18 / 04 / 2024

Seyfi Dingil

Seyfi Dingil

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Down Cafe inşaatında çalışmaların bitmek üzere olduğunu açıkladı. İşte Seyfi Dingil'in açıklamaları...

İskenderun E-91 yolundaki çalışmalar incelendi!

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü alternatif yol yapım çalışmalarını kent genelinde sürdürüyor. Seyfi dingil İskenderun'da yapılan yol çalışmalarını inceleyerek bilgi aldı.

İskenderun'da park alanları incelendi!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ilçedeki park alanlarında inceleme yaptı daha sonra Havuzlu Çarşı arkasında yapılmakta olan park alanındaki çalışmalar hakkında Park ve Bahçeler Müdürü Aylin Selçuk'tan bilgi aldı.

İskenderun Barış Parkı hizmete açıldı!

“Daha yeşil İskenderun” sloganıyla ilçede birçok önemli projeye imza atan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kente yeni bir park daha kazandırdı.

İskenderun sanayi sitesinde yol sorunu çözülüyor!

Seyfi Dingil'in yapılan çalışmaları yerinde inceleme ve vatandaş sohbetleri sürüyor. Sanayi sitesi esnafının yıllardır sıkıntı yaşadığı yol güzergahı üzerinde incelemelerde bulunan Başkan Seyfi Dingil, çalışmalara hemen başlanması için talimat verdi.

İskenderun eski karayolları arazisine şehir parkı yapılacak!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, eski karayolları arazisi üzerinde şehir parkı oluşturulması için proje ihalesinin tamamlandığını söyledi. Seyfi Dingil, şehir parkı olacak eski karayolları arazisi üzerinde incelemelerde bulundu.

İskenderun ziraat bahçesi park alanı oluyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, geçtiğimiz aylarda belediyeye devri yapılan ziraat bahçesinde Türkiye'nin en güzel parklarından biri yaparak yeni bir yaşam alanı yaratacaklarını açıkladı.

İskenderun'a Haydar Aliyev Vakıf Üniversitesi kurulacak!

Avrasya Sanat Kültür Edebiyat ve Bilim Federasyonu heyeti, kurulması düşünülen Haydar Aliyev Vakıf Üniversitesi hakkında Başkan Seyfi Dingil'i bilgilendirdi.

İskenderun Feyezan Kanalı'nda ıslah çalışmaları sürüyor!

Seyfi Dingil, Feyezan Kanalı'ndaki ıslah çalışmalarının planlandığı gibi ve zamanında ilerlediğini söyledi. İskenderun'un çehresini değiştirecek proje olarak görülen Feyezan Kanalı Islahı ve Peyzaj Projesi görülmeye başlandı.

Seyfi Dingil: Down Cafe ve Sağlıklı Yaşam Parkı Projesi bitmek üzere!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "Biz halka hizmet için yola çıktık. Bazı çıkar çevreleri önümüzü tıkamak istiyor ama halkın desteği ile yolumuzdan geri dönmeyiz" dedi

İskenderun'da muhtar evi çalışmalarının 1. etabı tamamlandı!

İskenderun Belediyesi'nin, muhtarların daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi amacıyla başlattığı muhtar evi çalışmasının birinci etabını tamamladı.

İskenderun'da yapılan 5 yıldızlı otelin son durumu ne?

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sahil kordonunda yapımı devam eden Hilton Otel ve AVM'nin inşaatının son durumu hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

İskenderun'daki dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verildi!

İskenderun'da yapılacak kentsel dönüşüm çalışmasıyla ilgili vatandaşlara bilgi veren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, muhtarların ve halkın güvenoyunu aldı

İskenderun'daki ferforje projesi vatandaşın takdirini aldı!

İskenderun Belediyesi'nin esnaflara yönelik başlattığı ferforje projesi, esnafın yanı sıra vatandaşların da takdirini topladı.

Seyfi Dingil: İskenderun artık daha çok hizmet alacak!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti'nin tek başına iktidarıyla sonuçlanan 1 Kasım erken genel seçimleri ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Seyfi Dursunoğlu’nun miras davası ortalığı karıştırdı!

