24 / 04 / 2024

Serçin İnşaat nerede

Serçin İnşaat nerede

Serçin İnşaat Malzemeleri Hırdavat Dekorasyon Reklam Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Erçin tarafından kuruldu. 

Ser Plus İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ser Plus İnşaat Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Serhan Ceyhan tarafından kuruldu.

Qaıser Stone İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Qaıser Stone İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin  TL sermaye bedeli  ile MOHAMAD ISSA ve  MOHAMAD JIHAD     MOGHNIE tarafından kuruldu.

Reysaş GYO Adana Sarıçam'da depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı!

Reysaş GYO portföyündeki Adana İli Sarıçam İlçesi Dağcı Mahallesi 151 Ada 12 Parsel'deki 46 bin 946,40 metrekarelik arsa üzerinde asma katlarla birlikte inşa edilecek 32 bin 44 metrekare büyüklüğündeki depo yapımı için İnşaat Yapı Ruhsatı alındı. 

Ser Hafriyat İnşaat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ser Hafriyat İnşaat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ser Hafriyat İnşaat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Meva Şehir için ön protokol imzaları atıldı!

Türk inşaat sektörünün önemli firmalarından Ünsal Group tarafından Özbekistan'da hayata geçirilen Meva Şehir projesi için ön protokol imzaları atıldı.

Yenitepe İzmir dükkanları için ön talep toplanıyor!

Nuhoğlu İnşaat tarafından Karabağlar'da hayat geçirilen Yenitepe İzmir'de dükkanlar için ön talep toplanmaya başlandı.

Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesi için ön talep topluyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, HSN Kentsel Dönüşüm markasıyla şehir merkezlerine yakın konumlarda inşa etmeyi planladığı nitelikli konutlar için ilk projesini 400 milyon TL proje yatırım bedeli ile Beykoz’da hayata geçirecek. Proje için ön talep toplanmaya başlandı.

Süser Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süser Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Mancoğlu tarafından kuruldu.

Varçin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varçin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Varçin tarafından kuruldu.

Yapay zeka inşaat sektörünü de dönüştürecek!

Yapay zeka ile makine öğrenmesi teknolojilerinin inşaat sektörünü nasıl dönüştüreceği ve ‘üretken tasarım' kavramının sunduğu olanaklar Autodesk'in ‘İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi'nde tartışıldı...

Aygen Erkal: İnşaat sektörü en fazla ihracat gerçekleştiren 3'ncü sektör!

Uluslararası Standardizasyon Zirvesi'nde konuşan Türkiye İnşaat Malzemeleri Sanayiciler Derneği (İMSAD) Genel Sekreteri Aygen Erkal, TÜİK'in inşaat sektörüyle ilgili raporu için, "İnşaat malzemeleri sektörü, otomotiv ve hazır giyimden sonra en fazla ihracat gerçekleştiren 3. sektör." dedi..

Serçin İnşaat Malzemeleri Hırdavat Dekorasyon Reklam Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serçin İnşaat Malzemeleri Hırdavat Dekorasyon Reklam Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Erçin tarafından kuruldu. 

Ser Yavuz İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ser Yavuz İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Koç tarafından kuruldu. 

Serçin İnşaat nerede Haberi

Serçin İnşaat nerede

Serçin İnşaat Malzemeleri Hırdavat Dekorasyon Reklam Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Erçin tarafından kuruldu. 

Serçin İnşaat Malzemeleri Hırdavat Dekorasyon Reklam Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. - Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve...