25 / 04 / 2024

Şevki Demirci

Şevki Demirci

30 Mart seçimlerinden önce vatandaşa 30 vaatte bulunan Şevki Demirci’nin projeleri genellikle alt ve üst yapı çalışmalarını içeriyor. Son günlerde yaşadığı sıkıntıları atlatabilirse Demirci verdiği sözleri tutabilir.

İşte Şevki Demirci'nin Çayırova için planladığı 30 proje!

30 Mart seçimlerinden önce vatandaşa 30 vaatte bulunan Şevki Demirci’nin projeleri genellikle alt ve üst yapı çalışmalarını içeriyor. Son günlerde yaşadığı sıkıntıları atlatabilirse Demirci verdiği sözleri tutabilir

Kocaeli Çayırova Sosyal Tesis ve Garaj Lojistik Merkezi projeleri incelendi!

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, inşaat çalışmaları devam eden 2 projeyi yerinde inceledi. Sosyal Tesis ve Garaj Lojistik Merkezi projelerini inceleyen Demirci, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Çayırova Şekerpınar 5. etapta imar sorunu çözüldü!

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin gayretleriyle çözüme kavuşan Şekerpınar 5. etap imar uygulamasında hak sahibi olan vatandaşlar tapularına kavuştu.

Gebze Çayırova'daki projeler hızlanacak!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ile birlikte Çayırova’daki projeleri inceledi.

TOKİ Manisa Demirci alt gelir fiyat!

TOKİ Manisa Demirci alt gelir fiyat listesine göre 78 bin 334 TL'den başlıyor. Projede ödemeler 240 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Demirci Konutları başvuru!

TOKİ Demirci Konutları başvuru işlemleri 30 Eylül'e kadar devam ediyor. Projede peşinatlar 14 bin 870 liradan başlıyor.

TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir Grubu son başvuru!

151 konutluk TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 90 konut için başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir Grubu son başvuru ne zaman?

2016 TOKİ Manisa Demirci alt gelir başvuru!

Fiyatların 78 bin 334 TL'den başladığı projede 240 aya kadar vade sağlanıyor. İşte 2016 TOKİ Manisa Demirci alt gelir başvuru...

Manisa Demirci TOKİ Alt Gelir başvurusu!

Manisa Demirci TOKİ Alt Gelir başvurusu devam ediyor. Projede ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Manisa Demirci Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

75 yataklı Demirci Devlet Hastanesi, yakında yeni binasında hizmete giriyor. 31 dönüm arsa üzerine 14 bin metrekare kapalı alana sahip yeni hastanede 75 tescilli hasta yatağı, 3 ameliyathane, 32 poliklinik, 9 yataklı diyaliz merkezi bulunacak.

TOKİ Demirci altgelir grubu başvuru!

TOKİ Demirci altgelir grubu başvuru işlemleri 8 Ağustos'ta başladı ve devam ediyor. Projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

Manisa Demirci Alt Gelir Grubu Toki fiyatları!

TOKİ'nin Manisa Demirci Alt Gelir Grubu projesinin stoklarında yer alan 90 konut açık satışta. İşte, Manisa Demirci Alt Gelir Grubu Toki fiyatları...

TOKİ Demirci Alt Gelir başvuru dönemi!

TOKİ Demirci Alt Gelir başvuru dönemi 8 Ağustos'ta başladı. Projede konut fiyatları 78 bin 334 TL'den başlıyor.

TOKİ Manisa Demirci son başvuru günü!

67 adet dairenin satışa çıktığı TOKİ Manisa Demirci projesindeki daireler için satışlar sürüyor. İşte, TOKİ Manisa Demirci son başvuru günü...

TOKİ Manisa Demirci altgelir başvuruları!

TOKİ Manisa Demirci altgelir başvuruları 8 Ağustos'ta başladı. Projede 240 aya kadar vade sağlanıyor.

Şevki Demirci Haberi

Şevki Demirci

Körfez’den sonrasında gelen, kentin batısına düşen ilçeler genellikle Gebze’nin gölgesinde kalıyor. Darıca, Dilovası ve Çayırova hiçbir gelişim gösteremezken, münferit olmayan olaylar nedeniyle adeta birer rant merkezi olarak görülüyor. İlçe olma yolunda çok bir gelişim gösteremeyen bu ilçelerde belediye başkanlığı yapan isimler de görev süreleri sonunda tarihe karışıyor. Tarihe karışan isimlere bir örnek Ziyaettin Akbaş. Çaıyorva Belediye Başkanı olarak görev yapan Ziyaettin Akbaş görev süresi sona erdikten sonra adeta ortadan kayboldu. Akbaş’ın ardından göreve Şevki Demirci geldi.

GELİR-GİDERİ İNCELEDİ

İlk işi AKP’li eski belediye başkanı Ziyaettin Akbaş’ın gelir-giderlerini inceletmek olan Demirci, belediyeden çıkan paranın azaltılması için çabaladı. Belediye başkanlığı görevine geldikten birkaç ay sonra benzin istasyonu kurşunlanan Şevki Demirci’nin makamının yer aldığı belediye binası da kurşunların hedefi olmuştu. Şevki Demirci’nin çalışmaları kimilerini...