23 / 04 / 2024

Seranit Porselen farklılık yaratıyor

Seranit Porselen farklılık yaratıyor

Seranit Porselen, 2015 yılında piyasaya sunduğu yeni ürünü Havana ile mekanlarda farklılık yaratmaya devam ediyor. Havana, sert damarlara sahip yapısıyla karakteristik bir duruşa sahip bulunuyor.

Gayrimenkulde farklılık arayışına mimarlık şirketleri yetişiyor!

Habertürk Gazetesi yazarlarından Esin Tümer, konsept projelerle boy gösteren gayrimenkul şirketleri, farklılık peşinde koştuğunu, bu anlarda gayrimenkulcülerin yardımına mimarlık şirketlerinin yetiştiğini yazdı..

Residence projelerinde nasıl farklılık yaratılıyor?

Gayrimenkul’de Liderler Zirvesi’nin 6’ncısı bugün gerçekleştirildi. Zirvede, Propa CEO’su Can Özçiçek ‘Residence Projelerinde Farklılık Nasıl Yaratılmalı?’ başlıklı bir konuşma yaptı.

Sancaktepe Aydos Country satılık ev!

Toplam 50 dönüm arsa alanı üzerinde yükselen projede teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor. Sancaktepe Aydos Country satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul satılık!

İstanbul Sancaktepe'de Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde yükselen proje Taksim'e 44 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Ortadoğu Grup Resim İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Denizli Aqua City satılık daire!

Toplam 210 bin metrekare alan üzerinde yayılan projede 900 adet daire yer alıyor. Denizli Aqua City satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Yakacık Manzara Adalar Rezidans satılık!

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan Manzara Adalar projesi 5 blok şeklinde inşa ediliyor. Yakacık Manzara Adalar Rezidans satılık daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Maltepe Ritim İstanbul satılık ev!

Daire alanlarının 36 metrekareden başladığı projede toplam 863 adet rezidans daire yer alıyor. Maltepe Ritim İstanbul satılık ev tipleri 1+1'den 5+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Corner Life satılık daire!

Toplam 211 adet daireden meydana gelen proje Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Corner Life satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Papatya Vadi Konakları Beylikdüzü satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen projede toplam 130 adet daire yer alıyor. Papatya Vadi Konakları Beylikdüzü satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Sancaktepe Aydos Country Konutları satılık!

Toplam 50 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilen projede teslimler 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. Sancaktepe Aydos Country Konutları satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Manzara Adalar İş GYO satılık ev!

5 blok şeklinde yükselen proje lokasyon bilgisine göre D -100 karayoluna 4 dakika uzaklıkta bulunuyor. Manzara Adalar İş GYO satılık ev seçenekleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Bağcılar Corner Life Evleri satılık!

Toplam 211 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli lokasyonunda inşa ediliyor. Bağcılar Corner Life Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul satılık ev!

Lokasyon bilgisi kapsamında Kartal sahiline 10 dakika uzaklıkta bulunan proje Ortadoğu Grup imzasıyla yükseliyor. Ortadoğu Grup Resim İstanbul satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Seranit Porselen farklılık yaratıyor Haberi

Seranit Porselen farklılık yaratıyor

Seranit Porselen, 2015 yılında piyasaya sunduğu yeni ürünü Havana ile mekanlarda farklılık yaratmaya devam ediyor. Beyaz mermerin büyüleyici etkisini bulunduğu mekânda hemen hissettiren Havana, sert damarlara sahip yapısıyla karakteristik bir duruşa sahip...