29 / 03 / 2024

Vadistanbul Havaray hattı açılıyor!

Vadistanbul Havaray hattı açılıyor!

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılış için gün sayıyor.




Artaş İnşaat ve İnvest İnşaat tarafından Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılıyor.


Vadistanbul AVM’nin özel açılış davetinde konuşan Artaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya Vadistanbul Havaray projesinin önümüzdeki ay açılacağını belirtti.


15 Milyon Euro yatırım ile Türkiye’de bir ilk ve tek olan Havaray hattı Vadistanbul AVM’ye kolay ulaşım sağlayacak.  Artaş Grup’un 120 milyon TL’lik yatırım desteğiyle hayata geçirilen Havaray projesi 2 istasyondan oluşacak ve seyahat süresi 2.63 dakika olacak.


Vadistanbul

Vadistanbul AVM’yi de kapsayan Vadistanbul projesi 3 etaptan oluşuyor. Projenin ilk 2 etabı tamamlandı. Son etabı da tamamlandığında 300 bin metrekare büyüklüğündeki hacmiyle Türkiye’nin en büyük ofis alanına sahip olacak proje, toplamda 424 bin metrekare alan üzerine kurulu. Projede 1.915 lüks konut ve 220 odalı, 5 yıldızlı bir otel yer alıyor.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



Geri Dön