27 / 04 / 2024

Şenol Kul

Şenol Kul

Samsun'un Terme İlçesinde kent estetiğini bozan ve görüntü kirliliğine sebep olan yapıların yıkım çalışmaları devam ediyor.

Terme'ye 25 bin metrekarelik yeni yaşam alanı!

Samsun Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, İlçe merkezine 25 bin metrekarelik yeni yaşam alanı kazandıracaklarının sözünü verdi.

Trabzonspor'un Şenol Güneş Stadı maç başı kiralanacak!

Trabzonspor, Şenol Güneş Stadı’nın kulübe devir işlemleri tamamlanana kadar stadı oynanacak her maç için kiralayacak.

Terme Gölyazı Gölardı bölgesi 'Amazon Tabiat Parkı' ilan edildi!

SAMSUN'un Terme İlçesi'nde yapılması planlanan Termik Santrale izin vermeyen Belediye Başkanı Şenol Kul'un da girişimleri ile ilçenin Gölyazı Gölardı bölgesi 'Amazon Tabiat Parkı' ilan edildi.

Şenol Kul: Terme'nin imarını hep birlikte yapacağız!

Terme Ticaret Odası'nın ev sahipliği yaptığı organizasyonda inşaat sektör temsilcileri ve Belediye Başkanı Şenol Kul bir araya geldi. Revizyon için ihale yapıldığını belirten Kul, “Şehrin imarını hep birlikte yapacağız.” dedi.

Beşiktaş Kulübü Şan Ökten Tesisleri'nin yıkımı başladı!

Beşiktaş Kulübü Şan Ökten Tesisleri'nin yıkım işlemi kulüp başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla başladı. Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Şan Ökten için hazırlanan video gösterimiyle başlayan törende Ökten'in ailesi de yer aldı.

Benfica Kulübü, Fogo Adası'ndaki binaları yeniden inşa edecek!

Benfica Kulübü, Fogo adasında yanardağ patlamasıyla yok olan binaları yeniden inşa etmek için harekete geçti, 30 milyon euroluk projeye dahil oldu.

Ordu Yelken Kulüp arazisi ticari alana uygun mu?

Yelken Kulüp arazisi için hazırlanan teknik bilirkişi raporu tamamlandı. Rapora bilirkişi heyeti, alanın park alanına katılmasına karar verildi. Peki Ordu Yelken Kulüp arazisi ticari alana uygun mu?

Başakşehir Spor Kulübü'ne altyapı tesisi inşa edilecek!

Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ: "13 ayda bitmesi öngörülen altyapı tesisleri ve akademi için yaklaşık 10 milyon avroluk bütçe olacağını tahmin ediyorum" dedi.

Bahadır Kul Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bahadır Kul Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Bahadır Kul tarafından 1 milyon 200 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Beşiktaş, Bebek Mahallesi, Manolya Sokak'ta kuruldu.

Şenol İletişim İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şenol İletişim İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Adnan Şenol tarafından 100 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Başakşehir, Şahintepe Mahallesi, Eski İstanbul Caddesi'nde kuruldu.

Nazilli Amatör Spor Kulüpleri Merkezi'nin temeli atıldı!

Nazilli'de Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Toto Teşkilatı ve Nazilli Belediyesi'nin katkılarıyla 2 bin 100 metrekarelik Nazilli Belediyespor ve Amatör Spor Kulüpleri Merkezi'nin inşaatına başlandı.

Terme Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Terme Kaymakamı İlyas Gün ile Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Devlet Hastanesinin yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Kartal Yuvası, Edirne'de açıldı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman: ''Şampiyonluk kupasını yeni stadımızda kaldırmak istiyoruz'. Şenol Güneş'in performansı ortada, ligin lideri Beşiktaş. Performansıyla alakalı bir sıkıntımız yok'' dedi.

Şenol Kul Haberi

Şenol Kul

Samsun'un Terme İlçesi Fenk Mahallesi'nde yer alan, ilçenin estetiğini bozan ve imar planında yeşil alan olarak görünen 6 iş yerinin yıkımı gerçekleştirildi.


Belediye Bakanı Şenol Kul, kent estetiğini bozan ve olumsuz etkileyen tüm faktörleri ortadan kaldırmak istediklerini söyledi.


Bu kapsamda yıkılan alanları yeniden dizayn edip estetik şekle kavuşturacaklarını bildiren Kul, bu çalışmayı ilçe geneline yaymak istediklerini ifade etti.


Görüntü kirliliğine neden olan eski yapıların yıkım çalışmalarının tamamlanmasının ardından alanın meydana dahil edilerek yeniden düzenleneceğini anlatan Kul, şunları kaydetti:


"Kent estetiği açısından şehre yakışmayan görüntülere sebep olan bu binalar aynı zamanda insan sağlığı açısından da olumsuzluk yaratıyor. Hızla gelişmekte olan Terme'mizde daha renkli bir kent estetiği oluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu çalışmalar süresince halkımızdan anlayış bekliyoruz. Halkımızı mağdur etmemek için gayret gösteriyoruz. Projemizi...