26 / 04 / 2024

Semra Özalın köşkü

Semra Özalın köşkü

Turgut Özal eşi Semra Özal, 23 yıl boyunca yaşadığı Sarıyer'deki köşkü satışa çıkardı. Köşkün satışını gerçekleştiren Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, satışa ilişkin açıklamalarda bulundu.

Özal Ailesi'nin köşkü 19 milyon liraya satışa çıktı!

Semra Özal’ın, eşi Turgut Özal’ın ölümünden sonra 1 yıl sonra taşındığı ve 23 yıl boyunca yaşadığı Sarıyer’deki köşk 19 milyon liraya satılıyor.

Evrim Başaran ve Semra Özal köşkün satışı için bir araya geldi!

Ödüllü gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ailesinin evine davetli olarak katıldı. Başaran ve Özal evine çaya davet edip satışla ilgili görüşmeler gerçekleştirdi.

Semra Özal’ın köşkü 20 milyona satışa çıkarıldı!

Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın eşi Semra Özal, 23 yıl yaşadığı Sarıyer'deki 900 metrekarelik köşkünü satışa çıkardı.

Semra Özal’ın Sarıyer'deki köşkü satılmıyor!

8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın eşi Semra Özal’ın Sarıyer'deki evini satıcağı iddialarına oğlu Ahmet Özal’dan itiraz geldi. Evin satışa çıkarılmadığını söyleyen Özal, ‘Bu dedikoduyu kim çıkarıyor?’ diye konuştu.

Semra Özal Sarıyer'deki köşkünü satıyor!

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın eşi Semra Özal, Sarıyer'de ikamet ettiği evi satışa çıkardı. Özal'ın 23 yıldır oturduğu ev için 9 milyon dolar istediği öğrenildi.

İngiltere, İsrail'in 3 bin yeni konut kararını kınadı!

İngiltere, İsrail'in Batı Şeria'da Yahudi yerleşimciler için 3 bin yeni konut inşa edilmesi kararını kınadı.İngiltere Dışişleri Bakanlığı Ortadoğu'dan Sorumlu Devlet Bakanı Tobias Ellwood, konuya ilişkin açıklama yaptı.

Mısır, İsrail'in 566 yeni konut kararını kınadı!

Mısır, İsrail'in işgal altındaki Doğu Kudüs'te 566 yeni konut inşasını onaylamasını kınadı. Mısır Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Filistin ile İsrail arasındaki barış görüşmelerinin yeniden başlaması için uluslararası toplumun çalışmalarını yoğunlaştırması gerektiği ifade edildi.

Turgut Özal’ın Marmaris'teki evi yıkıldı!

8. Cumhurbaşkan Turgut Özal'ın yaz tatillerini geçirdiği Muğla Marmaris Okluk Koyu'ndaki evi Cumhurbaşkanlığı konutu yıkıldı. Konutun yerine lüks ve görkemli yeni konukevi yapılması planlanıyor.

Kınık'a bir yılda 108 milyonluk yatırım yapıldı!

İzmir'in Kınık ilçesine 1 yılda 18 yıllık yatırım yağdı. 2016'da ilçeye genel bütçeden hastane, enerji, doğalgaz, köprü ve TOKİ gibi yatırımlar için 108 milyon liralık pay ayrılması Kınık'ın yıldızını parlattı.

Ali Ağaoğlu, kızının kına gecesine baskın yaptı!

24 Aralık’ta Koray Kırcal ile nikâh masasına oturmaya hazırlanan Sena Ağaoğlu’nun kına gecesi dün akşam Beşiktaş Four Seasons Hotel’de yapıldı. Ali Ağaoğlu dün akşam kızı Sena'nın "Kınası"na baskın yaptı.

Beykoz Belediyesi'nden Hilvan’a Kadın Kültür Evi!

Beykoz Belediyesi tarafından kardeş kent protokolü kapsamında Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Kadın Kültür Evi'nin açılışı gerçekleştirildi.

İzmir Kınık Türkcedit imar planı askıda!

İzmir Kınık İlçesi, Türkcedit Mahallesinde bulunan 469 bin 382 metrekarelik parselin imar planı askıya çıkarıldı...

Kınık Devlet Hastanesi için ilk adım atıldı!

İzmir'in Kınık ilçesinde yer teslimi yapılan 25 yataklı devlet hastanesi inşaatı için ilk kazık çakıldı. Hastane inşaatının 400 gün sonra tamamlanacağı açıklandı.

Semra Özalın köşkü Haberi

Semra Özalın köşkü

8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal eşi Semra Özal'ın (83) 23 yıl kadar yaşadığı köşk 20 milyon TL'ye satışa çıkarıldı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, köşkün satışını gerçekleştiren Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, satışa ilişkin açıklamalarda bulundu.

''Satılabilir bir rakam"

Köşkün 20 milyon TL karşılığında satışa çıkarıldığını söyleyen Başaran, “Sahile ikinci parsel, denize yürüme mesafesinde yaklaşık 1 dönüm arsa üzerinde çok güzel bir villa. Merhum Turgut Özal vefat ettikten 6, 7 ay sonra yerleşiyor oraya ve yaklaşık 23, 24 yıl kalıyor orada. Çok da güzel anılar biriktiriyor. Daha sonrasında kendisi 83 yaşında, Allah uzun ömür versin. Oradan taşınma kararı alıyor. Ben evi gördüğüm zaman çok güzel hatıralarla dolu bir evle karşılaştım. 4 katlı 900 metrekare, açık yüzme havuzlu, müştemilatlı, açık otoparklı, saunalı, jakuzili…...