26 / 04 / 2024

Şemsettin Aktan

Şemsettin Aktan

Karine Hırdavat İnşaat Elektrik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şemsettin Aktan tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Esenler, Oruçreis Mahallesi, Giyimkent 4.Sokak'ta kuruldu.

Aktan Metal Orman Ürünleri İnşaat ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktan Metal Orman Ürünleri İnşaat ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şemsettin Aktan tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Ümraniye, Çamlık Mahallesi'nde kuruldu.

Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Akşemsettin Mahallesi, 113 ada, 160, 161, 162 ve 163 parseller ve Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.12.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Şemsettin Taptık vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Şemsettin Taptık hayatını kaybetti.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. bugün Fatih'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Özcan Deniz'den Feyza Aktan'a villa davası!

Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz eski eşi Feyza Aktan'da Zekariyaköy'deki villasında oturması nedeniyle dava açtı.

Feyza Aktan’dan ev tartışmalarına son nokta!

Özcan Deniz, geçtiğimiz günlerde eski eşi Feyza Aktan hakkında evini gasp ettiğini öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Söz konusu iddialar hakkında Feyza Aktan açıklamalarda bulundu.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasındaki ev krizi büyüyor!

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, geçtiğimiz günlerde eski eşi Feyza Aktan'a Sarıyer'deki evini boşaltmadığı gerekçesiyle mahkemeye başvurmuştu. Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Mevlüt Tezel, çift arasında yaşanan krizi kaleme aldı...

Özcan Deniz: Feyza Aktan evimi gasp etti!

Özcan Deniz ile eski eşi Feyza Aktan arasında ev krizi yaşanıyor. Deniz'in iddiasına göre; Aktan, boşanma sonrasında Deniz'in Sarıyer'deki evinden ayrılmadı.

Özcan Deniz villasını eski eşi Feyza Aktan'a bıraktı!

Yakışıklı şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz villasını eski eşi Feyza Aktan'a bıraktı ve kiraya çıktı. Deniz, çok uzağa da gitmemiş. Yine Zekeriyaköy'de, eski eşi ve oğluna yürüme mesafesindeki bir siteden aylık 20 bin liraya, 500 metrekarelik bir villa kiralamış...

Özcan Deniz ve Feyza Aktan Boğaz'da ev arıyor!

Özcan Deniz, boşandıktan sonra görüşmeyi sürdürdüğü Feyza Aktan’ın uyum sağlayamadığı Zekeriyaköy’deki evlerinden ayrılıyor.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan evleri ayırdı iddiası!

Şarkıcı Özcan Deniz ve eşi Feyza Aktan arasında ciddi bir kavga yaşandığı ve Deniz'in yaşadığı son tartışma sonrasında evden ayrıldığı iddia edildi.

Tarsus Akşemsettin Cami yarın açılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi, Akşemsettin Cami'yi yarın hizmete açıyor.

Mevlüt Aktan'dan Manisa'ya yeni stadyum müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan, "Kente yeni bir stadyum yapma düşüncemiz var” dedi.

Eyüp Akşemsettin Mahallesi imar değişikliği askıya çıktı!

İBB tarafından Eyüp İlçesi'ne bağlı Akşemsettin Mahallesi imar değişikliği askıya çıkarıldı..

Şemsettin Aktan Haberi

Şemsettin Aktan

Karine Hırdavat İnşaat Elektrik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şemsettin Aktan tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Esenler, Oruçreis Mahallesi, Giyimkent 4.Sokak'ta kuruldu. 


Karine Hırdavat İnşaat Elektrik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Hırdavat  a)Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır. b) Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak. c) Her türlü kesici takım malzemelerini almak, satmak, imalatını yapmak. Bu ürünlerin tamir ve bakımlarını yapmak, yedek parçalarını almak, satmak, ithalat ve ihracatını yapmak. d) Her nevi sınai yarı mamul ve mamul; matkap uçları, elmas matkap uçları,raybalar, kesici ağızlar, bıçaklar, testere ağızları, her türlü...