24 / 04 / 2024

Vadistanbul Havaray ne zaman açılacak

Vadistanbul Havaray ne zaman açılacak

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılış için gün sayıyor.

Vadistanbul uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu!

HERMES’ten 9 ödülle birden dönen Vadistanbul AVM, uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu. Vadistanbul, “Highly Commended” (Yüksek Derecede Tavsiye Edilir) ödülüne layık görüldü..

Vadistanbul Havaray hattı açılıyor!

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılış için gün sayıyor.

Kadıköy-Kartal Havaray Hattı çalışmaları ne durumda?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Maltepe’ye yapılan projeleri hakkında bilgi verdi. Topbaş, "Kadıköy-Kartal Havaray projesinin hazırlıkları sürüyor” dedi.

Vadistanbul Havaray projesinin imar planı askıda!

Cendere Vadisi-Seyrantepe arasına yapacağı 750 metrelik Vadistanbul Havaray projesinin imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Vadistanbul Park ne zaman tamamlanacak?

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından inşa edilen Vadistanbul Park projesinde 12 ay sıfır faizle, 36 ay 0,50 faizle, 120 ay 0,86 faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Ayazağa Vadi Koru ne zaman tamamlanacak?

İstanbul Kağıthane-Ayazağa'da Vadistanbul'un yanındaki arsada inşa edilen Ayazağa Vadi Koru projesi Invest İnşaat tarafından yükseliyor .Peki Ayazağa Vadi Koru ne zaman tamamlanacak?

Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Seyrantepe Vadistanbul Park projesinde fiyatlar 754 bin 700 TL'den başlangıç gösteriliyor. Peki Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Vadistanbul Park'ta satış fiyatları ne kadar?

Vadistanbul Park'ta satış fiyatları 754 bin 700 TL'den başlangıç gösteriliyor. Vadistanbul Park projesinde 1+1'den, 5+1'e kadar konut tipleri yer alıyor...

Vadistanbul Ayazağa'nın çehresini değiştirecek!

1 milyon 350 bin metrekarelik inşaat alanıyla yatayda en büyük karma proje olarak bilinen Vadistanbul, Türkiye'nin uluslararası arenadaki sembol projesi olarak öne çıkıyor. Projenin Ayazağa'nın çehresini değiştirmesi bekleniyor.

Vadistanbul Park'ta metro bağlantı havaray hattıyla ulaşım çok kolay!

TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla güçlü ulaşım lokasyonunda yer alan Vadistanbul Park İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde yükseliyor. Vadistanbul Park'ta teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Ayazağa Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Vadistanbul Park Cendere'de banka kredisiyle vade fırsatı sunuluyor. Projenin 22 bin metrekarelik mağaza alanı bulunuyor. Peki Ayazağa Vadistanbul Park ne zaman teslim edilecek?

Vadistanbul Park Evleri ne zaman teslim?

Vadistanbul Park'ın 22 bin metrekarelik mağaza alanı bulunuyor. Proje Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Vadistanbul Park Evleri ne zaman teslim edilecek?

Vadipark Seyrantepe ne zaman satışa çıkacak?

Vadipark Seyrantepe 45 bin metrekarelik inşaat alanından oluşuyor. Proje Vadistanbul Teras etabının yanında yer alacak. Peki Vadipark Seyrantepe ne zaman satışa çıkacak?

Vadistanbul Havaray ne zaman açılacak Haberi

Vadistanbul Havaray ne zaman açılacak


Artaş İnşaat ve İnvest İnşaat tarafından Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılıyor.


Vadistanbul AVM’nin özel açılış davetinde konuşan Artaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya Vadistanbul Havaray projesinin önümüzdeki ay açılacağını belirtti.


15 Milyon Euro yatırım ile Türkiye’de bir ilk ve tek olan Havaray hattı Vadistanbul AVM’ye kolay ulaşım sağlayacak.  Artaş Grup’un 120 milyon TL’lik yatırım desteğiyle hayata geçirilen Havaray projesi 2 istasyondan oluşacak ve seyahat süresi 2.63 dakika olacak.


Vadistanbul

Vadistanbul AVM’yi de kapsayan Vadistanbul projesi 3 etaptan oluşuyor. Projenin ilk 2 etabı tamamlandı. Son etabı da tamamlandığında 300 bin metrekare büyüklüğündeki hacmiyle Türkiye’nin en büyük ofis alanına sahip olacak proje, toplamda 424 bin metrekare alan üzerine kurulu. Projede 1.915 lüks konut...