29 / 03 / 2024

Serik yeni yaşam alanı

Serik yeni yaşam alanı

Antalya Serik Belediyesi tarafından Orta Mahallesi'nde yapımına başlanan yeni yaşam merkezi hizmete açıldı. Yaklaşık 3 ay içerisinde tamamlanan alanın içerisinde özel alanlar bulunuyor.

Nizip Fıstık Kent'te yaşam 3 aya kadar başlayacak: 25 bin aile ve 100 bin kişiye yeni yaşam alanı!

Gaziantep Nizip Fıstık Kent'te yaşamın 2-3 ay içinde başlayacağı belirtildi. İşte proje çalışmalarındaki son durum...

Tiny House'lar yeni yaşan trendleri haline dönüşüyor!

Modern yaşamda her geçen gün yaygın hale gelen Tiny House'lar, çağın yeni yaşam trendlerinden biri haline dönüşüyor.

Merkez Yaşam Konak satışta! İZKA'dan İzmir'e 347 konutluk yeni proje!

"İzmir'in yeni sembolü kazandırmak için tasarlandı" sloganıyla tanıtılan Merkez Yaşam Konak projesi satışa çıktı. Lansmana özel avantajların sunulduğu projede 347 konut yer alıyor...

Sakarya’nın yeni yaşam merkezi Cadde 54 AVM’den muhteşem fırsat!

Sakaryalılar bu haber sizi ilgilendiriyor. Sakarya’nın yeni alışveriş ve yaşam merkezi Cadde 54 AVM, 7 Eylül ile 30 Ekim 2022 tarihleri arasında alışveriş merkezindeki mağazalardan 150 TL’lik alışveriş yapanlara elektrikli bisiklet, drone, XBox oyun konsolu, Playstation 5 oyun konsolu ve robot süpür

Royalworld Artane Villaları satışa çıktı! Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor!

Royalworld Artane Villaları'nda satışlar 10 gün önce başladı. "Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor" sloganıyla tanıtılan projede 5+2 tripleks 28 villa bulunuyor. 

Tor Beylikdüzü yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor!

 Tor Holding’in yeni konut projeleri arasında yer alan Tor Beylikdüzü, yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor...

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

Umut Elazığ projesiyle 600 bin metrekarelik yeni yaşam alanı kurulacak!

24 Ocak 2020’de meydana gelen ve 41 kişinin yaşamını yitirdiği 6.5 büyüklüğündeki Elazığ depreminin ardından ‘Umut-Elazığ’ isminde bir proje tasarlandı. Projeye ilişkin uzman isimler konuştu.

Samsun'a yeni yaşam merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı kapanış toplantısında Tekkeköy'de yaşam merkezi inşa edileceğinin müjdesini verdi. 

Bursa Yenişehir modern yaşam alanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılacak olan ve bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan yer alan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesinin inşaatına başlandı.

Bursa Yenişehir’e modern yaşam alanı müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan bulunan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesine start verdi.

Finike kent meydanı, yeni yaşam alanı olacak!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, hayata geçirilmesi planlanan kent meydanı projesiyle ''Kent meydanı, ilçemizin cazibe merkezi ve yeni yaşam alanı olacak” açıklamasında bulundu. 

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni yaşam merkezi!

Bursa'da Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, uzun zamandır sadece söz verilen ve kağıt üzerinde kalan tarihi bir projenin daha startını verdi. Başkan Kanar, ilçenin yaşam merkezi haline geleceğini söyledi.

Serik yeni yaşam alanı Haberi

Serik yeni yaşam alanı

Antalya Serik Belediyesi tarafından Orta Mahalle'de yapımına başlanan yeni yaşam merkezi tamamlandı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, projelerle şehir merkezine ve mahallelere yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapımı tamamlanan yeni yaşam merkezi hizmete sunuldu. 

Toplam 5 bin 274 metrekarelik alan üzerine inşa edilen yaşam alanında çocuk oyun grubu, fitness alanı, basketbol sahası, otopark, 60 metrekarelik seyir terası, yürüme yolu, hayvan figürleri, dinlenme bölümleri ve engellilere özel alanlar yer alıyor. 

Yaklaşık 3 ay içerisinde tamamlanan parkın çok amaçlı olarak tasarlandığını söyleyen Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, "Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemize modern yollar ve parklar eklemekle birlikte halkımız için kültürel, sosyal ve sportif aktiviteler içerisinde yer alması için yeni tesisler kazandırmaya devam ediyoruz. Orta Mahalle'mizde yaşayan çocuklarımız...