24 / 04 / 2024

Plaza Turizm Genel Müdürü Serdal Can

Plaza Turizm Genel Müdürü Serdal Can

Turizm sektörünün 2013 yılındaki durumunu değerlendirip 2014 'ten beklentilerini ifade eden Plaza Turizm Genel Müdürü Serdal Can, "2013 iyiydi, 2014 daha da iyi olacak" dedi.

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin kanun teklifi genel kurulda yasalaştı! Yasada 100 gün detayı!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik yasa teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. Bir kerede 100 günden fazla süreli gerçekleşen kiralamalar kapsam dışında tutuldu.

Kudus Group Gayrimenkul Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kudus Group Gayrimenkul Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Farıd I.H.B. tarafından kuruldu.

Monezza Turizm Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monezza Turizm Genel Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Arif Güney, Ertuğrul Uzun, Eyüp Kuş ve Fatma Dersin ortaklığında kuruldu.

İstanbul Kapısı Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Kapısı Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Loucıf ve Nader Mahmoud ortaklığında kuruldu.

Utopya Turizm İnşaat'ın genel kurul toplantısı tescillendi!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret'in 16 Aralık'ta gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi...

Ütopya Turizm İnşaat'ın 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Aralık'ta!

Ütopya Turizm İnşaat'ın gündem maddelerini görüşmek üzere 16 Aralık 2020 Çarşamba Günü Saat 11.00'da 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının, Çankaya Mah. Çankaya Cad. No: 28 /5 Çankaya / ANKARA adresinde bulunan Şirketimiz merkezinde yapılmasına karar verildi. 

Al Bark Genel Danışmanlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Al Bark Genel Danışmanlık Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Fadi Bark tarafından kuruldu.

Utopya Turizm İnşaat'ın olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret'in 14 Ocak'ta gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi...

FRFVİP Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FRFVİP Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Fazal Rabi Abdul Malik tarafından kuruldu. 

Riham Turizm ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Riham Turizm ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Adel Abdelouahed ve Hıcham Nasri ortaklığıyla kuruldu.

Körfez İncisi Turizm İthalat İhracat ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Körfez İncisi Turizm İthalat İhracat ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece 200 bin TL sermaye bedeli ile Adıl Mohammed J Mohammed, İsmael M.I Al Ani, Jabbar S.S. Sachit ve Khalıd Hayder A Al-Jumaili ortaklığıyla kuruldu.

Dünya Alsafari Turizm Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Alsafari Turizm Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Akram J. Al-Zankanawi, Falah Hasan M. Al-Grubi ve Hafedh A.J. Al-Grubi ortaklığında kuruldu.

Hat İstanbul Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hat İstanbul Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Husamettin Alkan tarafından kuruldu. 

Plaza Turizm Genel Müdürü Serdal Can Haberi

Plaza Turizm Genel Müdürü Serdal Can


2013 yılında Bursa özelinde turizm sektöründe olumlu gelişmeler yaşandığını belirten Plaza Turizm Genel Müdürü Serdal Can, "Bursa'nın özellikle Körfez ülkelerine yönelik tanıtım atağı; 2013 yılında bu bölgeden şehrimize gelen turist sayısında artışların yaşanmasını sağladı" şeklinde konuştu. 


Serdal Can açıklamasında, turizm sektörünün farklı pek çok iş alanını etkilediğini ve katma değeri yüksek olan turizm faaliyetlerinin üzerinde titizlikle çalışılması gerektiğine dikkat çekti. Can, "Bu anlamda 2014 yılında da durmaksızın çalışmamız gerekiyor. Bursa'nın 2014 yılını turizm sektörü açısından çok daha başarılı bir şekilde geçireceğine inanıyorum" dedi. 


Kış turizmi konusuna da değinen Serdal Can, "Okulların yarıyıl tatili Uludağ'a yönelik ilgiyi artıracaktır. Diğer yandan yarıyıl tatilini yurtdışında değerlendirmek isteyenler şimdiden rezervasyonlarını yaptırıyorlar" diye...