19 / 04 / 2024

Seyfi Dingil kim

Seyfi Dingil kim

Türkiye'nin en büyük teknoparkını yapmak için kolları sıvadıklarını söyleyen Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "İskenderun'un kaderinin hızla değiştiğine herkes tanık olacak" dedi.

Seyfi Dingil kimdir?

Hatay İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil kimdir? Seyfi Dingil, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Seyfi Dingil, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

İskenderun Yıldırım Tepe Spor Kompleksi tamamlandı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada İskenderun Yıldırım Tepe Spor Kompleksi'nin tamamlandığını söyledi.

İskenderun Sahil Cami bugün açılıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada Nihal Atakaş Camiinin (Sahil Camii) bugün ibadete açılacağını söyledi.

Çelik-İş Sendikası'nın metruk binası yıkıldı!

İskenderun’da doğurduğu sakıncaların yanı sıra görüntü kirliliği ve çevrede yaşayan vatandaşlarda da rahatsızlık veren metruk binaların yıkımına devam edenİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Süleymaniye eski çelik-iş sendikasının metruk binasının yıkım çalışmalarını denetledi.

İskenderun TOKİ projesinin kaba inşaatı tamamlandı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Gültepe Mahallesi üst kısmında inşa edilmekte olan TOKİ inşaat alanında incelemeler yaptı.

İskenderun eski adliye sarayı restore ediliyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada, eski adliye sarayında restorasyon çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Hatay İskenderun'da riskli binalar yıkıldı!

Hatay İskenderun'da risk taşıyan binalar belediye tarafından yıkıldı. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çalışmaların titizlikle devam ettiğini açıkladı.

İskenderun Sahil Cami inşaatında son durum!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil kentin vizyon projelerinden olan Sahil Cami inşaatında incelemelerde bulundu. İşte İskenderun Sahil Cami inşaatında son durum...

İskenderun'a dört yeni semt pazarı inşa ediliyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada İskenderun’da dört farklı noktaya çok amaçlı pazar yeri projesinin yapıldığını belirtti.

İskenderun Valilik çalışma ofisindeki çalışmalar tamamlanıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada Valilik çalışma ofisindeki çalışmaların kısa bir süre tamamlanacağını belirtti.

İskenderun Sakarya'ya çok amaçlı semt pazarı yapılıyor!

İskenderun’a bağlı Sakarya mahallesinde çok amaçlı semt pazarı inşa ediliyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek 4 farklı noktaya semt pazarı inşa edeceklerini söyledi.

İskenderun'daki iki metruk bina yıkıldı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada Hürriyet Mahallesinde iki metruk binanın yıkımını yaptıklarını belirtti.

İskenderun Denizciler'in yolları yenileniyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye ekiplerinin çalışmalarını kent genelinde sürdürdüğünü belirtti

İskenderun Çay Mahallesi asfalta kavuşuyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Çay Mahallesinde asfalt çalışmasının yapıldığını belirtti.

Seyfi Dingil kim Haberi

Seyfi Dingil kim

2015 yılını 'atılım yılı' ilan ettiklerini söyleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "Türkiye'nin en büyük teknoparkını yapacağız. İlçemizin kanayan yarası haline gelen Feyezan Kanalı projemiz ise bakanlık tarafından onaylandı. 12 milyon liralık ödenek çıktı. 6 kilometre uzunluğundaki Feyezan Kanalı baştan sona temizlenecek. Çevre düzenlemesi yapılacak. Böylece kentimizin 40 yıldır çözülmeyen sorunu çözüme kavuşacak. Mutlu ve huzur dolu günler yakında" diye konuştu. 


SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR 

Yeni yatırılar ve projelerle ilçenin makus talihinin değişeceğini vurgulayan Başkan Seyfi Dingil, "İskenderun Akdeniz'in parlayan yıldızı olacak. Halkımızla birlikte ortak akılla hareket ediyoruz. Yılların ihmali var. Şimdi birer birer bunların üstesinden gelmeye, sorunları çözüm aşamasına getirmeye gayret ediyoruz. Bu çabalarımızın yansımalarını çok yakında herkes görecek. İskenderun'u yaşam alanına çevireceğiz. Toplu konut ve kentsel dönüşümle havamız değişecek" dedi. 


ŞEVKİMİZİ ARTIRIYOR

Yaklaşık...