26 / 04 / 2024

barış parkı

barış parkı

“Daha yeşil İskenderun” sloganıyla ilçede birçok önemli projeye imza atan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kente yeni bir park daha kazandırdı.

Alya Park Orman satışta! Yeni proje

Barış İnşaat tarafından İstanbul Sarıyer'de yükselen Alya Park Orman projesinde satışlar devam ediyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

Eyüpsultan'daki Barış Manço Parkı arazisinin satılması talebi reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, İstanbul Eyüpsultan'da yer alan Barış Manço Parkı arazisinin satılması talebini reddetti.

Tozkoparan'da kentsel dönüşüm tepkisi!

İstanbul’da Güngören Belediyesine bağlı Tozkoparan Mahallesi’nin riskli alan ilan edilmesinden sonra mahallede yaşayanlara “30 gün içerisinde evleri terk edin” denildi. Duruma tepki gösteren mahalleli dün Barış Parkı’nda bir araya geldi.

Mersin'deki Çamlıbel Balıkçı Barınağı yenilenecek!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesi için proje çalışmalarına başladıklarını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Mersin'e yakışır bir marina, park, yaşam alanı olması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi.

Kocaeli Büyükşehir’den Nusaybin’e üç park!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Nusaybin'de hayata geçirdiği Kardeşlik Parkı, Barış Mahallesi Parkı ve Bulun Sokak Parkı'nı hizmete açtı.

Mersin Barış Parkı yenileniyor!

Akdeniz Belediyesi, Şevket Sümer Mahallesi’nde bulunan Barış Parkı’nı yenilemek için çalışmalara başladı. Çalışmalar kapsamında Barış Parkı’nın zarar gören çevre duvarı yıkıldı ve içine yeni yürüme yolları eklendi.

İzmir Karşıyaka Genç Fidanlar Parkı'na kafe yapılıyor!

İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde, Mustafa Kemal Mahallesi'ndeki 'Barış Şehitleri - Genç Fidanlar Parkı'nı geçtiğimiz aylarda yenileyerek modern görünüme kavuşturan Karşıyaka Belediyesi, burada oluşturulan kafeyi, kısa süre içinde hizmete açacak.

İskenderun Barış Parkı hizmete açıldı!

“Daha yeşil İskenderun” sloganıyla ilçede birçok önemli projeye imza atan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kente yeni bir park daha kazandırdı.

Beylikdüzü Barış mahallesine cep park!

Park sayılarının giderek arttığı ilçede Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Barış Mahallesi Akdeniz Caddesi ile Sakarya Caddesi kesişimine yeni bir cep park kazandırıyor.

İskenderun Barış Parkı için geri sayım başladı!

Barış Parkı'ndaki çalışmalar son aşamaya geldi. Daha önce atıl durumda bulunan alan, İskenderun Belediye başkanı Seyfi Dingil’in talimatlarıyla parka dönüştürülerek, böylelikle şehrimize yeni bir yaşam alanı kazandırıldı.

Beylikdüzü Şener Şen Parkı açıldı!

Barış Mahallesi'nde 4 bin 403 metrekarelik alana sahip Şener Parkı'na yeni düzenlemeler yapan Beylikdüzü Belediyesi, parka köpeklerin enerjilerini atabilecekleri bir Pati Parkın yanı sıra hem çevre hem hayvan dostu bir mamamatik kazandırdı.

Antalya Kelebek Park 5 milyon TL yatırımla açıldı!

Antalya'da 5 milyon TL yatırımla, içinde 12 ayrı türden yüzlerce kelebeğin bulunduğu Kelebek Park, kapılarını açtı. Kelebek Park Genel Müdürü Barış Dursun, görselliğiyle dikkat çeken park hakkında bilgi verdi.

Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı Kocaeli'ye inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi el değmemiş doğasıyla kendine hayran bırakan doğal bir yaşam parkı yapıyor, Doğal park, evcil ve vahşi hayvanlar, gezinti ve gözlem alanları ile pek çok uygulamayı içerisinde barındıracak.

barış parkı Haberi

barış parkı

İskenderun Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Barış Parkı görkemli bir törenle açıldı. Açılış törenine TBMM İdare Amiri Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.


SOSYAL BELEDİYECİLİK

Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini belirten Başkan Seyfi Dingil,"Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar gece gündüz demeden halkımıza hizmet için çalışıyoruz. Büyük projeleri İskenderun'da hayata geçirdik. Şehrin dört biryanında çalışmalarımız sürüyor. Kentteki yeşil alan miktarını arttırıyoruz. Bu parklar bu alanlar kentin yeni yaşam alanları. Vekilimizle, hükümetimizle daha birçok başarılı işlere imza atacağız" dedi.


"HALKA HİZMET HAKKA HİZMET"

TBMM İdare Amiri Orhan Karasayar ise halka hizmet hakka hizmettir anlayışı ile hareket ettiklerini belirterek, "Belediyemizi...