18 / 04 / 2024

Serenity Halkalı dükkanları

Serenity Halkalı dükkanları

İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da hayata geçirilen ve Bakırcı Yapı tarafından konumlandırılan Serenity Halkalı projesinde dükkanlar satışa çıktı. Serenity Halkalı projesinde dükkan teslimleri 2014 yılında gerçekleştirilecek...

Emlak Konut Meydan Dükkanları nerede?

Teslimleri 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek olan Meydan Dükkanları Makro Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor. Projede fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor. Peki Emlak Konut Meydan Dükkanları nerede?

Meydan Dükkanları Başakşehir iletişim!

Meydan Dükkanları 65 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede yer alan ticari ünitelerin büyüklükleri 40 ile 2 bin 113 metrekare arasında değişiyor. İşte Meydan Dükkanları Başakşehir iletişim bilgileri...

Emlak Konut Meydan Dükkanları fiyatları!

Ön talep süreci devam eden Meydan Dükkanları 3. Çevreyolu Bağlantı aksı üzerinde bulunuyor. Proje mağaza ve dükkanlardan oluşuyor. İşte Emlak Konut Meydan Dükkanları fiyatları...

Başakşehir Meydan Dükkanları ödeme seçenekleri!

Başakşehir Kent Merkezi'nde yer alan, Taksim Meydanının iki katı büyüklüğünde planlanan "Meydan Dükkanları" projesi Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile İnşa ediliyor. Meydan Dükkanları Başakşehir fiyatları 240 bin TL’den başlıyor.

Başakşehir Meydan Dükkanları'nda 13 Mart'a kadar talep toplanacak!

Türkiye'nin ilk planlı kent meydanında hayata geçirilen Meydan Dükkanları projesi, küçük büyük tüm yatırımcıların dikkatini çekiyor. Projedeki ünitelerin büyüklüğü 40 metrekare ile 2113 metrekare arasında değişiyor.

Emlak Konut Başakşehir Meydan Dükkanları!

Emlak Konut Başakşehir Meydan Dükkanları 15 Mart'ta gerçekleştirilecek olan açık artırma için ön talep toplamaya devam ediyor. Projede dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kent Meydanı Dükkanları Başakşehir!

Ön talep toplamaya devam eden Kent Meydanı Dükkanları Başakşehir projesi 65 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Meydan Dükkanları Başakşehir satılık!

Meydan Dükkanları Başakşehir satılık dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile inşa edilen proje İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir bölgede yer alıyor.

Başakşehir Meydan Dükkanları fiyat listesi!

Başvurular için herhangi bir ön şart aranmayan Meydan Dükkanları projesi cadde ve teras dükkanları ile cadde ve teras mağazalarından oluşuyor. İşte Başakşehir Meydan Dükkanları fiyat listesi...

Başakşehir Meydan Dükkanları fiyatları 240 bin TL'den başlıyor!

Tüm ayrıntıları planlanarak inşa edilen Türkiye'nin ilk planlı kent meydanı Başakşehir'de hayata geçiyor. Meydan Dükkanları, Türkiye'de ilk defa kamu kurumlarını tek bir merkezde toplayan kent meydanında yer alıyor.

Meydan Dükkanları'nda 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükselen Meydan Dükkanları projesinde 330 adet dükkan yer alıyor. Projede yer alan dükkanların fiyatları 240 bin TL'den başlıyor.

Kent Meydanı Dükkanları nerede?

Makro Akyapı Ortak Girişimi ve Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Meydan Dükkanları projesinin 2017 yılı Ocak ayında teslim edilmesi planlanıyor. Peki Kent Meydanı Dükkanları nerede?

Kent Meydanı Dükkanları fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükselen Meydan Dükkanları projesinde 330 adet dükkan yer alıyor. Projenin başvuru süreci 13 Mart'ta sona erecek. İşte Kent Meydanı Dükkanları fiyatları...

Serenity Halkalı dükkanları Haberi

Serenity Halkalı dükkanları

31 yıllık Bakırcı Yapı güveni ve kalitesiyle inşa edilen Serenity Halkalı’da dükkanlar 48 m2 ile 1.800 m2 arasında değişmektedir.


85 metrekare ile 140 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri bulunan Serenity Halkalı’da   11 katlı 4 blok’ta  216 daire ve 20 dükkan yer almaktadır. Projedeki 4 bloktan biri tamamen residence ve home office olarak kurgulandı. 


Kapalı otopark, 7/24 kameralı güvenlik, kapalı yüzme havuzu, fitness center,  Türk hamamı, sauna, buhar odası, step-aerobik salonu, basketbol oyun alanı, çocuk oyun alanı bulunan Serenity Halkalı sizi sağlıklı ve zinde bir hayata davet ediyor. 


Basın Ekspres yolunun hemen yanında, Havaalanı’na 10 dk. mesafede konumlanan Serenity Halkalı kaliteli, konforlu ve güvenli bir yaşamın adresi olacak. 63 bin m2’lik spor, kültür ve eğlence merkezi Küçükçekmece Arena’ya...