Huysuz Virjin tiplemesiyle gönülleri fetheden Seyfi Dursunoğlu'nun miras davası ortalığı karıştırdı...

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi projesi meclis gündeminde!

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Seyfi Dursunoğlu'nun mirasında masraf krizi!

Temmuz ayında hayatını kaybeden Seyfi Dursunoğlu, servetini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlamıştı. Son olarak Dursunoğlu'nun mirasında masraf krizi yaşandı. Dursunoğlu’nun mirasını bağışladığı ÇYDD’nin masraf talebi mahkeme tarafından yerine getirilmedi. 

Seyfi Dursunoğlu'nun mirası için açılan dava ertelendi!

Temmuz ayında hayatını kaybeden Seyfi Dursunoğlu, servetini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlamıştı. Dursunoğlu'nun yeğenleri söz konusu vasiyete itiraz ederek dava açmıştı. Mirasa yönelik açılan davanın ilk mahkemesi önceki gün görüldü.

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nin yıkımı TBMM'de!

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nin yıkımına ve yeniden yapımına yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ÇYDD'den Seyfi Dursunoğlu'nun mirasına ilişkin açıklama!

Temmuz ayında hayatını kaybeden Seyfi Dursunoğlu, tüm varlığını ÇYDD'ye bağışlamıştı. Geçtiğimiz günlerde Dursunoğlu'nun yeğenleri söz konusu vasiyete itiraz etmiş yasal işlem başlatmıştı. Söz konusu itirazlar sonucunda dernek yetkilerinden açıklama geldi.

Seyfi Dursunoğlu'nun yeğenlerinden vasiyet itirazı!

2020'nin Temmuz ayında hayatını kaybeden Huysuz Virjin lakaplı Seyfi Dursunoğlu, vasiyetini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlamıştı. Dursunoğlu'nun yeğenleri vasiyete itiraz etti. 

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Meclis gündeminde!

CHP İzmir Milletvekili Av. Sevda Erdan Kılıç, İzmir depreminden sonra kapatılan 406 yataklı Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’ni Meclis gündeminde konuştu. Kılıç, "Depremin üzerinden 3.5 ay geçti ama hala ortada bırakın hastaneyi, adı bile yok" dedi.

Seyfi Dursunoğlu evini Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı’na bıraktı!

Huysuz Virjin karakteriyle sevdiğimiz Seyfi Dursunoğlu'nun vefatının ardından mirası ilk kez ortaya çıktı. Dursunoğlu, Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı’na oturduğu Üsküdar’da bulunan evini ve banka hesabında yer alan tüm maddi birikimini bıraktı.

Tüm mirasını ÇYDD'ye bırakan Seyfi Dursunoğlu'nun ailesi: Gururluyuz!

87 yaşında yaşamını yitiren ve tüm mirasını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne (ÇYDD) bağışlayan Seyfi Dursunoğlu'nun ailesi, vasiyete itiraz etmeyeceklerini dile getirerek "Aile olarak onunla çok gururluyuz ve ona saygı duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Seyfi Dursunoğlu'nun mirasını kime bıraktığı belli oldu!

Tedavi gördüğü hastanede 87 yaşında yaşamını 'Huysuz Virjin' lakaplı Seyfi Dursunoğlu'nun mirasını kime bıraktığı belli oldu.

Vizyon Art İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Art İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Naci Kesik ve Seyfi Kesik tarafından kuruldu.

Makel Lojistik İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makel Lojistik İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyfi Çoskun Kalkın tarafından kuruldu.

Seyfi Dingil Haberi

Seyfi Dingil

Down Cafe projesinin bitmesi ile birlikte ilçenin önemli bir kazanım elde etmiş olacağını belirten Başkan Seyfi Dingil, "Bölgede ilk olma özelliği taşıyacak olan Down Cafe engelli vatandaşlarımızı hayata tutunduracak" dedi. Kente kalıcı eserler bırakmak istediklerini ifade eden Başkan Seyfi Dingil, "Engelli insanlarımızı ne kadar mutlu edersek, onları hayata tutunması için ne kadar çabalarsak, bizler de o denli huzurlu ve mutlu oluyoruz. Burayı en kısa zamanda bitirip hizmete açacağız. Şimdiden halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde...