26 / 04 / 2024

Sermaye Piyasaları ile Büyüme paneli 2020

Sermaye Piyasaları ile Büyüme paneli 2020

CEO Club Banka Dışı Finans Zirvesi'nde konuşan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, yap-işlet-devret modelinin günümüzde yanlış anlaşıldığını, finansman modeli olduğunu ifade etti....

TSPB ve GYODER'den iş birliği! GYO verileri şeffaf bir şekilde yatırımcılara sunulacak!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) ile Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları (GYO) sektörüne ait verilerin şeffaf bir biçimde yatırımcılara sunulması amacıyla iş birliğine gitti.

Döner sermaye ücreti nedir?

Döner sermaye ücreti, sıkça duyulan ekonomi alanındaki terimlerden biridir. Bu terim, özellikle de sektörler arasında sıklıkla kullanılır. Peki döner sermaye ücreti nedir, ne anlama gelir ve hangi işlemleri kapsar? İşte döner sermaye ücreti ile ilgili önemli bilgiler...

Borsa İstanbul yüzde 105 ile dünyada en fazla kazandıran borsa oldu!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliğince hazırlanan “Türkiye Sermaye Piyasası 2022” raporuna göre, Borsa İstanbul, 2022’de dünyadaki organize borsalar arasında, dolar bazında yüzde 105 ile en fazla kazandıran borsa oldu.

Borsa İstanbul, 2022 yılında dünyanın en fazla kazandıran borsası oldu!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) Borsa İstanbul’un dünyadaki borsalar arasında dolar bazında yüzde 105 ile en fazla getiriyi sağladığını açıkladı. Buna göre Borsa İstanbul 2022 yılında dünyanın gelir şampiyonu oldu.

Şile Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!!

Şile Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yaman ve Nadir Mandal ortaklığında kuruldu.

Gençlerin ve kadınların borsaya ilgisi arttı! Yeni yatırımcıların yüzde 30’u gençlerden oluşuyor!

Pandemi ile birlikte sermaye piyasalarına artan yatırımcı ilgisi devam ediyor. Borsa İstanbul’a gelen yeni yatırımcıların yüzde 30’u ise gençlerden oluşuyor. Gençlerin yanı sıra kadınların da borsa yatırımlarındaki ağırlığı giderek artıyor.

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya'dan yeni şirket! 50 bin TL sermaye bedeliyle!

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da yeni şirket kurdu. Şirketin ismi Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi oldu. 

Yerli yatırımcı pay senedi varlıklarında yükseliş! 1 trilyon TL’yi aştı

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği, yerli yatırımcıların pay senedi varlıklarının eylül ayı sonu itibarı ile 1 trilyon 36 milyar Türk Lirası’na ulaştığını duyurdu. İşte detaylar…

Şile Mert Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Şile Mert Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile ÖZcan Sürmene tarafından kuruldu.

Şile Karadeniz Pen İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şile Karadeniz Pen İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Uğurcan Öztürk tarafından kuruldu.

Vurallar Turistik İşletmeler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile Şubesi açıldı!

Vurallar Turistik İşletmeler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile Şubesi Şile'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Vural ve Deniz Vural ortaklığında kuruldu.

Şile Yeşilçam Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şile Yeşilçam Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Şile’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Özge Demirbilek tarafından kuruldu.

Öz Erzurumlular İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile Şubesi açıldı!

Öz Erzurumlular İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile Şubesi 3 milyon TL sermaye bedeli ile Şaban    Poyraz tarafından açıldı.

Sermaye Piyasaları ile Büyüme paneli 2020 Haberi

Sermaye Piyasaları ile Büyüme paneli 2020

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, "Sermaye Piyasaları ile Büyüme" panelinde konuşma yaptı. Yaptığı konuşmada, Yap-işlet-devret modeline dair değerlendirmelerde bulundu.

Dünya'da yer alan habere göre; Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, bankacılık dışı finansman modelinin şirketlere getirileri hakkında yaptığı konuşmada, yap-işlet-devret modeline dair açıklamada bulundu.

"Yap-işlet-devret inşaat değil, finansman modeli"

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın, bankacılık dışı finansman modelinin şirketlere getirileri hakkında değerlendirmede bulunurken, yap-işlet-devret modelinin günümüzde yanlış anlaşıldığını, yap-işlet-devret'in aslında tam bir finansman modeli olduğunu, kesinlikle bir inşaat modeli olmadığını vurguladı.

Herkes şapkasını önüne alıp yatırım planı...