23 / 04 / 2024

Sepa İnşaat Limited Şirketi

Sepa İnşaat Limited Şirketi

Sepa İnşaat Limited Şirketi, Agabey Alptekin Yıldırım ve Kenan Pamuk ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Ataşehir, Küçük Bakkalköy Mahallesi, Harika Sokak'ta kuruldu.

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Nüssli Spolsro İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nüssli Spolsro İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Terzi tarafından kuruldu. 

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Çamur tarafından kuruldu.

Sitare Kentsel Dönüşüm Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sitare Kentsel Dönüşüm Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de Fevzi Umman, Hamit Umman ve Zeynep Umman ortaklığında kuruldu.

Ets Geri Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ets Geri Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Ekrem Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Uzay Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karzaoğlu tarafından kuruldu.

Plaın Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Plaın Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Cihanlı ve Gizem Cihanlı ortaklığında kuruldu.

Arın Proje Dekorasyon Uygulama İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arın Proje Dekorasyon Uygulama İnşaat Limited Şirketi Limited Şirketi  Başakşehir’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile Canalp Yüksel tarafından kuruldu.

İkiaydın Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İkiaydın Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aydın tarafından kuruldu.

Altın Core İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Altın Core İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Ghashangpour Peıvast ve Vahıd Alınezhadan ortaklığında kuruldu.

Saruhan Kentsel Dönüşüm Planlama Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Saruhan Kentsel Dönüşüm Planlama Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Saruhan tarafından kuruldu.

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And The Traınıng İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And The Traınıng İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oqab H F M Almutairi tarafından kuruldu.

Sellwın Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sellwın Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kutlay Hançerlioğlu tarafından kuruldu.

Sepa İnşaat Limited Şirketi Haberi

Sepa İnşaat Limited Şirketi

Sepa İnşaat Limited Şirketi, Agabey Alptekin Yıldırım ve Kenan Pamuk ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Ataşehir, Küçük Bakkalköy Mahallesi, Harika Sokak'ta kuruldu.


Sepa İnşaat Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, satmak ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...