07 / 05 / 2024

Semra Bakioğlu

Semra Bakioğlu

Tanyer İnşaat'ın Narlıdere'de yapımını sürdürdüğü Asma Bahçeler projesinde düzenlenen söyleşiye katılan Yazar Beki İkala Erikli, yeni kitabı " Meleklerle Bereketi Çekin "i İzmirliler için imzaladı.

Ali Enver Bakioğlu Kimdir?

Ali Enver Bakioğlu kimdir? Ali Enver Bakioğlu’nun mesleği nedir? Ali Enver Bakioğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Red House Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Red House Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Semra Gedikoğlu tarafından kuruldu.

Red House Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Red House Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Semra Gedikoğlu tarafından kuruldu.

Ali Ağaoğlu'ndan eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü!

Ali Ağaoğlu eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü düzenledi. 'Aile Arasında' filminde hem oyunculuğuyla hem de sesiyle dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri, önceki akşam sahne aldı. 

Kozoğlu Nakliyat Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kozoğlu Nakliyat Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Semra Kozoğlu tarafından kuruldu.

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Alican Ağaoğlu evlendi!

Ali Ağaoğlu ile Semra Ağaoğlu'nun oğulları Alican Ağaoğlu 2 yıldır birlikte olduğu Miray İskilipliile nikah masasına oturdu. Çiftin Alin isminde çocukları olacak...

Semra Özal’ın Sarıyer'deki köşkü satılmıyor!

8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın eşi Semra Özal’ın Sarıyer'deki evini satıcağı iddialarına oğlu Ahmet Özal’dan itiraz geldi. Evin satışa çıkarılmadığını söyleyen Özal, ‘Bu dedikoduyu kim çıkarıyor?’ diye konuştu.

Doka Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doka Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sultanbeyli'de Semra Modoğlu imzasıyla kuruldu.

Tetra Sualtu Hizmetleri ve Deniz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tetra Sualtu Hizmetleri ve Deniz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ozan Oğuz, Mehmet Bakioğlu, Mehmet Akgöze ve Ersun Büyükgöze tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ali Ağaoğlu sevgilisi Sofia Larina ile görüntülendi!

Geçtiğimiz hafta eşi Semra Ağaoğlu ve kızı Sena ile Uludağ’da tatil yapan iş adamı Ali Ağaoğlu, İstanbul’a döner dönmez soluğu sevgilisi Sofia Larina’nın yanında aldı.

Ali Ağaoğlu kızı ve eşiyle Uludağ'da buluştu!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, ilk kez bir yılbaşı gecesini ailesi ile birlikte geçirmeyince hafta sonu vakit kaybetmeden soluğu Uludağ'daki eşi Semra Ağaoğlu ve kızları Sena'nın yanında aldı.

Bakioğlu Holding 150 milyon lira yatırım yapacak!

Bakioğlu Holding, grup şirketlerinden Polipak için 2015 yılında 150 milyon TL yeni yatırım yapacak. Söz konusu yatırım ile birlikte 2015’te yüzde 15 büyüyecek olan grup, 2016 için 1 milyar TL ciroya ulaşmayı hedefliyor

Asma Bahçeler'den Harley Owners Group İzmir Chapter üyelerine özel brunch!

Asma Bahçeler, nefes terapisti Semra Bakioğlu ve yazar Beki İkala Erikli'den sonra, Harley Owners Group İzmir Chapter üyelerine özel bir brunch ile ev sahipliği yaptı.

Semra Bakioğlu Haberi

Semra Bakioğlu


Tanyer İnşaat'ın Narlıdere'de yapımını sürdürdüğü Asma Bahçeler'de düzenlenen söyleşiye katılan Yazar Beki İkala Erikli, yeni kitabı "Meleklerle Bereketi Çekin'i İzmirliler için imzaladı. Nefesle Hayat Merkezi Kurucularından Semra Bakioğlu ve Umay Karabece'yi ağırlayan ve katılımcılara doğru nefes almanın önemini hatırlatan Asma Bahçeler, bu kez de bir buçuk ay gibi kısa bir sürede 200'üncü baskıyı geçen "Meleklerle Yaşamak" kitabının yazan Beki İkala Erikliyi, İzmirlilerle buluşturdu. Meleklerden yaıdım alma konusunda Türkiye'de bir ilk olmasıyla tanınan ve yeni kitabı "Meleklerle Bereketi Çekin!"de yer alan para, aşk ve mutluluğu yaşamımıza nasıl çekeceğimizle ilgili ipuçlarını paylaşan Yazar İkala Erikli, "Meleklerle enerjimizi yüksek tutup, meleklerin mucizelerini hayatımıza alabiliriz. Başmelekleri hissedebilir ve melekleri duyabiliriz" dedi. 

Katılımcılarla birlikte bereket ve mutluluk duaları eden Erikli, söyleşi sonrasında kitabını İzmirli okurları...