19 / 04 / 2024

Serenity Cadde ön satış

Serenity Cadde ön satış

Serenity Cadde Evleri İstanbul Halkalı'da Bakırcı Yapı tarafından hayata geçirildi. Projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor...

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'ün temeli atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Cadde Bakırköy projesinin temeli atıldı. 96 adet konutun yer aldığı Cadde Bakırköy projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

Nova Cadde İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Cadde İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Dağlı, İlker Saygı ve K.Myumyunov Kyazımov ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Cadde İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Cadde İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Sakarya’nın yeni yaşam merkezi Cadde 54 AVM’den muhteşem fırsat!

Sakaryalılar bu haber sizi ilgilendiriyor. Sakarya’nın yeni alışveriş ve yaşam merkezi Cadde 54 AVM, 7 Eylül ile 30 Ekim 2022 tarihleri arasında alışveriş merkezindeki mağazalardan 150 TL’lik alışveriş yapanlara elektrikli bisiklet, drone, XBox oyun konsolu, Playstation 5 oyun konsolu ve robot süpür

İdealist Cadde'deki 9 bağımsız bölümün değeri belli oldu!

İdealist Cadde projesinde yer alan 9 gayrimenkulün değeri 19 milyon 665 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil toplam değeri ise 23 milyon 204 bin 700 TL olarak belirlendi.

İdealist GYO, İdealist Cadde'den 16.9 milyon TL'ye 9 ticari ünite satın aldı!

İdealist GYO, Emlak Konut GYO tarafından satışa sunulan İdealist Cadde projesindeki 9 adet ticari üniteyi 16 milyon 965 bin TL'ye satın aldı. 

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı satışta!

Nidapark Küçükyalı projesinde bulunan Palladium Cadde Küçükyalı'daki mağazaların 2. Fazı satışa sunuldu. 

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor!

Emlak Konut GYO imzası ve Tahincioğlu Gayrimenkul güvencesiyle hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor...

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve Tahincioğlu imzası ile yükselen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor....

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Hayata geçirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektöründe adından sıkça söz ettiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirmeyi planladığı Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 1. Faz satışını tamamladı.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 1. Fazı satışta!

Nidapark Küçükyalı projesinde yer alan Palladium Cadde Küçükyalı'da bulunan mağazaların 1. Fazı açık artırmasız satışa çıktı.

Tüketicilerin yarısı Koronavirüs sonrası cadde mağazalarını tercih edecek!

GfK araştırmasına göre, her 2 kişiden biri tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sona erdiğinde AVM içindeki mağazalar yerine cadde üzerindeki mağazalardan alışveriş yapacak.

TEM Avrasya Cadde dükkanlarının tamamı satıldı!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında hayata geçirilen Tem Avrasya Cadde projesinde açık artırmayla satışa sunulan 17 cadde dükkanının tamamı satıldı.

Serenity Cadde ön satış Haberi

Serenity Cadde ön satış

Bakırcı Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece’ye bağlı Halkalı’dahayata geçirilen Serenity Cadde projesi, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri sunuyor. 


Serenity Cadde Halkalı projesi 180 daireden meydana geliyor. Projede ön satışlar başladı. 


Serenity Cadde teslim tarihi!

Serenity Cadde Halkalı teslim tarihi Nisan 2019 yılı olarak belirtiliyor. Serenity Cadde Halkalı projesinde yüzme havuzu, sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, otopark, yürüyüş alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


* Görsel Serenity Plus projesine aittir.


Web: www.bakirciyapi.com

Tel: 90212 625 15 16

Gizem...