25 / 04 / 2024

şeref yaroğlu

şeref yaroğlu

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu değişikliği hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Yaroğlu görevinden istifa etti.

Vakıf GYO yönetim kurulu üyelerini seçti!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulu komite üyelerini belirledi. İşte Vakıf GYO'nun yönetim kurulu komite üyeleri.

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Şeref Can Buladoğlu kimdir? Kaç dil biliyor?

Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Can Buladoğlu kimdir? Şeref Can Buladoğlu ne mezunu?

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: ‘Ekonomi Şurası yapalım’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79’ncu Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni’nde konuşma yapan Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu, “Artık daha müreffeh bir Türkiye için hep birlikte çok çalışma zamanıdır” dedi. Hisarcıklıoğlu, ‘TOBB Ekonomi Şurası’nı düzenlenmesi önerisinde bulundu.

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Gençkurt, Şeref Gençkurt ve Zafer Çepnioğlu ortaklığında kuruldu.

Şeref Can Buladoğlu, Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oluyor!

Reysaş GYO'nun görev süresi dolan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Cem Akgün'ün yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin önerisi doğrultusunda Şeref Can Buladoğlu'nun atama kararını Genel Kurul'un onayına sunacak...

Şeref Yaroğlu, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu değişikliği hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Yaroğlu görevinden istifa etti.

Eşrefoğlu Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eşrefoğlu Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şeref Albeniz tarafından 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

New York'taki 18E59th Street Residences'ı Tabanlıoğlu tasarlayacak!

Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Şeref Oğuz bugünkü yazısında Tabanlıoğlu Mimarlık'ın ortağı Murat Tabanlıoğlu ve Madison Equities'in sahibi Robert Gladstone ile yaptığı konuşmayı ele aldı. İşte o yazı...

Asf Konut Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asf Konut Yapı İnşaat Anonim Şirketi Sait Zeki Yaroğlu, Faruk Tüfekçi ve Birol Alan tarafından 1 milyon 500 TL sermaye ile 28 Temmuz 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Veysel Eroğlu: Kuraklığa rağmen suyu iyi yönettik!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu karayoluyla bugün Ankara'dan Amasya’ya geldi. Bakan Eroğlu, Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin’i makamında ziyaret etti. Burada Valilik şeref defterini imzaladı.

Mehmet Müezzinoğlu Elazığ'da Şehir Hastanesi temel atma törenine katılıyor!

Bakan Müezzinoğlu, Şehir Hastanesi'nin temel atma törenine katılmak üzere geldiği Elazığ'da, Vali Ömer Faruk Koçak'ı ziyaret etti. Valilik şeref defterini imzalayan ve bir süre valilik makamında Koçak ile görüşen Müezzinoğlu, ziyaret sonrası gazetecilere

Sadıkoğlu Grup Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Grup Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şeref Sadıkoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Temmuz 2013 tarihinde Kadıköy-Erenköy Bölgesi'nde kuruldu

Çapanoğlu Büyük Camii aslına uygun restore ediliyor

Yozgat'taki tarihi Çapanoğlu Büyük Cami,Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından aslına uygun olarak restore ediliyor

şeref yaroğlu Haberi

şeref yaroğlu

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Yaroğlu görevinden istifa ederek ayrıldı. Yaroğlu'nun yerine Ali Şükrü Koç atandı. 


Açıklama:

Şirketimiz Yönetim Kurulu toplantısında; Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Şeref YAROĞLU görevinden istifaen ayrılmış olup, kalan süreyi tamamlamak ve yapılacak ilk Genel Kurulun onayına sunulmak üzere, Sayın Ali Şükrü KOÇ'un atanmasına karar verilmiştir.


Şeref Akgül Vakıf GYO'nun Genel Müdürü...