27 / 04 / 2024

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim numarası 0212 698 0 555 olarak belirtiliyor. Bakırcı Yapı tarafından inşa edilecek proje Marriott Hotel'e yakın bir konumda yer alıyor.

Akzirve Gayrimenkul Strada Plus basın toplantısı 5 Aralık'ta!

Şubat ayında temeli atılan Strada projesinin ilk etabı hızla yükselmeye devam ediyor. Akzirve Gayrimenkul Strada Plus basın toplantısı 5 Aralık'ta yapılacak. 

Strada Plus basın lansmanı 4 Aralık'ta!

Akzirve Gayrimenkul Strada projesinin 1.etabının gidişatının ve projenin 2.etabı olan Strada Plus’ın konuşulacağı basın toplantısını için tarih belirlendi.

216 Koru Plus basın lansmanı 6 Aralık'ta!

Yarım asırlık tecrübesiyle inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren 216 Yapı, şimdi de Sancaktepe, Taşdelen, Çekmeköy bölgesindeki 5’inci projesi ‘216 Koru Plus’ı düzenleyeceği basın toplantısı ile tanıtacak.

Serenity Pendik basın lansmanı bugün!

CNV Yapı imzasıyla hayata geçirilen Serenity Pendik projesinin basın lansmanı bugün saat 12.00 -19.00 arası gerçekleştirilecek. 

Serenity Pendik basın lansmanı 29 Nisan'da!

CNV Yapı yeni projesi Serenity Pendik'i basına lanse ediyor. Serenity Pendik basın lansmanı 29 Nisan'da gerçekleşecek.

Serenity Plus projesinde 322 bin liraya! Sıfır peşinat!

Bakırcı Yapı'nın Serenity Plus projesinde 2+1'lerin fiyatları 322 bin liradan başlıyor. Serenity Plus projesi 2017 yılı sonunda teslim edilecek...

Serenity Plus’ta ön talep toplanıyor!

Kenti güzelleştirme vizyonu ile İstanbul’un değerli lokasyonlarında 35 yıldan bu yana birbirinden özel projeler üreten Bakırcı Yapı, Basın Ekspres Yolu’na değer katacak yeni projesi Serenity Plus projesi için ön talep toplamaya başladı.

Bakırcı Yapı'nın basın toplantısı iptal edildi!

İstanbul Basın Ekspres Yolu’nun en yeni karma projesi olan Serenity Plus, 35 yıllık inşaat tecrübesine sahip Bakırcı Yapı güvencesiyle yükseliyor. Bakırcı Yapı'nın 2 Haziran'da yapmayı planladığı Serenity Plus basın toplantısı iptal edildi.

Bakırcı Yapı Serenity Plus projesi görücüye çıkıyor!

İstanbul Basın Ekspres Yolu’nun en yeni karma projesi olan Serenity Plus, 35 yıllık inşaat tecrübesine sahip Bakırcı Yapı güvencesiyle yükseliyor. Serenity Plus basın toplantısı 18 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Serenity Plus Basın Ekspres görselleri!

Serenity Plus Residence Basın Ekspres Yolu üzerinde, Bakırcı Yapı tarafından inşa ediliyor.Projede konut, ofis ve mağazalar yer alıyor. İşte Serenity Plus Basın Ekspres görselleri...

Bakırcı Yapı Serenity Plus satış ofisi!

Bakırcı Yapı Serenity Plus satış ofisi ile iletişime geçmek için 0212 698 0 555 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselecek projenin Şubat ayı sonunda satışa çıkması planlanıyor.

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim!

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim numarası 0212 698 0 555 olarak belirtiliyor. Bakırcı Yapı tarafından inşa edilecek proje Marriott Hotel'e yakın bir konumda yer alıyor.

Serenity Plus Evleri ne zaman satışa çıkacak?

Serenity Plus Halkalı'da konut ve ticari alanlar bulunuyor. Marriott Hotel'e yakın konumda olan proje Bakırcı Yapı imzası taşıyor. Peki Serenity Plus Evleri ne zaman satışa çıkacak?

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim Haberi

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim

Serenity Plus Residence'de konutlar 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Proje Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunuyor. 


Serenity Plus Basın Ekspres iletişim için satış ofisiyle 0212 698 0 555 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje İstanbul Halkalı Meydan'a giden kısımda hayata geçirilecek.


Bakırcı Yapı imzası taşıyan Serenity Plus Evleri Serenity Halkalı projesine benzer şekilde dizayn edildi. Marriott Hotel'e yakın bölgede olan projede 1+0 ve 1+1 daireler ayrı blokta yükselecek. 


*Görsel Serenity Halkalı projesine aittir.


Serenity Plus Basın Ekspres iletişim

Tel: 0212 698 0 555

Web: www.bakirciyapi.com

Özge...