26 / 04 / 2024

serrapark evleri fiyatları

serrapark evleri fiyatları

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da konumlanan Serra Park Konutları Necat İnşaat ve Fuzul İnşaat ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Serra Park Konutları'nda 1 oda 1 salon daireler 145 bin TL'den satışa sunuluyor...

Kartal Serrapark projesinde hemen teslim! 145 bin TL!

Dairelerin 145 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile alıcılarına sunulduğu Serrapark Evleri projesi, İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde yaşama geçiriliyor. Projede daire satışları devam ediyor...

Serra Park Konutları Kartal'da 145 bin TL'ye 1+1!

Fiyatların 145 bin TL'den başlangıç gösterdiği Serrapark Evleri projesi İstanbul Kartal'da yükseliyor...

Kartal Lekule Evleri fiyatları!

Tapu teslimleri hemen yapılan Lekule Kartal Konutları'nda yer alan dairelerin alanları 81 metrekare ile 132 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Peki Kartal Lekule Evleri fiyatları ne kadar?

Merkez Zekeriyaköy Evleri fiyatları!

Merkez Zekeriyaköy projesinde 2 oda 1 salon çatı dubleksi ve 3 oda 1 salon bahçe dubleksi olarak tasarlanan konutlar yer alıyor. Peki Merkez Zekeriyaköy Evleri fiyatları ne kadar?

Manzara Adalar Kartal Evleri fiyatları!

Anlaşmalı bankalardan daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisi kullanma imkanı sağlayan Manzara Adalar Evleri 305 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor. İşte Manzara Adalar Kartal Evleri fiyatları...

Park Mavera Evleri fiyatları!

Toplamda 338 ticari birim ve 672 daireden oluşan Park Mavera Konutları 229 bin 241 metrekare arazi üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Park Mavera Evleri fiyatları ne kadar?

Kadıköy Yenitepe Evleri fiyatları!

Toplam 1.100 tane konuttan meydana gelen Yenitepe Kadıköy Rezidans projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri yer alıyor. Peki Kadıköy Yenitepe Evleri fiyatları ne kadar?

Bahçeşehir Vaditepe Evleri fiyatları!

Vaditepe Bahçeşehir projesinde yer alan konut tipleri arasında 2 oda 1 salondan 5 oda 2 salona kadar farklı alternatifler mevcut. Peki Bahçeşehir Vaditepe Evleri fiyatları ne kadar?

Sur Yapı Vitrin Evleri fiyatları!

Sultangazi Sur Yapı Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. Peki Sur Yapı Vitrin Evleri fiyatları ne kadar?

Demir Lavida Evleri fiyatları!

Dairelerin büyüklükleri 60 metrekare ile 500 metrekare arasında farklılık gösteren Demir La Vida Evleri'nin satış süreci devam ediyor. Peki Demir Lavida Evleri fiyatları ne kadar?

Bağ Bahçe Evleri fiyatları!

Yüzde 25 peşin ödemede kalan bedel için banka kredisi kullanılabilen Bağ Bahçe Evleri 26 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Bağ Bahçe Evleri fiyatları ne kadar? -

Gülpark Yaşam Evleri fiyatları!

Ödeme planı kapsamında 60 ay 0 faiz imkanı sunulan Gül Park Yaşam Evleri İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Peki Gülpark Yaşam Evleri fiyatları ne kadar?

Vaditepe Bahçeşehir Evleri fiyatları!

Yüzde 50 peşin ödemelerde 48 aya varan vade fırsatı sunulan Vaditepe Bahçeşehir Konutları 284 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Vaditepe Bahçeşehir Evleri fiyatları ne kadar?

Helenium Boutique Evleri fiyatları!

Başarır İnşaat tarafından inşa edilen Kurtköy Helenium Boutique Konutları 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden meydana geliyor. Peki satışları devam eden Helenium Boutique Evleri fiyatları ne kadar?

Nurol Park Evleri fiyatları ne kadar?

Nurol Park Güneşli projesi 544 tane rezidans daire, 880 tane towers daire, 84 tane loft daire ve 50 adet ofisten meydana geliyor. Peki Nurol Park Evleri fiyatları ne kadar?

serrapark evleri fiyatları Haberi

serrapark evleri fiyatları


Serra Park Konutları 10 bin metrekare alan üzerinde İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor. 


Necat İnşaat ve Fuzul İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Serra Park Kartal projesi 4-8 ve 9 katlı 6 blok olarak tasarlandı. 


 


Serra Park Konutları'nda 1 oda 1 salon daireler 145 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Kartal Serra Park'ta dairelerin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor.


Banka kredisi kullanılarak konut sahibi olunabilen Serra Park Konutları'nın sosyal imkanları arasında süs havuzu, dinlenme...