16 / 04 / 2024

Seyr-i Adalar satışta

Seyr-i Adalar satışta

Yapı Yatırım tarafından İstanbul Anadolu yakası Maltepe bölgesinde hayata geçirilen Seyr-i Adalar projesinde satışlar başladı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 485 bin 336 TL'den başlangıç gösteriyor.

Fırsat ayağınıza geldi! Migros'ta robot süpürge yüzde 15'e varan indirimle satışta! İşte 18 Ocak 2023 fiyat listesi

Bugün indirimli ürün arayan tüketiciler için Xiaomi Mi Robot Süpürge Mop 2 Pro Siyah Migros'ta satışta. Migros'ta robot süpürge yüzde 15'e varan indirimlerle müşterilerinin beğenisine sunuldu.

Has Evler 2. Etap yıl içinde satışta! Yeni proje!  

Günkon İnşaat imzasıyla İzmir Çiğli'de yükselen Has Evler projesinin ilk etabında satışlar devam ediyor. Has Evler 2. Etap için satışlar da bu yıl içinde başlayacak. İşte Has Evler projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

iPhone 14 Media Markt'ta ön satışta! Eski telefonu getirene inanılmaz fiyat! İşte 18 Eylül 2022 tarihli fiyat listesi

Mediamarkt geçtiğimiz günlerde uluslararası arenada lansmanı yapılan iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’i ön satışa açtı. Ayrıca Mediamarkt’ta 23 Eylül’e kadar, eski telefonunu getirenler iPhone 14’ü 16.999 TL’den başlayan fiyatlarla alabilecek. 

Migros'da Samsung Galaxy A52 1100 TL indirimle satışta! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Samsung A serisinin popüler telefonu Samsung Galaxy A52 Migros'da yüzde 18 yani bin 100 lira indirimle satışta! Peki, Samsung Galaxy A52 Migros'da ne kadar işte 2022 Mart fiyat listesi...

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları bu ay içinde satışta! 

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de yükselen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları bu ay içinde satışa çıkıyor...

Nidapark Çengelköy yıl içinde satışta!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul Çengelköy'de hayata geçirilecek olan Nidapark Çengelköy projesi 2020 yılı içerisinde satışa çıkarılacak.

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nın iş yerleri satışta!

Toplam 2 bin 138 adet konutun bulunduğu KİPTAŞ Çatalca Konutları'ndaki iş yerleri satışa sunuldu.

Akkuş Grup Kavaklı projesi 2 ay içinde satışta!

Alıcısına kolaylık sunmaya devam eden Akkuş Grup, Kavaklı'daki yeni projesinin iki ay içerisinde satışa çıkaracak.

MİNT E-5 Kağıthane ve MİNT Şişli satışta!

MİNT Yapı imzası ile hayata geçirilen MİNT E-5 ve MİNT Şişli satışa çıktı. MİNT E-5 projesinde fiyatlar 294 bin TL'den başlarken, MİNT Şişli'de fiyatlar 338 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Dekon İnci ve Dekon Turkuaz 2017 içinde satışta!

Dekon İnşaat yeni projelerine hız kesmeden devam ediyor. Firma Dekon İnci ve Dekon Turkuaz projelerini 2017 yılı içerisinde satışa çıkaracak.

Bulvar Atakent projesi bu ay içinde satışta!

Maksem Oğuzkağan Ortaklığı'nın projesi Bulvar Atakent, iki hafta içerisinde satışa sunulacak. Bulvar Atakent projesinde 394 konut ve 31 dükkan yer alıyor...

Anatolium Marmara 3 ay içinde satışta!

Anatolium Marmara 3 ay içinde satışa çıkıyor, 60 bin metrekare kiralanabilir alan, 46 bin metrekare ofis-home ofis alanı ve 150 mağazalık AVM'nin bulunduğu projede İKEA'nın Bayrampaşa ve Ümraniye'den sonra 3. mağazası da yer alacak.

Seyr-i İstanbul Cevizlibağ ne zaman satışta?

350 adet konut ve 150 adet bağımsız birimin yer aldığı proje Cevizlibağ metrobüs durağına yakın yerde yer alıyor. Peki Seyr-i İstanbul Cevizlibağ ne zaman satışta?

Seyr-i Adalar satışta Haberi

Seyr-i Adalar satışta

İstanbul Anadolu yakası Maltepe bölgesinde hayata geçirilen Seyr-i Adalar projesi Yapı Yatırım imzası taşıyor. Seyr-i Adalar'da satışlar başladı.


Seyr-i Adalar projesi geniş bir zemin üzerinde tek blok halinde yükseliyor. Seyr-i Adalar'da yer alan daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 122 metrekareden başlayıp 168 metrekareye kadar yükseliyor. 


2016 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanan projede toplam 12 adet daire yer alıyor. Seyr-i Adalar'da şirket bünyesinde sıfır faiz sıfır komisyonla %30’u peşin geri kalanı 12 ay, 24 ay ve 36 ay olmak üzere vadelendiriliyor. 


Proje; minibüs yoluna 1 dakika, E-5 karayoluna 2 dakika, metro istasyonuna 2 dakika, Marmaray Maltepe istasyonuna 2 dakika, Maltepe Park AVM 3 dakika, Maltepe sahil yoluna 3 dakika, Kartal...