24 / 04 / 2024

Anadolum İdol Evleri fiyatları!

Anadolum İdol Evleri fiyatları!

Firma: Anadolum İnşaat

Proje: Anadolum İdol

Anadolum İnşaat imzası ile inşa edilen Anadolum İdol Konutları 'nda yer alan dairelerin alanları 55 metrekare ve 85 metrekare olarak tasarlandı. İşte Anadolum İdol Evleri fiyatları...



İstanbul'un Tuzla ilçesinde yer alan Aydınlı'da hayata geçirilen  Anadolum İdol  Rezidans 'ta yer alan konutların 2 yıl sonra gerçekleşmesi öngörülüyor.


Ödeme koşulları kapsamında toplam daire bedelinin yüzde 40'ı peşinat olarak ödeniyor, kalan tutar ise vade farksız taksitlendiriliyor. Projede 340 tane daireye yer veriliyor.


Aydınlı Anadolu İdol lokasyon olarak NeoMarin AVM’ye 5 kilometre, Tuzla Marina’ya 6 kilometre, Viaport AVM’ye 7 kilometre, Tuzla E-5’e 3,5 kilometre, Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne 7 kilometre, Pendik Marina’ya 7 kilometre ve Sabiha Gökçen Hava Limanı'na 9 kilometre mesafede inşa ediliyor. 


Anadolum İdol Evleri fiyatları evlerin büyüklüklerine göre değişiyor. 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinden oluşan proje 6 katlı 4 blok halinde yükseliyor.


Tuzla Anadolum İdol Evleri 'nde yer alan 1 oda 1 salon konutlar 55 metrekare, 2 oda 1 salon konutlar 85 metrekareden meydana geliyor. Projede yüzme havuzu, kreş, fitness, sauna, spor alanları ve açık otopark gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 


Anadolum İdol Evleri fiyatları!

1+1 daireler 115 bin lira,

2+1 daireler 155 bin liradan başlıyor.


Anadolum İdol projesi hakkında güncel bilgiler için tıklayınız!


Anadolum İdol Aydınlı iletişim

Telefon: 0 216 374 97 00

Web: http://anadolumidol.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön