27 / 04 / 2024

seyidoğlu arnavutköy

seyidoğlu arnavutköy

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Arnavutköy Ömerli Mahallesi'nde yer alan deposunu Seyidoğlu Gıda'ya kiraya verdi.

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metro Hattı yarın hizmete açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada yarın Arnavutköy-İstanbul Havalimanı arasındaki 14 kilometrelik yeni metro hattını hizmete açacaklarını müjdeledi. İşte Bakan Uraloğlu'nun konu ile ilgili o açıklamaları....

Milli Emlak Beyoğlu ve Arnavutköy'deki iki gayrimenkulü satışa çıkardı!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Beyoğlu ve Arnavutköy'de yer alan iki adet gayrimenkulü 25 milyon 578 bin 320 TL bedelle satışa çıkardı. 

Ozan Doğulu Arnavutköy’de kiralık ev arıyor!

Ece Yosmaoğlu ile 11 yıllık evliliğini Kübra Hera Aslan uğruna bitirdiği konuşulan Ozan Doğulu evlilik planları yapıyor. Çift, Arnavutköy’deki kiralık evleri gezdi.

Arnavutköy Darülaceze yaşam projesi AE Mimarlık'a emanet!  

Arnavutköy'e bağlı Yassıören Köyü'nde 160 bin metrekare alana yapılması planlanan yeni kompleks için açılan mimarlık yarışmasını kazanan AE Mimarlık'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erkurtoğlu, projeye yaz sonu start verileceğini açıkladı. 

Arnavutköy Seramik Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Arnavutköy Seramik Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Çöpoğlu ve Ufuk Karakuş ortaklığında kuruldu. 

Reysaş GYO Arnavutköy'deki deposunu 40 bin TL'ye kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Arnavutköy Ömerli Mahallesi'nde yer alan deposunu Seyidoğlu Gıda'ya kiraya verdi.

Ebru Yücebaşoğlu Arnavutköy'e taşındı!

Dekoratör Ebru Yücebaşoğlu eşi Murat Mengencioğlu'ndan 1,5 yıl önce boianmıştı. Çift evliyken Kandilli'deki tarihi Edip Efendi Yalısı'nda yaşadı. 

Seyidoğlu Hadımköy OSB'de fabrika kuracak!

Seyidoğlu Hadımköy Organize Sanayi Bölgesi'nde 10 milyon TL'ye yeni bir fabrika kuracak. Tesisle 150 yeni istihdam sağlanacak.

Mustafa Seyidoğlu'nun mal varlığına tedbir konuldu!

FETÖ’nün iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında Seyidoğlu Baklavaları’nın sahibi Mustafa Seyidoğlu da gözaltına alındı. Savcılık tarafından ünlü işadamının mal varlığına tedbir konuldu.

Arnavutköy Hadımköy 318 nolu parselde imar planı değişikliği!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Arnavutköy ilçesine bağlı Hadımköy Mahallesi, 318 no'lu parselin bir kısmına ilişkin 1/5.000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Nur Fettahoğlu Arnavutköy'e taşındı!

Geçen ay eşi Levent Veziroğlu’yla sürpriz bir şekilde boşanan Nur Fettahoğlu, Arnavutköy’deki annesinin evine yerleşti. Evli olduğu dönemde Veziroğlu ile Rumelihisarı’nda yaşayan oyuncu, henüz ayrı eve çıkmaya cesaret edemedi

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Plastik Petrol ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi, Ali Rıza Benli, Kemal Benli, Adıgüzel Benli, Mustafa Benli tarafından kuruldu.

Arnavutköy zemin altı katlı otopark imar planı askıda!

Arnavutköy, Merkez Mahallesi Zemin Altı Katlı Otoparkı'nın 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, imar planını 17 Şubat 2014'te onayladı. İşte o plan...

seyidoğlu arnavutköy Haberi

seyidoğlu arnavutköy

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) depo kiralama bildirimi yaptı. 


Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Ömerli Mahallesi 111 ada 6 parsel üzerindeki 7 bin 352 metrekare arsa üzerinde bulunan 3 bin 962 metrekarelik deponun 300 metrekarelik depolama alanı "Seyidoğlu Gıda San.ve Tic.A.Ş."ye 1 seneliğine kiraya verilmiştir. Kiraya verilen depodan 1 senede yaklaşık KDV dahil 40 bin TL gelir elde edilecek.


Reysaş GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz portföyünde bulunan İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Ömerli Mahallesi 111 Ada 6 Parsel üzerindeki 7.352 m2 arsa üzerinde bulunan 3.962 m2'lik deponun 300 m2'lik depolama alanı "Seyidoğlu Gıda San.ve Tic.A.Ş."ye 1 seneliğine kiraya verilmiştir.

Kiraya verilen depodan 1 senede yaklaşık KDV dahil 40.000 TL gelir elde edilecektir.

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine...