27 / 04 / 2024

setra ulusoy

setra ulusoy

Ulusoy Global Yatırımlar Holding, sektördeki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 2013'ü büyüme yılı ilan eden holding, gerçekleştirdiği 15 milyon euroluk dev yatırımla Türkiye'deki ilklerine bir yenisini daha ekliyor...

Eren Günhan Ulusoy kimdir? Eren Günhan Ulusoy ne iş yapıyor?

Eren Günhan Ulusoy kimdir? Eren Günhan Ulusoy hangi mesleği yapıyor? Eren Günhan Ulusoy nereden mezundur? İşte detaylar!

Fth Ulusoy İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fth Ulusoy İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Orhan Ulusoy tarafından kuruldu.

Ulusoy Invest Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ulusoy Invest Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Ulusoy tarafından kuruldu.

Ünlü ekonomi profesörü Veysel Ulusoy Türkiye’de saklanan gerçek enflasyon oranı ve açlık sınırını deşifre etti

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) Başkanı Prof. Dr. Veysel Ulusoy, son röportajında Türkiye’deki gerçek enflasyon rakamlarını ve açlık sınırını tek tek açıkladı.

Ekonomist Veysel Ulusoy’dan şoke eden iddia! Dolar için hangi operasyonun yapıldığını açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın GES açıklamasının ardından dolardaki hareketlilikle ilgili Ekonomi Profesörü Veysel Ulusoy’dan gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi.

Otobüs bileti fiyatlarına yüzde 150 zam! Metro, Pamukkale, Kamil koç, Ulusoy... İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Akaryakıt fiyatlarının artmasının otobüs ve uçak bileti fiyatlarına yansıdığını, otobüs bileti fiyatlarında yüzde 150'ye varan artış yaşandığını belirtti. Peki, Otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Pamukkale, Kamil koç, Ulusoy... İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Otobüs biletleri 4 günde yüzde 13 zamlandı! Metro, Kamilkoç, Pamukkale ve Ulusoy... İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

Şehirler arası otobüs bileti fiyatları, bayrama neredeyse 2 hafta kalmışken memleketine gitmek isteyen vatandaşlara bir şok daha yaşattı! Peki, en ucuz otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamilkoç, Pamukkale, Ulusoy, Nilüfer ve Varan... İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

Otobüs bileti fiyatları uçuşa geçti! Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy ve Varan otobüs bileti Nisan fiyat listesi...

Şehirler arası otobüs bileti fiyatları, bayram yaklaşırken memleketine gitmek isten vatandaşlara şok yaşattı! Peki, Esenler Otogarı, Alibeyköy Otogarı, Harem Otogarı'nda en ucuz otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy ve Varan... İşte 13 Nisan 2022 fiyat listesi...

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Ulusoy Granit Mermer İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulusoy Granit Mermer İnşaat Sanayi Ticaret Limited Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ulusoy tarafından kuruldu.

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ 10’ar dönümlük üzüm bağı aldı!

Oynadıkları dizilerle dikkat çeken Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ Trakya'da üzüm bağı satın aldı.

Çağatay Ulusoy 6 milyon TL'ye villa aldı!

Şu sıralar yeni dizisi için kamera karşısına geçen Çağatay Ulusoy, yatırım amaçlı villa satın aldı. Ulusoy yeni villası için 6 milyon TL ödedi.

Çağatay Ulusoy Kemer Country'da ev arıyor!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor. Ulusoy Tatlıtuğ'un yaşadığı Kemer Country’de ev arayışına girdi. 

setra ulusoy Haberi

setra ulusoy


Ulusoy Global Yatırımlar Holding, sektördeki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 2013'ü büyüme yılı ilan eden holding, gerçekleştirdiği 15 milyon euroluk dev yatırımla Türkiye'deki ilklerine bir yenisini daha ekliyor. 


Ulusoy ve Varan yolcularına Setra tarafından özel olarak tasarlanan ve Türkiye'de ilk kez kullanılacak ComfortClass ailesinin yeni jenerasyonu otobüsünden 50 adet alan holding, geçen yılki yolcu taşıma rekorunu aşmayı hedefliyor. Ulusoy ve Varan Avusturya, Macaristan, Almanya, Bakü, Tiflis ve Batum'a düzenli sefer...