24 / 04 / 2024

İskenderun Barış Parkı hizmete açıldı!

İskenderun Barış Parkı hizmete açıldı!

“Daha yeşil İskenderun” sloganıyla ilçede birçok önemli projeye imza atan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kente yeni bir park daha kazandırdı.



İskenderun Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Barış Parkı görkemli bir törenle açıldı. Açılış törenine TBMM İdare Amiri Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.


SOSYAL BELEDİYECİLİK

Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini belirten Başkan Seyfi Dingil,"Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar gece gündüz demeden halkımıza hizmet için çalışıyoruz. Büyük projeleri İskenderun'da hayata geçirdik. Şehrin dört biryanında çalışmalarımız sürüyor. Kentteki yeşil alan miktarını arttırıyoruz. Bu parklar bu alanlar kentin yeni yaşam alanları. Vekilimizle, hükümetimizle daha birçok başarılı işlere imza atacağız" dedi.


"HALKA HİZMET HAKKA HİZMET"

TBMM İdare Amiri Orhan Karasayar ise halka hizmet hakka hizmettir anlayışı ile hareket ettiklerini belirterek, "Belediyemizi yapmış olduğu bu anlamlı hizmetten dolayı kutluyorum. Elbirliği ile bu güzel İskenderun'umuzu daha ileriye hep birlikte götüreceğiz." şeklinde konuştu.



Sabah Güney


Geri Dön