26 / 04 / 2024

serdal can kimdir

serdal can kimdir

Turizm sektörünün 2013 yılındaki durumunu değerlendirip 2014 'ten beklentilerini ifade eden Plaza Turizm Genel Müdürü Serdal Can, "2013 iyiydi, 2014 daha da iyi olacak" dedi.

Can Çaka kimdir? Can Çaka'nın eğitimi ve kariyer durumu nedir?

Can Çaka'nın kim olduğu ve Çaka'nın hangi alanlarda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasında yer almaktadır. Buna göre Can Çaka kimdir? nerelerde görev almıştır? Çaka'nın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Can Dinçer kimdir? İş hayatına nerede başladı? Arçelik’te hangi alanlarda görev aldı?

Can Dinçer lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerelerde aldı? Ne zaman Genel Müdür Yardımcısı oldu? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Can Dinçer ile ilgili merak edilen her şey...

Mahmut Can Çalık kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Çalık Denim’de hangi görevi yürütüyor?

Mahmut Can Çalık kaç yılında doğdu? Üniversite eğitimini nerede tamamladı? İş hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda görev alıyor? İşte Mahmut Can Çalık ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Şeref Can Buladoğlu kimdir? Kaç dil biliyor?

Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Can Buladoğlu kimdir? Şeref Can Buladoğlu ne mezunu?

Can Yücel kimdir? Can Yücel hangi üniversiteden mezun?

Türk iş insanı ve bankacı Can Yücel hangi üniversiteden mezun? Can Yücel kimdir? İşte ayrıntılar...

Can Çaka kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Bira Grubu Başkanı ve Anadolu Efes CEO Can Çaka kimdir? Can Çaka daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Can Çaka'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Can Çaka'nın hayatına dair merak edilenler.

Murat Can Elmalı kimdir?

Cushman And Wakefield Tasarım İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Anonim Şirketi kurucularından olan Murat Can Elmalı kimdir? Murat Can Elmalı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte cevabı...

Serdal Adalı kimdir, ne iş yapar?

Beşiktaş'ın başkanlığına yeniden aday olan Serdal Adalı kimdir? Serdal Adalı ne iş yapar? Serdal Adalı'nın şirketleri neler? İşte tüm detaylar...

Nihat Can kimdir?

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, 2019 yerel seçimlerinde AKP'den tekrar Bilecik Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Nihat Can kimdir?

Can Tamirci kimdir?

‘NSMH’ , ‘Teğet Mimarlık’ ve ‘Ergün Mimarlık’ ofisleri ile makro ölçekli projelerde proje ortaklıkları kuran Mimar Can Tamirci kimdir? Can Tamirci , hangi mimarlık firmasında hizmet veriyor?

Yusuf Can Delipınar kimdir?

Gayrimenkul hukuku alanındaki gelişmeleri özellikle takip etmekte olan Av. Yusuf Can Delipınar kimdir? Yusuf Can Delipınar, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Av. Yusuf Can Delipınar..

Can Demir kimdir?

2012 Yılından Beri Kurucusu Olduğu “Dmto 2012 / Demir Mimarlık Tasarım Ofisi” Bünyesinde mimari çalışmalarına devam eden Can Demir kimdir? Can Demir hangi işlere imza attı?

Tuncay Arıcan kimdir?

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Arıcan kimdir? Tuncay Arıcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tuncay Arıcan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Tuncay Arıcan..

serdal can kimdir Haberi

serdal can kimdir


2013 yılında Bursa özelinde turizm sektöründe olumlu gelişmeler yaşandığını belirten Plaza Turizm Genel Müdürü Serdal Can, "Bursa'nın özellikle Körfez ülkelerine yönelik tanıtım atağı; 2013 yılında bu bölgeden şehrimize gelen turist sayısında artışların yaşanmasını sağladı" şeklinde konuştu. 


Serdal Can açıklamasında, turizm sektörünün farklı pek çok iş alanını etkilediğini ve katma değeri yüksek olan turizm faaliyetlerinin üzerinde titizlikle çalışılması gerektiğine dikkat çekti. Can, "Bu anlamda 2014 yılında da durmaksızın çalışmamız gerekiyor. Bursa'nın 2014 yılını turizm sektörü açısından çok daha başarılı bir şekilde geçireceğine inanıyorum" dedi. 


Kış turizmi konusuna da değinen Serdal Can, "Okulların yarıyıl tatili Uludağ'a yönelik ilgiyi artıracaktır. Diğer yandan yarıyıl tatilini yurtdışında değerlendirmek isteyenler şimdiden rezervasyonlarını yaptırıyorlar" diye...