28 / 03 / 2024

seyrantepe havaray ne zaman açılacak

seyrantepe havaray ne zaman açılacak

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılış için gün sayıyor.

Seyrantepe Devlet Hastanesi açılıyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden 702 yataklı Seyrantepe Devlet Hastanesi'nin Mart ayı içerisinde hasta kabulüne başlayacağını söyledi.

Gaziantep'e imar düzenlemesi müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mahalle ziyaretleri kapsamında Şehitkamil'e bağlı Seyrantepe Mahallesi’ne gitti. Mahallede yer alan taş ocağı olarak kullanılan mağaraların yıkılarak imar düzenlemesi yapılacağını da müjdeledi.

Seyrantepe-Kağıthane cazibesini koruyor!

Gayrimenkul sektöründe yaşanan durgunluğa rağmen bazı bölgelerde yatırımlar sürüyor. İstanbul'un merkezine kolay ulaşımıyla öne çıkan Seyrantepe-Kağıthane de bu bölgeler arasında yer alıyor. Bu bölgede planlama, üretim ve satış aşamasında 38 proje bulunuyor.

Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Seyrantepe Türk Telekom Arena Stadı’nın yanı başında hayata geçirilen Seyrantepe Devlet Hastanesi'nin ne zaman açılacağı merakla bekleniyor. Peki, Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Petra Blan Seyrantepe teslim tarihi!

İstanbul Seyrantepe'de hayata geçirilen Petra Blan projesinde fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor. Petra Blan Seyrantepe teslim tarihi ne zaman?

Avangart İstanbul Evleri ne zaman teslim?

1+0'dan 4+1'e kadar daire alternatifleri sunulan Avangart İstanbul projesi İstanbul Seyrantepe'de sekiz blok olarak Gül Proje tarafından hayata geçirildi. Avangart İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Vadistanbul Havaray hattı açılıyor!

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılış için gün sayıyor.

Sarıyer Skyland İstanbul ev fiyatları ne kadar?

46 bin metrekare alanda hayata geçirilen Skyland İstanbul Seyrantepe projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanında meydana geliyor. Peki Sarıyer Skyland İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Kadıköy-Kartal Havaray Hattı çalışmaları ne durumda?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Maltepe’ye yapılan projeleri hakkında bilgi verdi. Topbaş, "Kadıköy-Kartal Havaray projesinin hazırlıkları sürüyor” dedi.

Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 935 daire ve 18 ticari üniteden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda hayata geçiriliyor. Peki Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Avangart İstanbul Seyrantepe daire fiyatları ne kadar?

Gül Proje tarafından hayata geçirilen Avangart İstanbul projesi 935 konut ve 18 ticari birimden oluşuyor.Peki Avangart İstanbul Seyrantepe daire fiyatları ne kadar?

Vadistanbul Havaray projesinin imar planı askıda!

Cendere Vadisi-Seyrantepe arasına yapacağı 750 metrelik Vadistanbul Havaray projesinin imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Seyrantepe Avangart İstanbul Evleri ne kadar?

Ticaret alanları ve dairelerden oluşan Avangart İstanbul Evleri, merkezi konumuyla dikkat çekiyor. Peki Seyrantepe Avangart İstanbul Evleri ne kadar?

seyrantepe havaray ne zaman açılacak Haberi

seyrantepe havaray ne zaman açılacak


Artaş İnşaat ve İnvest İnşaat tarafından Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılıyor.


Vadistanbul AVM’nin özel açılış davetinde konuşan Artaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya Vadistanbul Havaray projesinin önümüzdeki ay açılacağını belirtti.


15 Milyon Euro yatırım ile Türkiye’de bir ilk ve tek olan Havaray hattı Vadistanbul AVM’ye kolay ulaşım sağlayacak.  Artaş Grup’un 120 milyon TL’lik yatırım desteğiyle hayata geçirilen Havaray projesi 2 istasyondan oluşacak ve seyahat süresi 2.63 dakika olacak.


Vadistanbul

Vadistanbul AVM’yi de kapsayan Vadistanbul projesi 3 etaptan oluşuyor. Projenin ilk 2 etabı tamamlandı. Son etabı da tamamlandığında 300 bin metrekare büyüklüğündeki hacmiyle Türkiye’nin en büyük ofis alanına sahip olacak proje, toplamda 424 bin metrekare alan üzerine kurulu. Projede 1.915 lüks konut...