19 / 04 / 2024

Serik yaşam merkezi

Serik yaşam merkezi

Antalya Serik Belediyesi tarafından Orta Mahallesi'nde yapımına başlanan yeni yaşam merkezi hizmete açıldı. Yaklaşık 3 ay içerisinde tamamlanan alanın içerisinde özel alanlar bulunuyor.

Serik'in yeni yaşam merkezi hizmete açıldı!

Antalya Serik Belediyesi tarafından Orta Mahallesi'nde yapımına başlanan yeni yaşam merkezi hizmete açıldı. Yaklaşık 3 ay içerisinde tamamlanan alanın içerisinde özel alanlar bulunuyor.

Elbistan'a Kadın Kültür ve Yaşam Merkezi geliyor!

Elbistan Kaymakamlığı ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı işbirliğinde ilçeye Kadın Kültür ve Yaşam Merkezi yapılacak. Akkoyun, Büyükşehir Belediyesi ile ortak sürdürülen çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.

Afyonkarahisar Bayat İlçesi'ne Sağlıklı Yaşam Merkezi Okulu açıldı!

Afyonkarahisar İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Bayat ilçesine kurulan "Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Annelik Okulu" hizmete açıldı.

Çorum'a engelsiz yaşam merkezi inşa edilecek!

Aralık Dünya Engelliler Günü'nde Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan program büyük beğeni topladı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü program sonrasında engelsiz yaşam merkezi müjdesini verdi.

Bursa Yıldırım'a yeni engelsiz yaşam merkezi yapılacak!

Türkiye'de örneği olmayan bir projeye imza atmak için çalışmaların başladığını belirten Yıldırım Belediye Başkanı îsmail Hakkı Edebali, 12 bin 500 metrekare alana 'Engelsiz Yaşam Merkezi' kuracaklarını ifade etti.

Alanya'ya Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi inşa edilecek!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde, Oba Engelsiz Yaşam Merkezi projesini açıklayarak, engelli bireylere ve ailelerine müjde verdi.

Symbol Yaşam Merkezi fark yaratmayı başardı!

SYMBOL Yaşam Merkezi, geçtiğimiz haziran ayında açıldı. Symbol Yaşam Merkezi, içerisindeki 65 bin metrekarelik alışveriş merkezi, hastane, otel, kongre ve gösteri merkezi ile diğer karma projeler arasında kendisine fark yaratmayı başardı.

Tekirdağ Marmara Ereğlisi'ne yeni engelsiz yaşam merkezi yapılacak!

Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, Marmara Ereğlisi ilçesinde yapılacak olan 'Engelsiz Yaşam Merkezi'nde' kendine bakamayacak kadar düşkün olmayan engelli bireylerin faydalanabileceğini belirtti.

Sivas Termal Yaşam Merkezi devremülk fiyatları!

Sivas Termal Yaşam Merkezi, Yıldızeli ilçesi Sıcak Çermik mevkiinde inşa ediliyor. Projede inşa edilen devremülkler yılbaşında teslim edilecek.

Sivas Termal Yaşam Merkezi'nde 8 bin 100 TL'ye devremülk!

Sivas Yıldızeli'de hayata geçen Sivas Termal Yaşam Merkezi'nde devremülk fiyatları 8 bin 100 TL'den başlıyor. Projede yer alan daireler yılbaşında teslim edilecek.

Şanlıurfa Akçakale'ye yaşam merkezi yapılıyor!

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde park ve inşaatlarda barınan yaklaşık bin 500 Suriyeli, belediye tarafından hazırlanan yaşam merkezine yerleştirildi. Akçakale Belediyesi, sığınmacılara tahsis ettiği tır garajını "İlk Adım Yaşam Merkezi"ne dönüştürdü.

Çanakkale Altın Yıllar Yaşam Merkezi açıldı!

Çanakkale Belediyesi, 65 yaş ve üzeri kıdemli kentlilerin yararlanabileceği Altın Yıllar Yaşam Merkezi projesini hayata geçirdi. Proje, kullanım alanı ve içerik olarak ülkenin örnek projeleri arasında gösteriliyor.

Bursa Karacabey Engelsiz Yaşam Merkezi şekillendi!

Bursa’nın Karacabey ilçesinde yapılması planlanan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin projesi şekillendi. Engelsiz Yaşam Merkezi’nin içerisinde sosyal yaşam alanları, kantinler, sosyal ve kültürel programlar ile atölyelerin yer alacağını ifade edildi.

Serik yaşam merkezi Haberi

Serik yaşam merkezi

Antalya Serik Belediyesi tarafından Orta Mahalle'de yapımına başlanan yeni yaşam merkezi tamamlandı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, projelerle şehir merkezine ve mahallelere yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapımı tamamlanan yeni yaşam merkezi hizmete sunuldu. 

Toplam 5 bin 274 metrekarelik alan üzerine inşa edilen yaşam alanında çocuk oyun grubu, fitness alanı, basketbol sahası, otopark, 60 metrekarelik seyir terası, yürüme yolu, hayvan figürleri, dinlenme bölümleri ve engellilere özel alanlar yer alıyor. 

Yaklaşık 3 ay içerisinde tamamlanan parkın çok amaçlı olarak tasarlandığını söyleyen Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, "Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemize modern yollar ve parklar eklemekle birlikte halkımız için kültürel, sosyal ve sportif aktiviteler içerisinde yer alması için yeni tesisler kazandırmaya devam ediyoruz. Orta Mahalle'mizde yaşayan çocuklarımız...