25 / 04 / 2024

Serdivan 54. Cadde ihalesi ne zaman

Serdivan 54. Cadde ihalesi ne zaman

Serdivan Belediye Başkanlığı tarafından Sakarya'nın Sedirvan İlçesinde bulunan 54. Cadde Çarşı'nın inşaatı yapım ve kiralama işi 131 milyon 711 bin 149,79 TL'ye 22 Mayıs 2015 tarihinde ihale edilecek.

Sakarya’nın yeni yaşam merkezi Cadde 54 AVM’den muhteşem fırsat!

Sakaryalılar bu haber sizi ilgilendiriyor. Sakarya’nın yeni alışveriş ve yaşam merkezi Cadde 54 AVM, 7 Eylül ile 30 Ekim 2022 tarihleri arasında alışveriş merkezindeki mağazalardan 150 TL’lik alışveriş yapanlara elektrikli bisiklet, drone, XBox oyun konsolu, Playstation 5 oyun konsolu ve robot süpür

Sakarya Cadde 54'te ilk etap satışları tamamlandı!

YU Group Gayrimenkul Yatırım - Turkmall Gayrimenkul Yatırım ortaklığında inşa edilen Sakarya Cadde 54 projesi Sedirvan bölgesinde yükseliyor.  Sakarya Cadde 54 projesinde ilk etap satışları tamamlandı.

CADDE 54 projesi 2 yıl sonra teslim!

Sakarya CADDE 54 projesinde teslimlerin 2020 yılı içinde gerçekleşmesi planlanıyor. CADDE 54 projesinin tamamlandığında 3 bin kişiye istihdam imkanı sağlayacağı belirtiliyor. 

Cadde 54'ün lansmanı yapıldı! Metrekaresi 3 bin 800 TL'ye!

Sakarya Serdivan’da hayata geçirilen Cadde 54 projesi bugün Çırağan Sarayı'nda düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Projede yer alan studio rezidansların metrekaresi 3 bin 800 TL’den, ofislerin metrekaresi ise 6 bin TL’den başlıyor.

Sakarya'da kent yenileme çalışmaları başladı!

Serdivan’ın yeni merkezi 54. Cadde Projesinde kazı çalışmaları başladı. Sakarya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Sakarya 54. Cadde için çalışmalar başlıyor!

Sakarya'nın sosyal yaşamında yepyeni bir adres olacak 54. Cadde; perakende sektörü ile şehir yaşamını birleştiren, mağazacılık konusunda tek bir binaya bağlı kalmadan şehir ile bir arada devam edecek sayılı örneklerden olacak.

Sakarya 54. Cadde, 28 ayda tamamlanacak!

Sakarya’nın önde gelen ilçelerinden Serdivan’da belediyenin vizyon projesi olarak görülen 54. Cadde’nin ihalesini alan Turkmall ve YU Group ortak girişimi, proje kapsamında ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel yaşamına renk getirecek.

Sakarya Serdivan 54.Cadde Çarşı ihalesi yapıldı!

Sakarya Serdivan Beledian Belediyesi'nin vizyon projelerinden olan 54.Cadde'nin ihalesi yapıldı.Kapalı zarf usulüyle gerçekleşen ihalede, Yu Group Gayrimenkul Yatırım Ltd. Şti. ile Turkmall Yatırım Ve Havacılık A.Ş. "Serdivan Proje Ortaklığı" adı altında komisyona ortak teklif sundu.

Sakarya Serdivan 54. Cadde Çarşı ihalesi 14 Temmuz'da!

Serdivan Belediye Başkanlığı, 54. Cadde Çarşı'yı 111 milyon 613 bin 766 TL bedelle inşa ettirecek. Arabacıalanı Mahallesi'nde inşa edilecek çarşının ihalesi 14 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sakarya 54. Cadde projesi ihale aşamasında!

Sakarya Serdivan Belediyesi’nde meclis toplantısında alınan kararla vizyon projesi 54. Cadde için ihale aşamasına gelindi. Proje ile geleceğin planlandığı söylendi.

Sakarya Serdivan Kafeler Caddesi’nin yenileme çalışmaları başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, yeni dönem kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri kapsamında Serdivan Kafeler Caddesi’nde başlatılan yenileme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Sakarya Serdivan Kafeler Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, yeni dönem kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri kapsamında Serdivan Kafeler Caddesi’nde başlatılan yenileme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Sakarya Serdivan'da Kafeler Caddesi yenileniyor!

Büyükşehir Belediyesi yeni dönem Kentsel Tasarım ve Cadde Yenileme Projeleri'nin bir yenisini Serdivan'da başlatıyor. Proje Kafeler Caddesi olarak bilinen Bağlar Caddesi'nde hayata geçirilecek.

Serdivan 54. Cadde ihalesi ne zaman Haberi

Serdivan 54. Cadde ihalesi ne zaman

KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPIMI VE KİRALAMA İŞLEMİ İHALE EDİLECEKTİR


Serpan Belediye Başkanlığından:


Belediye Encümeninin 14.04.2015 tarih ve 149 sayılı kararı ile mülkiyeti Belediyemize ait Arabacıalanı Mahallesi 132 Ada 13 nolu parsel üzerine idaremizce belirtilen imar planı ve esaslar çerçevesinde idarenin hazırladığı avam projeler ve onaylayacağı uygulama projeleri esas alınarak ihale ilanı, ihale şartnamesi, sözleşme eki keşif ile teknik şartnamelerde belirtilen şartlar çerçevesinde bodrum katı otopark olan zemin ve 1 normal kattan meydana gelen 31.565 m2.si yer altı otoparkı olan toplam 85.350 m2 inşaat alanından oluşan 54. Cadde Çarşı inşaatının 131.711.149,79 TL muhammen bedel üzerinden işletme şartlı olarak kat karşılığı inşaat yapımı ve kiralama işlemi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ihalesi suretiyle yapılacaktır.


1 - İdarenin:

a) Adresi...