24 / 04 / 2024

Sermaye Piyası Kurulu

Sermaye Piyası Kurulu

Bereket Varlık Kiralama tarafından yurt içinde 91 gün vadeli 300 milyon TL tutarındaki kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı...

Halk Varlık Kiralama 200 milyon lira kira sertifikası sattı!

Halk Varlık Kiralama 105 gün vadeli 200 milyon TL tutarındaki kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı...

Bereket Varlık Kiralama 300 milyon TL kira sertifikası sattı!

Bereket Varlık Kiralama tarafından yurt içinde nitelikli yatırımcıya yönelik 99 gün vadeli 300 milyon TL tutarındaki kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı...

Halk Varlık Kiralama 170 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

Halk Varlık Kiralama yurt içinde nitelikli yatırımcıya yönelik 118 gün vadeli 170 milyon TL tutarındaki kira sertifikalarının satış işlemlerini tamamladı...

Bereket Varlık Kiralama 40 milyon TL kira sertifikası sattı!

Bereket Varlık Kiralama tarafından yurt içinde tahsisli olarak 40 milyon TL tutarındaki kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı...

Bereket Varlık Kiralama 40 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

Bereket Varlık Kiralama tarafından 40 milyon TL tutarındaki kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı.

Bereket Varlık Kiralama 200 milyonluk kira sertifikası sattı!

Bereket Varlık Kiralama tarafından 200 milyon TL tutarındaki kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı...

Sermaye Piyasası Kurulu, KPSS 60 puanla 66 personel alıyor! Başvurular başladı, aman kaçırmayın! 

Sermaye Piyasası Kurulu personel alımı ilanını yayımladı. Buna göre, en az KPSS'den 60 puan şartıyla 66 personel alımı yapılacak. Başvurular dün başladı. Peki son başvuru günü ne zaman? İşte merak edilenler...

SPK'dan 3 şirketin bedelli sermaye artırımına onay!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 3 şirketin daha bedelli sermaye artırımını onayladı. İşte o şirketler...

SPK'dan SASA’nın bedelsiz sermaye artımına onay!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Sasa Polyester Sanayi AŞ ve Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret AŞ'nin bedelsiz sermaye artırımına onay verdi

Halkbank ve Vakıfbank'tan son dakika! SPK tahsisli sermaye artırımını onayladı!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Halkbank ve Vakıfbank'ın tahsisli sermaye artırımını onayladı. 

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), iki şirketin halka arzına onay verdi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Sanica Isı Sanayi AŞ ve Özsu Balık Üretim AŞ'nin halka arzına onay verdi.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 50 personel alacak! İşte başvuru şartları ve tarihleri…

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 40 uzman yardımcısı ve 10 bilişim uzman yardımcısı alınacağını duyurdu. Başvurularda KPSS şartı aranacak. Yazılı ve sözlü sınav yapılacak. Yazılı sınava çağırılacak adaylarda KPSS puan sırasına bakılacak.

Borsanın en çok kazandıranı yüzde 800 bedelsiz sermaye artışına gidiyor

Borsa İstanbul’un en çok kazandıran hisselerinden Penta Teknoloji Ürünleri yüzde 800 bedelsiz sermaye artışına gidiyor. Penta’nın başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından da onaylandı.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Sermaye Piyasası Kurulu iki şirketin halka arzını onayladı!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Ensari Deri Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ ile Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri Araştırma Geliştirme Üretim Sanayi ve Ticaret AŞ'nin halka arzını onayladı.

Akiş GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Akiş GYO, 1 milyar TL olan kayıtlı sermaye tavanının 2022- 2026 dönemi için 5 yıl süre ile uzatılabilmesi için gerekli izinlerin alınmasını teminen T.C. Ticaret Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına karar verdi.

Avrasya GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Avrasya GYO, 2022 yılı sonunda dolacak olması sebebiyle mevcut kayıtlı sermaye tavanı değiştirilmeden süresinin 5 yıl (2022-2026) daha uzatılması amacıyla gerekli izinlerin alınmasını teminen T.C. Ticaret Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına karar verdi.

İş GYO kayıtlı sermaye tavanını 7 milyar TL'ye yükseltecek!

İş GYO'nun 2 milyar TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının, 2022-2026 yılları için geçerli olmak üzere 7 milyar TL'ye yükseltilmesine ve Sermaye Piyasası Kurulu ve ilgili Bakanlık'tan gerekli izinlerin alınmasına karar verildi. 

Doğuş GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Doğuş GYO, 500 milyon TL olan kayıtlı sermaye tavanının 2022- 2026 dönemi için 5 yıl süre ile uzatılabilmesi için gerekli izinlerin alınmasını teminen T.C. Ticaret Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına karar verildi.

Sermaye Piyası Kurulu Haberi

Sermaye Piyası Kurulu

Bereket Varlık Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yurt içi kira sertifikası ihracının tamamlanması hakkında açıklama yaptı.

Bereket Varlık Kiralama tarafından Sermaye Piyası Kurulu'ndan aldığı onaylar doğrultusunda yurt içinde 91 gün vadeli 300 milyon TL tutarındaki kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı.

Bereket Varlık Kiralama'nın KAP açıklaması: 
Sermaye Piyası Kurulu'ndan aldığımız onaylar doğrultusunda yurtiçinde 91 gün vadeli 300.000.000 TL tutarındaki kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlanmış olup, ihraca ilişkin detaylar yukarıdaki tabloda mevcuttur. Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.

Dosya için