28 / 03 / 2024

semt bahçekent fiyatları mayıs 2017

semt bahçekent fiyatları mayıs 2017

Emlak Konut güvencesine sahip Semt Bahçekent projesi İstanbul Bahçekent'te yükseliyor. Lansmana özel fiyat fırsatlarının bulunduğu Semt Bahçekent Evleri'nde yüzde 5 peşinat imkanı da sunuluyor...

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent'te 48 aya varan vade fırsatı!

Nezihpark Bahçekent, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Aydur İnşaat imzasıyla Başakşehir Bahçekent'te inşa ediliyor. Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent'te 48 aya varan vade fırsatıyla satışta. Peki Nezihpark Bahçekent fiyatları ne kadar?

Semt Bahçekent 2'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Semt Bahçekent Kısmi Geçici Kabul hakkında açıklama yaptı. İşte Emlak Konut GYO'nun Semt Bahçekent 2 projesine ilişkin yaptığı açıklamalar...

Semt Bahçekent'in değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Semt Bahçekent 1. Etap'ın 2021 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Semt Bahçekent projesinin 1. Etap 1 ve 2. Kısımın değeri ne kadar oldu?

Semt Bahçekent'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaat İşi'nde (Semt Bahçekent), 707/1 Ada/Parsel (D Blok Hariç), 704/5 Ada/Parsel ile parsellerin Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri ve Ada Dışı İmar Yolu ile Bu Yollara Ait Altyapıların kısmı geçici kabulü yapıldı.

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent projesindeki ticari üniteleri satıyor!

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent projesinde yer alan 14 ticari üniteyi satışa çıkardı. Semt Bahçekent projesinde yer alan 14 ticari ünitenin satışa e-ihale usulü ile gerçekleştirilecek.

Semt Bahçekent'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Semt Bahçekent projesinin geçici kabulü yapıldı. Kısmi geçici kabul tutanağı bugün onaylandı. 

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım projesine başlıyor. Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım'ın yer teslimi yapıldı.

Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Semt Bahçekent projesinin 6. Etap 2. Kısım ihalesinin kazananı belli oldu. Pekerler İnşaat ve Emlak Konut GYO arasında imzalar atıldı.

Semt Bahçekent 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaatı İşi kapsamında "Semt Bahçekent 1-1" Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Semt Bahçekent 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Semt Bahçekent 1-2) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut Semt Bahçekent kampanyası 2020!

Emlak Konut Semt Bahçekent kampanyası 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut Semt Bahçekent kampanyası 2020 ve proje bilgileri...

Semt Bahçekent yeni kampanya detayları 2020!

Semt Bahçekent yeni kampanya detayları 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Semt Bahçekent yeni kampanya detayları 2020 ve proje bilgileri...

Semt Bahçekent güncel ödeme planı 2020!

Semt Bahçekent güncel ödeme planı 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Semt Bahçekent güncel ödeme planı 2020 ve projeyle ilgili tüm detaylar...

semt bahçekent fiyatları mayıs 2017 Haberi

semt bahçekent fiyatları mayıs 2017

Toplam 669 konut ve 24 ticari birimden meydana gelen Semt Bahçekent projesi, Sur Yapı tarafından inşa ediliyor. Semt Bahçekent projesinde çocuk oyun alanları, sauna, fitness, spor alanları, yüzme havuzu gibi imkanlar olacak. 


1+1'den, 4+1'e kadar konut seçenekleri bulunan Semt Bahöekent Konutları'nın büyüklükleri 57 metrekare ile 222 metrekare arasında değişiyor. Proje İstanbul Başakşehir Hoşdere'de yükseliyor. 


İnşaat alanı 125 bin metrekare olarak belirlenen Hoşdere  Semt Bahçekent teslimlerinin 2019 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor. 


Semt Bahçekent ödeme şekillerine göre projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Yüzde 5 peşinat verildiğinde, yüzde 15'lik üç ara ödeme yapılıyor. Projede kalan konut tutarı ise 0,89 faizle 60 ay taksitlendiriliyor.


Semt Bahçekent fiyatları!

1+1 daireler 214 bin TL ile 311 bin TL

2+1 daireler 346 bin TL ile 420 bin TL

3+1 daireler...