25 / 04 / 2024

Şenay İrtem

Şenay İrtem

Crea Group İnşaat Elektronik Gıda ve Ajans İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, 15 Şubat 2013 tarihinde, 200 bin TL sermaye ile İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de kuruldu.

Aymin Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

Aymin Turizm Seyahat Acentası ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 13 Şubat 2013 tarihinde, 30 bin TL sermaye ile, Şenay İrtem ve Yasemin Yavuz ortaklığıyla kuruldu...

Faiz geliri için evini satmayı düşünenler dikkat! 

Yaptığı açıklamada bu dönemde mülkünü satmak isteyenlerin bir defa daha düşünmesi gerektiğini dile getiren Gayrimenkul Danışmanı Şenay Araç, özellikle de faiz geliri için mülkünü satmayı düşünenler için önemli uyarılar yaptı. İşte o açıklamalar...

İstanbul'da hangi ilçede kiralar kaç TL? Maslak, Seyrantepe, Ümraniye... Tek tek açıklandı!

İstoç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Gayrimenkul Uzmanı Şenay Araç, Manhattan ile İstanbul'daki konut kiralarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki İstanbul'da hangi ilçede kiralar kaç TL? İşte o rakamlar...

Konut fiyatlarını kim yükseltiyor?

Ticaret Bakanlığı tarafından, son dönemlerde sık sık gündeme gelen emlak ilanlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan İstoç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Gayrimenkul Danışmanı Şenay Araç, Konut fiyatlarını emlakçıların değil mülk sahiplerinin yükselttiğini söyledi.

İstanbul için dönüşüm önerisi: Fabrikalar şehrin dışına taşınsın, konut alanı yaratılsın!

İstoç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Gayrimenkul Danışmanı Şenay Araç , kentin içinde kalan fabrika ve imalathanelerin dönüşüm açısından tehlike arz ettiğin belirterek, şehrin dışına taşınması konusunda öneride bulundu.

Konut sektörünün gözü ekim ayında! İlk evim kampanyası ile konut fiyatları düşer mi, yükselir mi? 

Gayrimenkul Danışmanı Şenay Araç Demir, Ekim ayında açıklanacak olan İlk Evim kampanyasın konut fiyatlarına nasıl yansıyacağını açıkladı. Peki İlk evim kampanyası ile konut fiyatları düşer mi, yükselir mi? 

Gayrimenkul sektörü frene bastı! Konut fiyatları düşecek mi? 

Emlak piyasalarında hızlı yükselişlerden sonra fiyatlarda gevşeme başladı. İstoç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Şenay Araç Demir yaptığı açıklamada krediler açılmadığı sürece fiyatlardaki düşüşün devam edeceğini söyledi.

Edk Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Edk Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Şenay Saral Kalemci tarafından kuruldu.

Sedi Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Sedi Yapı Denetim Limited Şirketi Ümraniye'de Selin Gökçenay tarafından kuruldu.

Retrofit Mühendislik Ve Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Retrofit Mühendislik Ve Restorasyon Limited Şirketi Eyüpsultan'da Muammer Fırat ve Şenay Eruzun ortaklığında kuruldu.

İş yeri kiralamalarında stopaj yeniden yüzde 20’ye yükseldi!

İSTOÇ İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Gayrimenkul Uzmanı Şenay Araç Demir gayrimenkul sahiplerine 2022 yılı vergilendirme dönemi ile ilgili önemli uyarılar yaptı. İşte Demir'in o uyarıları...

Oğuz Taş Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğuz Taş Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de duygu Soylu ve Şenay Oğuz ortaklığında kuruldu.

Konut krizi nasıl çözülecek?

İSTOÇ İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Şenay Araç Demir, son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut kriziyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Monades Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monades Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Bal ve Gökşenay Özdemir ortaklığında kuruldu.

Şenay İrtem Haberi

Şenay İrtem

200 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt ve alt yapı işleri yapımı mesken toplu konut yol köprü baraj liman sondaj kuyusu fabrika atölye depo spor tesisleri kanalizasyonlar arıtma tesisleri içme suyu boru ve depolarının inşaatı kamuya ait binaların inşaatı, ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Bahçelievler Deli Hüseyinpaşa Caddesi NO:17/A adresinde faaliyete...