24 / 04 / 2024

Semih Karademir

Semih Karademir

ZMO Adana Şube Başkanı Karademir: "10 yıl önce yaklaşık 26 milyon hektar olan ekilebilir tarım arazisi, 23,2 milyon hektara düştü. Tarım topraklarımız tehdit altında" dedi.

Semih Karademir: Tarım arazileri mezbaha olmasın!

Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Semih Karademir, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin yeni mezbaha yeri olarak 2'nci sınıf tarım alanını belirleyip arsa sahiplerine kamulaştırma yazısı göndermesine tepki gösterdi.

Semih Karademir: Tarım arazisi mezbaha olmasın!

Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Adana Şube Başkanı Semih Karademir Adana Büyükşehir Beledivesi'nin yeni mezbaha yeri olaıak 2'nci sınıf larım alanını belirleyip arsa sahiplerine kamulaştırma yazısı göndermesine tepki gösterdi.

ASKON Başkanı Ali Semih Ünlü: Deprem uzmanı ağlıyor biz de korkuyoruz!

ASKON Eskişehir Başkanı Ali Semih Ünlü yaptığı açıklamada "Biz Eskişehir'in iş adamları olarak, yaklaşan seçimlerde konuşulması gereken en önemli konunun deprem ve depreme hazırlık olduğunu düşünüyoruz." diyerek, "Deprem uzmanı ağlıyor biz de korkuyoruz!" dedi.

Semih Kayaalp kimdir? Semih Kayaalp ne iş yapıyor?

Semih Kayaalp ne iş yapıyor? Semih Kayaalp mesleği nedir? Semih Kayaalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Semih Şahin'den rüşvet iddialarına yanıt!

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, belediyede yaşanan rüşvet operasyonunun sonra partisinin yüksek disiplin kuruluna sevk edilmesine yönelik açıklamalar yaptı.

Semih Yalçın'dan Ayasofya açıklaması!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Ayasofya'ya ilişkin açıklamalarda bulundu. Yalçın, "Ayasofya üzerinde tasarruf hakkı Türk milletine aittir" dedi...

Semih Uz İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semih Uz İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Emine Uz ve Semih Uz tarafından kuruldu.

Semih Şentürk'ün Beykoz'daki villasına ziyaretçi akını!

Eskişehirspor'da top koşturan Semih Şentürk ve eşi Pınar Şentürk Beykoz'daki villalarını 19 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı. Evin meraklıları evi görmek için sıraya girdi.

Semih Şentürk Beykoz'daki villasını 19 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Uzun süre Fenerbahçe'de top koşturan ve şimdi Eskişehirspor için ter döken Semih Şentürk, Beykoz'daki villasını satışa çıkardı. Şentürk villa için 19 milyon TL istiyor...

Bilecik imarı için protokol imzalandı!

Bilecek Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik Belediyesi ve çevre illerdeki mimar ve mühendisliklerin yetkilileri, teknik oda temsilcilikleriyle bir araya geldi. Nitelikli yapılaşma, kültürel, tarihi ve doğal çevre değerlerinin korunarak geliştirilmesi amacıyla hazırlanan protokol imzalandı.

Galata Taahhüt İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galata Taahhüt İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200, bin TL sermaye bedeli ile Hasan Semih Kurtuluş tarafından kuruldu. 

Semih Esen: Konyaaltı’nda 40 yıllık imar hataları var!

30-40 yıl öncesinden gelen imar problemlerinin devam ettiğini söyleyen Millet İttifakı’nın Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen Konyaaltı’nda imar bekleyen mahallelere imar gelmesini sağlayacaklarını ifade etti.

Serdar İnan ünlüleri mağdur etti!

Aralarında Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner, şarkıcı Nihat Doğan gibi birçok ünlünün de yer aldığı 169 kişi, FETÖ'ye üye olduğu iddia edilen ve tüm mal varlığına el konulduktan sonra yurtdışına kaçan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan'a tapu davası açtı.

Antalya Bahtılı'nın imar sorunu çözülecek!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan adayı Semih Esen, Bahtılı Mahallesi'nin imara ihtiyacı olduğunu dile getirdi. 

Ko Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ko Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Karademir tarafından kuruldu. 

Semih Karademir Haberi

Semih Karademir

Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Adana Şube Başkanı Semih Karademir, 10 yıl önce yaklaşık 26 milyon hektar olan ekilebilir tarım arazisinin 23,2 milyon hektara düştüğünü bildirdi.


Karademir, 5 Aralık Dünya Toprak Günü dolayıyla yaptığı yazılı açıklamada, tarım arazilerinin gıda üretimi ve canlıların yaşam alanı açısından doğal kaynak olduğunu anımsattı.


Tarım arazilerini koruyan ülkelerin gıda üretimindeki yeterlilikleriyle küresel ısınma ve iklim değişikliği sürecinde avantajlı hale geleceğine dikkati çeken Karademir, "Toprağın korunması, sürdürülebilir tarım açısından ülkemiz ve dünyamız için büyük önem arz etmekte" ifadesini kullandı.


Türkiye'de ekilebilir arazilerin tarımsal amaç dışında da kullanıldığını vurgulayan Karademir, şunları kaydetti:


"10 yıl önce yaklaşık 26 milyon hektar olan ekilebilir tarım arazisi, 2,8 milyon hektar kayıpla 23,2 milyon hektara düştü. Bu, düşündüren bir tablo. Tarım topraklarımız tehdit altında. Bir santimetre...