26 / 04 / 2024

Seyr-i Adalar teslim tarihi

Seyr-i Adalar teslim tarihi

Yapı Yatırım imzası taşıyan Seyr-i Adalar projesi tek bloktan meydana geliyor. Yapı Yatırım Seyr-i Adalar projesi 2016 yılının Mayıs ayında teslim edilecek.

Maltepe Seyr-i Adalar ödeme koşulları!

Maltepe Seyr-i Adalar ödeme koşullarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin 2016 yılının Mayıs ayında yapılması planlanan projede dairelerin büyüklükleri 122 metrekare ile 168 metrekare arasında değişiyor...

Seyr-i Adalar Maltepe ne zaman teslim?

Seyr-i Adalar Maltepe ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Banka kredisi ile taksitlendirme imkanı sunulan Seyr-i Adalar Maltepe projesi toplam 120 daireden meydana geliyor...

Seyr-i Adalar daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Anadolu yakası Maltepe bölgesinde yaşama geçirilen Seyr-i Adalar daire fiyatları ne kadar sorusuna cevap olarak 485 bin 336 TL'den başlıyor deniliyor. Proje, Yapı Yatırım imzası taşıyor...

TOGG, 19 bin 583 T10X'i sahiplerine teslim etti...

TOGG, bugüne kadar 19 bin 583 T10X'i sahiplerine teslim ettiğini açıkladı. İşte haberin detayları...

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen konut ve iş yerleri teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında 2. etap 247 konut ve iş yerini teslim ederek, bazı tesisler ile millet bahçesi için toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

İzmir'deki deprem konutları 1 yıl içinde teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir depreminde ağır hasar gören binaların yıkım çalışmalarının başlatıldığını dile getirdi. Kurum, yeni inşa edilecek konutların, hak sahiplerine bir sene içersinde teslim edileceğini de açıkladı. 

Giresun Dereli'de inşa edilen TOKİ konutları 7 ay içinde teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Giresun'un Dereli ilçesinde inşa edilen yeni konutlar, depremzede vatandaşlara 7 ay içinde teslim edilecek.

Malatya'da depremzedeler için yapılan konutlar 1 yıl içinde teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Malatya'da depremzedeler için yapılan konutlar 1 yıl içinde teslim edileceğini söyledi.

Demir Seyr-i Alem projesi yolda! Yeni proje!

Demir İnşaat İsanbul Avrupa Yakası Kağıthane Seyrantepe'de yeni proje geliştirmek için kolları sıvadı. Seyr-i Alem isimli projesinde konutlar yer alacak...

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları yıl içinde teslim edilecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, inşaatı devam eden kentsel dönüşüm konutlarından 725 konutu 2019 yılı içinde teslim edeceklerini açıkladı.

Samsun Çay Mahallesi TOKİ için teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Çay Mahallesi projesi için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Mint Şişli teslim bilgisi!

Mint Şişli projesinde fiyatlar minimum 338 bin TL'den başlıyor. Mint Şişli teslim bilgisi için haberimizi inceleyebilirsiniz...

İş GYO Kartal Manzara Adalar teslim tarihi!

İş GYO tarafından hayata geçirilen Kartal Manzara Adalar projesi 975 konuttan meydana geliyor. İş GYO Kartal Manzara Adalar teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Seyr-i Deniz Yalıncak fiyat listesi!

Seyr-i Deniz Yalıncak fiyat listesi 320 bin liradan başlayarak değişiyor. Karaca Yapı'nın projesi Seyr-i Deniz Evleri Yalıncak'ta teslimler 2017 yılının sonunda gerçekleştiriliyor...

Osmanlı Pazarı'nda dükkanlar bu ay içerisinde teslim edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Osmanlı Pazarı esnafına dükkânlarının bu ay içerisinde teslim edileceği müjdesini verdi. Melih Gökçek Osmanlı Pazarı'nda incelemelerde bulundu.

Yakacık Tual Adalar teslim tarihi!

Yakacık Tual Adalar teslim tarihi 24 ay olarak belirtiliyor. E-5'e ve Kartal Metrosu'na 3 dakika yakınlıkta olan proje 33 bin 103 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Seyr-i Adalar teslim tarihi Haberi

Seyr-i Adalar teslim tarihi

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar projesi metro istasyonuna 2 dakika, Maltepe Park AVM'ye 3 dakika, Kartal Devlet Hastanesi'ne 4 dakika ve minibüs yoluna 1 dakikalık mesafede yer alıyor. 


Yapı Yatırım Seyr-i Adalar projesi toplam 173 adet daireden oluşuyor. Projede daire alanları 122 metrekare ile 168 metrekare arasında değişiyor. 


Tek blok halinde yükselen  Seyr-i Adalar Evleri 'nde daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Daire fiyatlarının 500 bin TL'den başladığı Seyr-i Adalar projesi Yapı Yatırım imzası ile yükseliyor. 


Teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşeceği Maltepe Seyr-i Adalar'da çocuk kulübü, yüzme havuzu, 7/24 güvenlik, bay-bayan saunası, basketbol sahası, çocuk parkı, 2 katlı kapalı otopark, yürüyüş parkuru, fitness center gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Seyr-i Adalar projesi ulaşım

adres: Bağdat Caddesi Yılmaz Sokak...