09 / 12 / 2025
fuzul

Sevgi Hastanesi bandırma tıp merkezi

Sevgi Hastanesi bandırma tıp merkezi

Sevgi Hastanesi Bandırma’ya yapmayı planladığı yatırım öncesi Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı ziyaret ederek yatırımla ilgili bilgi verdiler.

Sevgi Hastanesi'nden Bandırmaya yeni yatırım!

Sevgi Hastanesi Bandırma’ya yapmayı planladığı yatırım öncesi Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı ziyaret ederek yatırımla ilgili bilgi verdiler.

Bandırma Edincik Cinge Yolu asfaltlanıyor!

Bandırma Belediyesine bağlı ekipler Ekim ayında da asfaltlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Özellikle havaların mevsim normallerinin üzerinde olmasını fırsat bilen Belediye ekipleri asfaltlama çalışmalarını Edincik ve Çinge yolu arasında sürdürdü.

Bandırma'ya hobi bahçeleri inşa ediliyor!

Bandırma Belediyesi tarafından halkımızı doğayla buluşturmak, boş vakitlerinde kendi mahsullerini yetiştirmeleri amacıyla projelenen hobi bahçelerinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bandırma'nın Ayyıldız Mahallesi'nde değişim başlıyor!

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Ayyıldız mahallesinde yeni açılan yolların en kısa sürede parke ve asfaltlama çalışmalarının başlayacağını belirtti.

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuru tarihi!

1 adet dairenin açık satışa sunulacağı TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu projesinde başvurular henüz başlamadı. İşte, TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuru tarihi...

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuruları!

Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap Toplu Konut Projesi dahilinde 1 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü ile 19 Eylül 2016 – 31 Aralık 2016 tarihleri arasında satışa sunulacak.

Balıkesir Bandırma Kapalı Pazar Yeri için kura çekimi yapılacak!

Balıkesir Bandırma Kapalı Pazar Yerinde hak sahibi olan pazarcı esnafının yerleştirilmesi kura çekimi yapılacaktır. Hak sahibi pazarcı esnaf, 1 Eylül - 30 Eylül tarihleri arasında başvuru yapabilecek.

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuru tarihleri!

1 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulacağı TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu projesindeki daireler için başvurular devam ediyor.

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuruları!

316 konutluk Balıkesir Bandırma Edincik Alt Gelir Grubu projesindeki 1 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor.

Bandırma OSB'nin ikinci etabında imar çalışmaları yapılıyor!

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi coğrafi konumu, BALO ve Bandırma Port Projesi ile yatırımcının tercih noktası oldu. İkinci etapta imar çalışmaları yapılan OSB’de ağır sanayi yatırımlarının değerlendirilmesi düşünülüyor.

Bandırma'ya 1.6 milyon TL'lik yeni hizmet binası!

Bandırma Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün'ün daha iyi hizmet verebilmesi için yeni hizmet binasının yapımına başlandı. Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, yeni hizmet binasının 1 milyon 600 bin liraya mal olacağını belirtti.

Bandırma 17 Eylül Stadı ne zaman açılacak?

17 Eylül Stadın'da Bandırma Belediyesi çalışmalarını yerinde inceleyen Dursun Mirza yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi

Bandırma Kapalı Pazar Yeri için geri sayım başladı!

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza Bandırma Balıkçılar, Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda Kapalı Pazar Yeri Projesinin yerleşimiyle ilgili görüş ve önerileri alındı.

Sevgi Hastanesi bandırma tıp merkezi Haberi

Sevgi Hastanesi bandırma tıp merkezi


Sevgi Hastanesi Bandırma’ya yapmayı planladığı yatırım öncesi Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı ziyaret ederek yatırımla ilgili bilgi verdiler. Ziyarete Özel Sevgi Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Hakan ve Halkla İlişkiler Müdürü Kader Bakkal katıldı.


Yatırımlarına Tıp Merkezi ile başlayacaklarını ifade eden Sevgi Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Hakan, “Bandırma'nın Balıkesir İli genelinde özel bir yeri var. Hem nüfusu açısından hem de gelişme hızı açısından Bandırma yatırım için önemli bir merkez. Bandırma’dan Hastanemize gelenlerin çok olması da bizi Bandırma’ya yatırım yapmaya yöneltti” dedi.


Başkan Dursun Mirza; “Bandırma son yıllarda yatırımcıların cazibe merkezi oldu. Her geçen gün yatırımcılar Bandırmamızı ziyarete geliyor. Biz de Bandırmamızın doğasına zarar vermeyecek her türlü yatırımı destekliyoruz” dedi.



Bandırma...