27 / 04 / 2024

Sermaye piyasaları yatırımcı

Sermaye piyasaları yatırımcı

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) Başkanı Dr. Alp Keler yaptığı açıklamada, sermaye piyasalarını geliştirmenin yolunun yatırımcı sayısını artırmaktan geçtiğini söyledi.

İslam Memiş'ten yatırımcılara 'bekle' çağrısı! Yarından sonra buna yatırım yapan kazanacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yarından sonra dolar karşısındaki enstrümanlarda yükseliş beklediğini açıklayarak yatırımcılara 'bekleyin' çağırısı yaptı.

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına çok önemli uyarı: 'Onlara sakın bulaşmayın'

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ve altın yatırımcılarının yakından takip ettiği isimler arasında yer alan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten  altın yatırımcılarına çok önemli uyarılar geldi. 

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altında flaş gelişme! Yatırımcılar dikkat! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Piyasaların yönünü belirleyecek olan Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fiyatları dalgalanmaya devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Yatırımcılar dikkat! İşte 25 Ocak 2024 altın fiyatları.

TSPB ve GYODER'den iş birliği! GYO verileri şeffaf bir şekilde yatırımcılara sunulacak!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) ile Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları (GYO) sektörüne ait verilerin şeffaf bir biçimde yatırımcılara sunulması amacıyla iş birliğine gitti.

Altın yatırımcıları hazırlanın! Hatice Koçak bugün için saat verdi! Bu rakamı duyan kuyumcuya koşacak

Yatırımcıların en çok tercihleri arasında olan altın, gündeme yine bomba gibi düştü. Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak, bugün için saat vererek, rakam açıklamasında bulundu.

Yatırımcılar dikkat! Altın, dolar ve borsa... Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Altın, dolar ve borsa yatırımcıları yoğun bir haftayı geride bıraktı. Peki piyasaların oldukça hareketli geçtiği bu haftada hangi yatırım aracı yatırımcısına kazandırdı? İşte bu hafta yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı...

Dolarda boğa ayı geliyor! Yatırımcılar fırtınaya şimdiden hazır olsun! Kırmızı alarm...

Fed ve Hazine Bakanlığı kararlarına odaklanan piyasalar, dolarda boğa piyasası beklentisi ile pozisyon aldı. Dolar ne olacak? Yatırımcılar şimdiden hazır olun...

Altında kasım rüzgarı geliyor! İslam Memiş yatırımcıları uyardı! Bunu yapan batar...

Haftanın ilk işlem gününde altın fiyatları 1854 liradan güne başlarken, Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları uyardı. Kasım ayında bunu yapan batar...

Altın, dolar derken sıra gümüşe geldi! İslam Memiş ''sıra gümüşte'' diyerek yatırımcıları uyardı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın, dolar kurundaki yükselişlerin ardından sıranın gümüşe geldiğini belirterek yatırımcılarını uyardı. Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?

Altın, dolar, borsa yatırımcıları hemen baksın! İslam Memiş'ten yatırımcılara kara haber! Bundan sonra rahat yok...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş son zamanlarda altın, dolar ve borsadaki hareketliliği değerlendirerek ''piyasalarda bundan sonra rahat yok'' diyerek yatırımcılara kara haberi verdi. 

İslam Memiş'ten o yatırımcılara yüreği ağza getiren açıklama: Bir sabah batma ihtimaliniz çok yüksek!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Filistinli militan grup Hamas'ın İsrail'e düzenlediği saldırının ardından dünya ekonomisinde yaşanacak olasılıkları yazdı. Döviz ve altın yükselmeye devam edecek mi?  İslam Memiş, hangi yatırımcıları uyardı? İşte merak edilenler...

Yatırımcıyı yönlendiren hesaplara tedbir geliyor

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı İbrahim Ömer Gönül, hisse senedi yatırımcılarına yönelik sosyal medya üzerinden yapılan yönlendirmeleri takip ettiklerini belirterek alım tavsiyesi veren ve eğitim adı altında hisse öneren hesaplara son aşamada uygulanabilecek tedbirin kapatma olduğunu söyledi.

Borsadan sonra kriptoda da çılgın artış! Yatırımcı sayısı 425 milyonu buldu!

Kripto para piyasalarının meydana getirdiği değere ve dünya çapında kriptonun ne kadar benimsendiğine yönelik yeni bir rapor yayımlandı. New World Wealth’e göre, küresel çapta toplam kripto para yatırımcısı sayısının 425 milyonu buldu.

Sermaye piyasaları yatırımcı Haberi

Sermaye piyasaları yatırımcı

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) Başkanı Dr. Alp Keler, sermaye piyasalarını geliştirmenin yolunun yatırımcı sayısını artırmaktan geçtiğini söyleyerek, "Sermaye piyasalarının gelişmesi ancak kurumsal ve bireysel yatırımcı sayısının büyümesiyle mümkündür." şeklinde konuştu.

TSPB'nin yaptığı açıklamaya göre, Dünya Yatırımcı Haftası, 1-6 Ekim tarihlerinde 87 ülkede kutlanıyor. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek etkinlik, Türkiye'de Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Borsa İstanbul ve TSPB iş birliğiyle 1 Ekim tarihinde Borsa İstanbul'da gong töreniyle başlayacak.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kutlamalar; yatırımcılar, üniversite öğrencileri ve reel sektör temsilcilerinin katılımıyla hafta boyunca devam edecek. Yatırımcı eğitimi ve yatırımcının korunmasının ana tema olacağı konferans, panel ve atölye çalışmalarından oluşacak etkinliklerde, ayrıca bilinçli yatırımın da önemine işaret edilecek.

Açıklamada görüşleri yer alan  TSPB Başkanı Dr. Alp Keler, tüm yatırımcıların Dünya Yatırımcı Haftası'nı kutladı.

Keler, dünyada gelişmiş...