27 / 04 / 2024

şerefiye evleri sözleşme

şerefiye evleri sözleşme

Toplam 425 adet konut satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. TOKİ Van Şerefiye sözleşme tarihleri 23 Haziran - 14 Temmuz 2016 günleri arasında yapılacak.

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde son dakika: 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için sözleşme imzalandı!

Yenişehir Evleri ismiyle THY- Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilecek olan projede bir son dakika gelişmesi yaşandı. 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için yüklenici ile sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ evleri için sözleşme imzalarken ibraz edilecek belgeler!

6 yeni konut kampanyasına başlayan TOKİ'den 5 bin lira peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ'den dar gelirlilere 5 bin lira peşinatla ev başvuru şartları nedir? TOKİ evleri için sözleşme imzalarken ibraz edilecek belgeler nelerdir?

TOKİ Adana Ceyhan AGG sözleşme imzalama işlemleri!

Adana Ceyhan TOKİ Evleri'nde satışa sunulan konut sayısından az başvuru alındığından direkt sözleşme imzalama evresine geçildi. Sözleşmeler bugün imzalanmaya başlandı..

TOKİ Van Şerefiye'de yedek sözleşme dönemi başlıyor!

Van Şerefiye Kentsel Yenileme Projesi kapsamında; TOKİ stoğunda bulunan 18 konut için sözleşme dönemi başlıyor.

TOKİ Van Şerefiye'de sözleşme dönemi başlıyor!

Van Şerefiye Kentsel Yenileme Projesi kapsamında; stokta bulunan 18 konut için yedek hak sahiplerine satış sözleşmesi imzalatılacak.

TOKİ Van Şerefiye sözleşme dönemi başladı!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi'ndeki konutların kura çekilişi 9 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşti. TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura çekilişi sonucunda hak sahibi olanlar, 14-25 Kasım 2016 tarihleri arasında sözleşme imzalama işlemlerini gerçekleştirilecek.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi sözleşme dönemi sona erdi!

Van Merkez Şerefiye Mahallesi 852 Konut Kentsel Yenileme Projesi kapsamında inşa ettirilen 352 adet konutun sözleşme imzalama dönemi bugün sona erdi.

TOKİ Trabzon Tabakhane Evleri sözleşme dönemi başlıyor!

206 adet dairenin sözleşmesinin imzalanacağı projede toplamda 353 adet daire mevcut. TOKİ Trabzon Tabakhane Evleri sözleşme dönemi başlıyor...

TOKİ Van Şerefiye sözleşme tarihleri!

Toplam 425 adet konut satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. TOKİ Van Şerefiye sözleşme tarihleri 23 Haziran - 14 Temmuz 2016 günleri arasında yapılacak.

TOKİ Van Merkez Şerefiye sözleşme dönemi!

TOKİ Van Merkez Şerefiye sözleşme dönemi asil hak sahipleri için yarın başlıyor. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede normal 2+1'ler için kurası dün yapıldı.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi sözleşme imzalama tarihleri!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi sözleşme imzalama tarihleri bugün başladı ve 14 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Daire fiyatlarının 106 bin 390 TL'den başladığı projede toplam 425 adet konut satışta.

Nevşehir Merkez TOKİ Evleri sözleşme imzalama tarihi!

Nevşehir Merkez TOKİ Evleri sözleşme imzalama tarihi bugün başladı ve 31 Mayıs 2016 tarihine kadar devam edecek. Toplamda 80 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede daireler 3+1 şeklinde tasarlandı.

Emlak Başakşehir 2. Etap Evleri sözleşme için gerekli evraklar!

Toplam 250 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 2+1 daireler 437 bin TL'den başlıyor. Emlak Başakşehir 2. Etap Evleri sözleşme için gerekli evraklar kapsamında 3 adet vesikalık fotoğraf da isteniyor.

şerefiye evleri sözleşme Haberi

şerefiye evleri sözleşme

Kura çekilişi 2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1 daireler için 23 Mayıs gününde yapılacak. Projede asil hak sahipleri 17 Haziran'a kadar sözleşmelerini imzaladı.


TOKİ Van Şerefiye sözleşme tarihleri kapsamında kalan 3 adet 3+1 konut ve 21 adet 2+1 konut için yedek hak sahiplerine 23 Haziran - 14 Temmuz 2016 tarihleri arasında yapılacak.


Yedek 2+1'lerin listesi için tıklayın


Yedek 3+1'lerin listesi için