25 / 04 / 2024

seyran şehir kampanya

seyran şehir kampanya

Makro Akyapı Ortak Girişimi tarafından Emlak Konut Gelir Paylaşım Modeli ile Başakşehir'de inşa edilen ödüllü proje Seyran Şehir'de teslim öncesi kampanya başladı.

Seyran Şehir kampanyalı ödeme planı!

Seyran Şehir kampanyalı ödeme planı doğrultusunda satışlar devam ediyor. Dairelerin minimum 121 metrekare büyüklükte tasarlandığı proje Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’ne 7 kilometre uzaklıkta yükseliyor.

Başakşehir Seyran Şehir konut fiyatları!

Başakşehir Seyran Şehir konut fiyatları metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Makro & Akyapı Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen projenin 2016 yılı Mart ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Seyran Şehir'de bitirim kampanyası için son gün 31 Aralık!

Seyran Şehir’de 1 Ocak 2016’da Emlak Konut tarafından planlanan fiyat artırımı öncesi 3.100 TL den başlayan metrekare fiyatlarıyla düzenlenen kampanya 31 Aralık da son buluyor.

Seyran Şehir'de avantajlı fiyatlar için son gün 31 Aralık!

Seyran Şehir'de avantajlı fiyatlar için son gün 31 Aralık 2015. Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre mesafede bulunan projede 2+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Seyran Şehir'de teslim öncesi kampanyası!

Makro Akyapı Ortak Girişimi tarafından Emlak Konut Gelir Paylaşım Modeli ile Başakşehir'de inşa edilen ödüllü proje Seyran Şehir'de teslim öncesi kampanya başladı.

Seyran Şehir'de teslimden önce son kampanya!

Seyran Şehir'de teslimden önce son kampanya ile satışlar devam ediyor. Makro & Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen proje 220 adet daireden meydana geliyor.

Kayaşehir Seyran Şehir kampanya!

Kayaşehir Seyran Şehir kampanya kapsamında avantajlı fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor. Teslimlerin 2016 yılı Mart ayında gerçekleşeceği projede 220 adet konut bulunuyor.

Seyran Şehir'de bitirim kampanyası için son gün 31 Aralık!

Seyran Şehir’de 1 Ocak 2016’da Emlak Konut tarafından planlanan fiyat artırımı öncesi 3.100 TL den başlayan metrekare fiyatlarıyla düzenlenen kampanya 31 Aralık da son buluyor.

My Newwork Ataşehir kampanya!

Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan My Newwork projesinde teslimlerin 2017 Mart ayında yapılması gerekiyor. İşte, My Newwork Ataşehir kampanya!

Batışehir kampanya!

Batışehir projesinde 1+0'dan 4,5+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Teslimlerin başladığı projede fiyatlar 255 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Batışehir kampanya detayları...

Emlak Konut GYO, Seyranşehir Projesi değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Başakşehir Kayabaşı'ndaki Seyranşehir Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle...

Seyran Şehir bir ev bir aile konsepti!

Seyran Şehir projesi Makro İnşaat ve Akyapı Ortak Girişimi olarak, Emlak Konut GYO ile gelir paylaşımı modeliyle Başakşehir’de yükseliyor. Proje Seyran Şehir bir ev bir aile konsepti ile hayata geçiriliyor.

Trendist Ataşehir kampanya!

Trendist Ataşehir kampanya dahilinde yüzde 5 peşinat ödendikten sonra taksitlerin ödemelerin ödemelerine 1 yıl sonra başlanıyor. 33 katlı 3 kule ve 8 katlı 13 bloktan meydana gelen projede satışlar devam ediyor...

Seyran Şehir projesi satışta birinci oldu!

Emlak Konut GYO'nun 2014 Yılı Temmuz Ayı Satış Raporu'na göre 32.5 milyon liralık satışla Makro Akyapı Ortak Girişimi'nin İstanbul Kayaşehir'deki Seyran Şehir projesi birinci oldu.

Makro-Akyapı Seyran Şehir ödemeleri!

Makro-Akyapı Seyran Şehir ödemeleri hakkında bilgiye haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 248 adet daire ve 66 adet dükkandan meydana gelen Seyran Şehir projesinde teslimlerin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanıyor

Seyran Şehir Başakşehir teslim tarihi!

Seyran Şehir Başakşehir teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Seyran Şehir 32 milyon TL'lik satışla birinci oldu!

2014 Yılı Temmuz Ayı Satış İcmal raporuna göre, 32 milyon 501 bin 914 liralık satışla Makro-Akyapı Ortak Girişimi'nin Seyran Şehir projesi satışı devam eden projeler arasında birinci oldu.

seyran şehir kampanya Haberi

seyran şehir kampanya

Makro Akyapı Ortak Girişimi tarafından Emlak Konut Gelir Paylaşım Modeli ile Başakşehir'de inşa edilen ödüllü proje Seyran Şehir'de teslim öncesi kampanya başladı.İstanbul'un en çok değer kazanan bölgesi Başakşehir'de inşa edilen Seyran Şehir'den 31 Aralık'a kadar daire alanlar, 1 Ocak 2016'da Emlak Konut tarafından onaylanan yüzde 20 fiyat zammından etkilenmeyecek ve istanbul'daki en hesaplı fiyatlarla konut sahibi olabilecekler. Başakşehir'de 25 bin metrekare alanda inşa edilen 220 konuttan oluşan Seyran Şehir'de 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor. 4 adet kapalı yüzme havuzu ve çift sosyal tesisi bulunan Seyran Şehir'de kapalı spor alanları ve otoparklar, fitness salonları, fin hamamları, saunalar, buhar odaları, çocuk oyun alanları ve cadde mağazaları yer alıyor. 


Yeni...