26 / 04 / 2024

seyithan issiz

seyithan issiz

Delta Gayrimenkul İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 500 bin TL'lik sermaye ile Seyithan İzsiz tarafından kuruldu

Esenyurt konut mağdurları Meclis'te! Milletvekilinden kamu kuruluşlarına çağrı! 

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, Meclis'te gerçekleştirdiği açıklamasında Esenyurt konut mağdurlarını da gündeme getirdi. İşte İzsiz'in o açıklaması... 

Metsey İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metsey İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Metin Saraç ve Seyithan Yıldız ortaklığında kuruldu.

Babel Dekorasyon İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babel Dekorasyon İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Seyithan Doğru tarafından kuruldu.

Eser 5k İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser 5k İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyithan Eser tarafından kuruldu.

Stk Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stk Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yalçın ve Seyithan Morkoç ortaklığında kuruldu.

Mnd İskele İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mnd İskele İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyithan Daş tarafından kuruldu.

DD Investment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DD Investment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Furkan Deliduman ve Seyithan Deliduman ortaklığında kuruldu.

Öz Seyithan Madencilik Beton Santralleri İnş. Taah .İnş. A.Ş Çekmeköy Şubesi açıldı!

Öz Seyithan Madencilik Beton Santralleri İnş. Taah .İnş. A.Ş Çekmeköy Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Işık tarafından açıldı.

Seyithan Palace Spa Otel Davet Limited Şirketi kuruldu!

Seyithan Palace Spa Otel Davet Limited Şirketi Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taliha Kara tarafından kuruldu.

Pektaş Yapı Ve Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pektaş Yapı Ve Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Okan Pektaş ve Seyithan Pektaş ortaklığında kuruldu.

Fib Yapı Mimarlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fib Yapı Mimarlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyithan Fidan tarafından kuruldu.

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eşref Ortanci ve Seyithan Arslan ortaklığında kuruldu.

SNİ İnşaat Dekorasyon Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

SNİ İnşaat Dekorasyon Otomotiv Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile bugün Seyithan Öğrek tarafından kuruldu.

seyithan issiz Haberi

seyithan issiz

Delta Gayrimenkul İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 500 bin TL'lik sermaye ile Seyithan İzsiz tarafından kuruldu. 26 Şubat'ta kurulan firmanın iş konusu; emlak komisyonculuğu gayrimenkul alım ve satımı inşaat taahhüt işleri bina onarım ve pazarlama organizasyon işlemleri arsa arazi sanayi bölgeleri fabrika arazileri yazlık ve kışlık mülk temini devre mülk ve yazlık villa organizasyonu gerçekleştirmek. 



DElta Gayrimenkul İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Güzelyurt Mahallesi, No:3 Delta Plaza...