28 / 03 / 2024

Seyran Şehir daire fiyatları ne kadar

Seyran Şehir daire fiyatları ne kadar

Seyran Şehir’de 1 Ocak 2016’da Emlak Konut tarafından planlanan fiyat artırımı öncesi 3.100 TL den başlayan metrekare fiyatlarıyla düzenlenen kampanya 31 Aralık da son buluyor.

Seyran Şehir güncel daire fiyatları!

Seyran Şehir güncel daire fiyatları 550 bin liradan başlayarak değişiyor. Hemen teslim edilen Seyran Şehir Evleri'nde 220 konut, 60 dükkan yer alıyor...

Seyran Şehir Kayaşehir satış ofisi iletişim!

Toplam 25 bin metrekare arsa üzerine yayılan proje toplam 220 adet daire yer alıyor. Seyran Şehir Kayaşehir satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 687 08 08 olarak belirlendi.

Kayaşehir Seyran Şehir satılık daire!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Kayaşehir Seyran Şehir satılık daire teslimleri 2016 yılı Mart ayında yapılması planlanıyor.

Seyran Şehir Kayaşehir satılık daire!

Seyran Şehir Kayaşehir satılık daire teslimlerinin 2016 yılı Mart ayı içerisinde yapılması planlanıyor. Proje Kuzey Marmara Otobanı’na 1 kilometrelik mesafede hayata geçiriliyor.

Başakşehir Seyran Şehir satış ofisi!

Daire seçeneklerinin 2+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Başakşehir Seyran Şehir satış ofisi telefon numarası 0212 687 08 08 olarak belirlendi.

Seyran Şehir daire planları!

Seyran Şehir Kayaşehir'de teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Makro & Akyapı Ortak Girişimi imzası taşıyan projede metrekare birim fiyatı 3 bin 100 TL'den başlıyor. İşte Seyran Şehir daire planları...

Kayaşehir Seyran Şehir kampanya!

Kayaşehir Seyran Şehir kampanya kapsamında avantajlı fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor. Teslimlerin 2016 yılı Mart ayında gerçekleşeceği projede 220 adet konut bulunuyor.

Seyran Şehir satılık daire!

Makro & Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükselen projede daireler 2+1 'den 5+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Seyran Şehir satılık daire alanları 121 metrekareden başlıyor.

Seyranşehir Kayaşehir satılık!

Seyranşehir Kayaşehir satılık daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı. Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre mesafede olan proje 25 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Kayaşehir Seyran Şehir daire fiyatları!

Kayaşehir Seyran Şehir daire fiyatları kat ve planlarına göre değişiyor. Makro & Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen proje banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Seyran Şehir'de avantajlı fiyatlar için son gün 31 Aralık!

Seyran Şehir'de avantajlı fiyatlar için son gün 31 Aralık 2015. Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre mesafede bulunan projede 2+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Makro-Akyapı Seyran Şehir ödemeleri!

Makro-Akyapı Seyran Şehir ödemeleri hakkında bilgiye haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 248 adet daire ve 66 adet dükkandan meydana gelen Seyran Şehir projesinde teslimlerin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanıyor

Makro- Akyapı Seyran Şehir teslim tarihi!

Toplam 248 konut ve 66 dükkandan oluşan Makro- Akyapı Seyran Şehir teslim tarihi bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede 2+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor...

Seyran Şehir daire fiyatları ne kadar Haberi

Seyran Şehir daire fiyatları ne kadar

Makro Akyapı Ortak Girişimi tarafından Emlak Konut Gelir Paylaşım Modeli ile Başakşehir’de inşa edilen ödüllü proje Seyran Şehir’de teslim öncesi kampanya başladı. İstanbul’un en çok değer kazanan bölgesi Başakşehir’de inşa edilen Seyran Şehir’den 31 Aralık’a kadar daire alanlar, 1 Ocak 2016’da Emlak Konut tarafından onaylanan %20 fiyat zammından etkilenmeyecek ve İstanbul’daki en hesaplı fiyatlarla konut sahibi olabilecekler.


Bölge fiyatlarının çok altında

Düzenlendikleri kampanyayla Seyran Şehir projesinin zaten kazançlı bir bölge olan Başakşehir’deki yatırım geri dönüş oranı açısından en cazip proje haline geldiğini belirten Makro İnşaat Pazarlama ve Satış Koordinatörü Olkan Güneş, “Seyran Şehir, Makro Akyapı Ortak Girişimi’nin Başakşehir Bölgesi’nde inşa ettiği 220 konuttan oluşan butik bir proje. Bugüne kadar neredeyse hiçbir duyuru yapmadan satışına devam ettiğimiz Seyran Şehir projesindeki konutların %80...