20 / 05 / 2024

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), iki şirketin halka arzına onay verdi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), iki şirketin halka arzına onay verdi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Sanica Isı Sanayi AŞ ve Özsu Balık Üretim AŞ'nin halka arzına onay verdi.



SPK’nın haftalık bültenine göre, Kurul, Sanica Isı Sanayi'nin 20,03 TL’den, Özsu Balık Üretim'in 7,69 TL’den halka arz başvurusunu onayladı.

Baştaş Başkent Çimento Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 228,44 milyon TL’lik bedelli, Gezinomi Seyahat Ticaret Turizm AŞ'nin 40 milyon TL’lik bedelsiz sermaye artırımı onaylandı.

ALB Yatırım Menkul Değerler AŞ'nin 100 milyon TL’lik, Vakıf Finansal Kiralama AŞ'nin 2 milyar TL’lik, Zorlu Enerji Elektrik Üretim AŞ'nin 1,4 milyar TL’lik, Zorlu Faktoring AŞ'nin 190 milyon TL’lik, Deniz Yatırım Menkul Kıymetler AŞ'nin 3 milyar TL’lik borçlanma aracı ihraç başvurusuna da izin verildi.

Sermaye Piyasası Kurulu, Pasha Yatırım Bankası AŞ Tarfin Üçüncü Varlık Finansmanı Fonu'nun 940 milyon TL’lik kira sertifikası ve VİDMK ihracı başvurusuna onay verdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön