29 / 03 / 2024

Sevde Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Sevde Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Sevde Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ebru Önder Hassanein Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Fatih, Mimar Kemalettin Mahallesi'nde açıldı.

Öz Marla Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Marla Turizm Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile 9 Haziran 2016'da Başakşehir'de kuruldu.

Örs Çelik Yapı İnşaat Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örs Çelik Yapı İnşaat Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi, Şenol Demiriş, Veysi Yatbaz, Zekeriya Keskin ortaklığıyla 180 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Başkomutan Caddesi'nde kuruldu.

Integrated Business Solutıons Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Integrated Business Solutıons Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Khaled Mohamed tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Mayıs'ta Başakşehir, Ayazma Mevkii 0-3 K.Yan Yol'da kuruldu.

Hanyap Gayrimenkul İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanyap Gayrimenkul İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Ali Bahar tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Bakırköy, Florya Şenlikköy Mahallesi, Cevizli Sokak, Karatay Apartmanı'nda kuruldu.

Sesa Emlak Acentesi İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sesa Emlak Acentesi İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Arif Taş Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Esenyurt, Cumhuriyet Caddesi, Nazım Hikmet Bulvarı'nda açıldı.

Al Khaledi Enerji İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Khaledi Enerji İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Q.Salman Hashım Hashım tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Beşiktaş, Nispetiye Mahallesi, Gazi Güçnar Sokak Uygar İş Merkezi'nde kuruldu.

Eyya İnşaat Mühendislik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyya İnşaat Mühendislik Turizm Ticaret Limited Şirketi, Onur Aksoy tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Alemdağ Caddesi, Çiftlik Sokak'ta kuruldu.

Yağkut İnşaat Emlak Otomotiv Gıda ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağkut İnşaat Emlak Otomotiv Gıda ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Emine Filiz ve Ali Güneş ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Erbakan Caddesi'nde kuruldu.

Avr Servis Temizlik İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Avr Servis Temizlik İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Salih Oflu ve Hayrettin Bakır Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 13 Nisan'da Okmeydanı, Halil Rıfat Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Yazıcı Dekorasyon Mobilya İmalat İnşaat ve Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yazıcı Dekorasyon Mobilya İmalat İnşaat ve Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cemil Yazıcı Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Taksim, Tomtom Mahallesi, Akansu Sokak'ta açıldı.

Aks Ert Mimarlık İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Lojistik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Ert Mimarlık İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Lojistik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi, Hülya Akıncı ve Hüseyin Şişman ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Esenyurt, Üçevler Mahallesi'nde kuruldu.

Rose World İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rose World İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Kadriye Akıncı tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Başakşehir, İkitelli Organizasyon Sanayi Mahallesi, Demirciler B3 Blok Sokak'ta kuruldu.

Bahçeşehir Yatırım İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Yatırım İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Elvan Çakır tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Merkez Mahallesi, Ladin Sokak, Kuyumcu Kent Sitesi'nde kuruldu.

Sevde Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi Haberi

Sevde Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Sevde Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ebru Önder Hassanein Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Fatih, Mimar Kemalettin Mahallesi'nde açıldı.


Sevde Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Fatih, Mimar Kemalettin Mahallesi, Ordu Caddesi, Lale İşhanı Apartmanı...