25 / 04 / 2024

Araplar Bursa'yı tercih etti!

Araplar Bursa'yı tercih etti!

Turizm sektörünün 2013 yılındaki durumunu değerlendirip 2014 'ten beklentilerini ifade eden Plaza Turizm Genel Müdürü Serdal Can, "2013 iyiydi, 2014 daha da iyi olacak" dedi.




2013 yılında Bursa özelinde turizm sektöründe olumlu gelişmeler yaşandığını belirten Plaza Turizm Genel Müdürü Serdal Can, "Bursa'nın özellikle Körfez ülkelerine yönelik tanıtım atağı; 2013 yılında bu bölgeden şehrimize gelen turist sayısında artışların yaşanmasını sağladı" şeklinde konuştu. 


Serdal Can açıklamasında, turizm sektörünün farklı pek çok iş alanını etkilediğini ve katma değeri yüksek olan turizm faaliyetlerinin üzerinde titizlikle çalışılması gerektiğine dikkat çekti. Can, "Bu anlamda 2014 yılında da durmaksızın çalışmamız gerekiyor. Bursa'nın 2014 yılını turizm sektörü açısından çok daha başarılı bir şekilde geçireceğine inanıyorum" dedi. 


Kış turizmi konusuna da değinen Serdal Can, "Okulların yarıyıl tatili Uludağ'a yönelik ilgiyi artıracaktır. Diğer yandan yarıyıl tatilini yurtdışında değerlendirmek isteyenler şimdiden rezervasyonlarını yaptırıyorlar" diye konuştu. 


HaberTürk 


Geri Dön