24 / 04 / 2024

Sera Gölü ne durumda

Sera Gölü ne durumda

Sera Gölü'nün birinci etap proje çalışmalarının tamamlandığını ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu'nun onayından geçtiğini ifade eden Vali Öz, 'Gölle ilgili iki aşamalı projesi var' dedi.

Kiracı evi göstermiyorsa ne yapılır?

Gayrimenkulünü kiraya veren ev sahipleri isterse kiradaki evini satabiliyor. Bu süreçte kiracıların alıcılara evi göstermesi gerekiyor. Peki, kiracı evi göstermiyorsa ne yapılır?

Beko'dan Beşiktaşlılar Günü'ne özel 800 TL indirim fırsatı! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Beko Beşiktaşlılar Günü'ne özel seçili TV alımlarında küçük ev aletlerinde 800 TL indirim kampanyası başlattı. İşte Mart 2022 fiyat listesi... 

İznik Gölü kenarındaki Zeytinyağı Fabrikası mevzuata aykırı inşa edildi iddiası!

Mahkeme, Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Murat Evke’nin kızına ait olan İznik Gölü’ne 500 metre uzaklıkta yapılan Zeytinyağı Fabrikası’nın ÇED yönetmeliğine aykırı olduğunu belirtti. 

ÇEİS'ten İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne özel farkındalık çalışması!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) 28 Nisan İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne Özel gerçekleştireceği farkındalık çalışmasında mekanik tasarımlar temasını ele aldı. 

Michael Schumacher'in İsviçre Cenevre Gölü'ndeki evi satışa sunuldu!

Formula 1'in 7 kez şampiyonluk kazanan rekortmen pilotu Michael Schumacher'in eşi Corinna Schumacher, İsviçre Cenevre Gölü'ne nazır, 'Aşk yuvamız' dedikleri evi 5.8 milyon Euro'ya satıyor...

Dolar/TL 2020 yılının son gününe nasıl başladı?

 Dolar/TL, yılın son işlem gününe düşüşle başlamasının ardından 7,37 seviyesinde işlem görüyor.

Gram altın haftanın son gününe nasıl başladı?

Altının gram fiyatı, haftanın son gününe yükselişle başlamasının ardından 453,8 liradan işlem görüyor.  Çeyrek altın 749 lira, Cumhuriyet altını ise 3.058 liradan satılıyor.

Van Gölü'ne ‘yüzen otel’ projesine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan destek!

Van Gölü üzerine yapılacak olan Yüzen Otel projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanarak destek almaya hak kazandı.

Porsuk Baraj Gölü'ne kalıcı yapı inşa edilmesi mecliste!

Porsuk Baraj Gölü'ne kalıcı yapı inşa edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Salda Gölü'ne otel yapılmasına onay verildi!

Salda Gölü Özel Çevre Koruma Bölgesi 1/25000 Ölçekli Nazım İmar Planı onaylandı...

Salda Gölü'nde bilirkişi heyetinden inceleme!

Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü için Koruma İmar Planları'nın iptali amacıyla açılan davada bilirkişi heyeti, dün yerinde keşif ve incelemelerde bulundu. Beyaz Adalar kısmındaki keşif ve inceleme sırasında bazı vatandaşlar "Salda Gölü'ne dokunma" dövizleri açtı.

Sivas Gökpınar Gölü’ne 'bungalov evler' projesi!

Sivas Valiliği, Gökpınar Gölü’nün alt kısımlarına doğal yapıya uygun olarak, yürüyüş alanları ve bungalov evler yapılacağını duyurdu. Proje hakkında konuşan Sivas Valisi Salih Ayhan, ''Göle zarar verecek bir uygulamaya asla müsaade etmeyiz" dedi.

Salda Gölü'ne makineli araç sokan yüklenici firmaya ceza verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı yaptığı açıklamada Salda Gölü'ndeki inşaat alanına makineli araçların girmesi nedeniyle yüklenici firmaya sözleşmesindeki cezai hükümlerin işletildiğini belirtti.

Sera Gölü ne durumda Haberi

Sera Gölü ne durumda

Sera Gölü'nün birinci etap proje çalışmalarının tamamlandığını ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu'nun onayından geçtiğini ifade eden Vali Öz, "Gölle ilgili iki aşamalı projesi var. Birinci aşamada mevcut dolgu yapılmış alanla beraber üçte birlik kısmında düzenleme çalışmaları devam ediyor. Önümüzdeki ay Sera Gölü'nün üçte birlik bölümünde rekreasyon alanve kafeterya yapım ihalesini gerçekleştireceğiz. İkinci etap projesi de devam ediyor. Dolgu imar planı ve proje çalışmaları da sürdürülüyor. Proje çalışmalar tamamlanınca ikinci etap yapım işini de önümüzdeki aylarda ihaleye çıkarmayı planlıyoruz. Hedefimiz Sera Gölü'nün 360 derece etrafında gezinti yapılabilecek, rekreasyon alanlarıyla düzenlenmiş olarak ziyaretçilerimizin kullanımına...