19 / 04 / 2024

Şerefli Sağlık Evi inşaatı

Şerefli Sağlık Evi inşaatı

Adıyaman'ın Merkez ilçesinde yapılması planlanan Şerefli Sağlık Evi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Şerefli Sağlık Evi projesi mecliste!

Adıyaman'ın Merkez ilçesinde yapılması planlanan Şerefli Sağlık Evi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti TBMM'de!

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Silivri'ye sağlık evi müjdesi!

Mahalle ziyaretlerini Sayalar ve Çayırdere ile sürdüren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, iki mahallenin sorunlarına yönelik bazı talimat verdi. Sayalar’da vatandaşların talep ettiği sağlık evi, Çayırdere’de ise kadınların istekte bulunduğu mahalle evi kısa zamanda inşa edilecek.

Yamaç Sağlık Rezidansı'nda 10 yıl kira garantisi!

Konut, bakım evi ve hastane olmak üzere 3 konseptteki Yamaç Sağlık Rezidans, konut sakinlerine de kesintisiz sağlık hizmeti sunuyor. 

Süleymanlı Sağlık Evi hizmete açıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan Süleymanlı Sağlık Evi hizmete açıldı. Açılışa Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran KILIÇ, Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Faruk ERASLAN, Halk Sağlığı Müdürü Dr.Ahmet YENER ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr.Semih YANCAR katıldı.

Muğla Yatağan Sağlık Evi açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Yatağan Belediyesi işbirliğiyle Cazkırlar ve Yaylaköy Mahallelerinde yapılan yol, sağlık evi ve düğün salonu hafta sonu yapılan törenle tanıtıldı...

Manisa Çamurhamamı'na yeni muhtarlık ve sağlık evi!

Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Çamurhamamı Mahallesi, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'nın başlattığı çalışmalar kapsamında yeni muhtarlık binası ile sağlık evine kavuştu.

Bingöl'de 7 köye sağlık evi inşa edilecek!

Sağlık İl Müdürü Demir, Erdemli, Kırkağıl, Dik ve Gözeler, Genç Alahattin, Karlıova Kümbet ve Mollaşakir köylerine sağlık evi yapılacağını söyledi.

Biga'da Hamdi Gençoğlu Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı!

Biga Belediyesi tarafından tahsisi yapılan,Gençoğlu İnşaat tarafından yapılacak olan Hamdi Gençoğlu Aile Sağlık Merkezi ve Hamdi Gençoğlu Çocuk Bakım Evi Temel Atma Töreni gerçekleşti.

Biga'da Hamdi Gençoğlu Aile Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı!

Biga Belediyesi tarafından tahsisi yapılan,Gençoğlu İnşaat tarafından yapılacak olan Hamdi Gençoğlu Aile Sağlık Merkezi ve Hamdi Gençoğlu Çocuk Bakım Evi Temel Atma Töreni gerçekleşti.

Çanakkale'de köylere sağlık evi projesi başlatıldı!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan Çanakkale'nin köylerine yapılması planlanan Sağlık Evleri hakkında bilgi verdi.

Safranbolu Toprakcuma'daki Sağlık Evi hizmete girdi!

Karabük Safranbolu ilçesine bağlı Toprakcuma Köyü ' nde yapımı tamamlanan Sağlık Evi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bozköy Sağlık Evi, baştan aşağı yenilendi!

Torbalı'da ilçesinde, başlatılan proje kapsamında çalışma başlatılan Bozköy Sağlık Evi yenilendi. Sağlık evinin atıl bir durumda olduğunu anlatan Bozköy Muhtarı Mustafa Şen, "Ayda iki defa gelen aile hekimimiz zor şartlar altında hizmet veriyordu" dedi

Şerefli Sağlık Evi inşaatı Haberi

Şerefli Sağlık Evi inşaatı

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman'ın Merkez ilçesinde yapılması planlanan Şerefli Sağlık Evi projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tutdere, sorusunun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere'nin soruları:
1. Adıyaman ili, Merkez ilçesinde yapılacağı belirtilen Şerefli Sağlık Evi projesi tamamlanmış mıdır? Tamamlanmadıysa proje ne aşamadadır? 
2. Şerefli Sağlık Evi yapım işi ihalesi yapılmış mıdır? Yapılmadıysa yapım işi ihalesi 
hangi tarihte yapılacaktır? 
3. Şerefli Sağlık Evi inşaatına ne zaman başlanacaktır? 
4. Şerefli Sağlık Evi için 2021 yılında ödenek ayrılacak mıdır? Ne kadar ödenek 
ayrılacaktır? 
5. Şerefli Sağlık Evi çalışmaları ne aşamadadır? Bu çalışmalar ne zaman...