29 / 03 / 2024

Sevda Özkan

Sevda Özkan

2010 yılından beri kurucu ortağı olduğu Ofis16 Mimarlık'ta mimarlık çalışmalarını sürdürmekte olan Mimar Sevda Özkan İmamoğlu kimdir? Sevda Özkan İmamoğlu hangi işlerde görev aldı?

Özkan Acar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Özkan Acar İnşaat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 240 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Acar tarafından kuruldu.

Özkan Çimen Koç Holding’de hangi alanda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Özkan Çimen kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Çimen’in hayatı...

Özkan Yaman hangi üniversiteden mezun oldu? Reysaş GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Özkan Yaman kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede aldı? Çeşitli projelerde hangi görevi yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Yaman hakkında merak edilenler...

Özkan Bina İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Bina İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selahattin Özkan tarafından kuruldu.

Özkan Group Hafriyat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Group Hafriyat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Mertcan Özkan tarafından kuruldu.

Sevda İnşaat Elektrik Metal Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!  

Sevda İnşaat Elektrik Metal Ambalaj Limited Şirketi bugün Şişli'de Ahmet Özbalta tarafından kuruldu.

Haydar Özkan'dan İzmir'deki emsal artışına tepki!

İZDEDA Başkanı Haydar Özkan, İzmir'deki emsal artışa tepki gösterdi. Haydar Özkan, TMMOB’un emsal artışı olan imar planı plan notunun yürütmesinin iptali için yargıya başvurulmasını değerlendirdi.

Haydar Özkan'dan İzmir'deki emsal artışının reddedilmesine tepki!

İzmir'de Bornova ve Karşıyaka belediyelerinin emsal artışı önerisi oy çokluğu ile reddedildi. Emsal kararın reddedilmesinin ardından İzmir Depremzedeleri Derneği Başkanı Haydar  Özkan durum değerlendirmesi yaptı. 

Azade Özkan Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Azade Özkan Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kağıthane’de  50 bin TL sermaye bedeli ile  Azade Özkan tarafından kuruldu.

Sevda Erdan Kılıç: Bağımsız deprem kurulları oluşturulmalı!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, deprem konusu ile ilgili bir yazıyı kaleme aldı.

Prof. Dr. Özlenen Özkan'dan ev sahiplerine kira çağrısı!

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özkan ev sahiplerine "Kiraları makul seviyede tutun" çağrısı yaptı...

Sevda Erdan Kılıç'tan İzmir kentsel dönüşüm kredisinin onaylanmamasına tepki!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin depremde hasar gören binaların dönüşümü için Dünya Bankası'ndan aldığı düşük faizli krediyi henüz onaylamayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tepkilerini dile getirdi. 

Çimtaş'ın acı günü! Müzeyyen Özkan vefat etti!

Çimtaş Genel Müdür Yardımcılarından Nedim Özkan'ın annesi Müzeyyen Özkan vefat etti. Çimtaş ve ENKA taziye ilanı yayınladı.

Sevda Özkan Haberi

Sevda Özkan

Sevda Özkan İmamoğlu kimdir?

Sevda Özkan İmamoğlu, 1982 yılında İstanbul'da doğdu. 2001 yılında Kadıköy Anadolu Lisesinden mezun oldu. 2005 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık bölümünden lisans derecesini aldı. 


2008 yılında ODTU Fen Bilimleri Enstitüsü Yapı Bilimleri Bölümünden "Mimari Modelin Yeni Bir Eşpaylaşımlı Tasarım Ortamı Olarak Makinalarla Aynı Dili Konuşmasının Yolu" başlıklı tezi ile yüksek lisans derecesini aldı. 2006-2008 yılları arasında Köker Mimarlık'ta çeşitli metro istasyonlarının tasarım ve uygulama projelerinde çalıştı. 


2008-2009 yılları arasında Studio Architects and Interior Designers bünyesinde iş ve alışveriş merkezi ve benzeri büyük ölçekli projelerde Chapman Taylor ile birlikte çalışma fırsatı buldu. 


2006 yılından beri yönetim kurulunda olduğu Rüzgarist Yapı'da mobilya tasarımı yapmakta ve 2010 yılından beri kurucu ortağı olduğu Ofis16 Mimarlık'ta mimarlık çalışmalarını sürdürmektedir. 


2005 yılından beri Eser Köken...