25 / 04 / 2024

araplar bursayı mı tercih etti

araplar bursayı mı tercih etti

Turizm sektörünün 2013 yılındaki durumunu değerlendirip 2014 'ten beklentilerini ifade eden Plaza Turizm Genel Müdürü Serdal Can, "2013 iyiydi, 2014 daha da iyi olacak" dedi.

Araplar Kanal İstanbul çevresinden 300 dönüm arazi aldı!

Kanal İstanbul yapılacağı bölgede bulunan Arnavutköy'de, 300 dönüm arazi satın alan 3 Arap girişimcinin tapu bilgilerine ulaşıldı...

Arapların Ordu'da fındık bahçesi alımı 100 dönüme ulaştı!

Araplar, Karadeniz’de yatırım amaçlı deniz manzaralı evlere ek olarak fındık bahçesi ve arsa da satın alıyorlar. İnşaat sektörünün hareketlendiği Ordu'da, Araplar şu ana kadar yaklaşık 100 dönüm fındık bahçesi yatırımı yaptı...

Türk emlak piyasası tüm Ortadoğu’nun ilgisini çekiyor!

Emlak Uzmanı Rodi Kayım, Türk emlak piyasasının sadece Arapların değil Çin’e kadar tüm Ortadoğu’nun ilgisini çektiğini belirtti...

Araplar Türkiye'den yatırım amaçlı fındık bahçesi alıyor!

Araplar turistler, ziyaret ettikleri illerde konut, arsa ve gayrimenkul alımlarına devam ediyor. Araplar, son birkaç yılda Ordu'da 115 konut ve 80 dönüm fındık bahçesi satın aldı. 

Araplar Ordu’da mülkiyet yarışına girdi!

Doğu Karadeniz’e akın eden Araplar, Ordu’dan mülk alma yarışına içine girdiler. 2017 yılında 34 Arap uyruklunun mülkiyet satın aldığı Ordu’da 2018 yılında 66 yabancıya 82 bin metrekare satış gerçekleştirildi. 

Araplar blok halinde gayrimenkul alıyorlar!

Suudi Arabistan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Yemen ve Kuveyt’ten turist getiren SY Group CEO’su Yaser Haddad, Araplar için Türkiye’nin artık vazgeçilmez bir yatırım durağı olduğunu söyledi.

Arapların Ordu'dan gayrimenkul alımı arttı!

Ordu’da Körfez ülkelerinden gelerek gayrimenkul sahibi olan Arap turist sayısı her geçen gün artış kaydediyor. Arapların Ordu'dan gayrimenkul alımı arttı.

Araplar Bandırma'da gayrimenkul yatırımı yapmak istiyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Kafaoğlu: "Arap iş adamları gayrimenkul ve sağlık turizmi alanında yatırım yapmak istiyorlar. Moritanyalı bir iş adamı da maden konusunda yatırım yapmak istiyor" dedi. 

Araplar'dan Ordu'ya 20 milyon dolarlık otel yatırımı!

Katarlı iş adamları Ordu'nun Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylası'na gelerek yatırım yapmak istediklerini dile getirdi. İşadamları, talep ettikleri arazileri gezerek, ilgililerden bilgi aldı.

Araplar Türkiye'den binlerce ev satın aldı!

ARTİAD Başkanı Kerim, "KDV muafiyeti ve yatırım yapanlara vatandaşlık hakkının verilmesi gibi teşviklerin ardından Araplar Türkiye'de binlerce ev satın aldı, ilişkiler çok derinlere indi ve artık akraba oldular" dedi.

Araplar, gayrimenkul yatırımında Çanakkale'ye yöneldi!

Türkiye'de büyük gayrimenkul yatırımlarına imza atan Araplar, yönünü Çanakkale'ye çevirdi. Kırkıncıoğlu Grup’un CEO’su Abdullah Kırkıncıoğlu, Çanakkale bölgesine ilgisinin son dönemde zirve yaptığını söyledi.

Araplar Türkiye'den ev alıyor!

Kuveytli Murabahat Yatırım Şirketi Mresco Türkiye'nin CEO'su Oya Zingal, gayrimenkul sektörüyle ilgili görüşlerini paylaştı. Zingal, "Batı'da yükselen ırkçılık dalgası ve yazlık alternatifi gayrimenkul alımında Arapları Türkiye'ye yöneltiyor'' diye konuştu.

İstanbul'daki kentsel dönüşüm Arapların gözdesi!

Yeni Doğuş Gazetesi köşe yazarı olan Mehmet Aktoprak bugünkü yazısında kentsel dönüşümden bahsetti. Aktoprak, Arap şirketlerin gözdesi olan İstanbul’da yapılacak olan kentsel dönüşüm alanlarına ilgili olduklarını belirtti.

araplar bursayı mı tercih etti Haberi

araplar bursayı mı tercih etti


2013 yılında Bursa özelinde turizm sektöründe olumlu gelişmeler yaşandığını belirten Plaza Turizm Genel Müdürü Serdal Can, "Bursa'nın özellikle Körfez ülkelerine yönelik tanıtım atağı; 2013 yılında bu bölgeden şehrimize gelen turist sayısında artışların yaşanmasını sağladı" şeklinde konuştu. 


Serdal Can açıklamasında, turizm sektörünün farklı pek çok iş alanını etkilediğini ve katma değeri yüksek olan turizm faaliyetlerinin üzerinde titizlikle çalışılması gerektiğine dikkat çekti. Can, "Bu anlamda 2014 yılında da durmaksızın çalışmamız gerekiyor. Bursa'nın 2014 yılını turizm sektörü açısından çok daha başarılı bir şekilde geçireceğine inanıyorum" dedi. 


Kış turizmi konusuna da değinen Serdal Can, "Okulların yarıyıl tatili Uludağ'a yönelik ilgiyi artıracaktır. Diğer yandan yarıyıl tatilini yurtdışında değerlendirmek isteyenler şimdiden rezervasyonlarını yaptırıyorlar" diye...