23 / 04 / 2024

Gaziantep'e imar düzenlemesi müjdesi!

Gaziantep'e imar düzenlemesi müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mahalle ziyaretleri kapsamında Şehitkamil'e bağlı Seyrantepe Mahallesi’ne gitti. Mahallede yer alan taş ocağı olarak kullanılan mağaraların yıkılarak imar düzenlemesi yapılacağını da müjdeledi.



Çalışmalarına devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, düzenli olarak yaptığı saha çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek Seyrantepe Mahallesi’ni ziyaret etti. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, halkın sıkıntılarını doğrudan öğrenmek, kentteki çalışmalar çerçevesinde doğru adımlar atmak için, Başkan Fatma Şahin çalışmalarına devam etti. Şahin, Seyrantepe Mahalle Muhtarı Hamdi Taşkın’la gerçekleştirdiği görüşmede, vatandaşın isteklerinin ne yönde olduğu hakkında bilgiler aldı, şikâyetleri de dinledi. 

 MAĞARALAR YIKILIP YERİNE SOSYAL TESİS YAPILACAK

Mahallede yer alan taş ocağı olarak kullanılan mağaralar hakkında da açıklamalar yapan Şahin, yıkım için ekiplerin yönlendirileceğini söyledi. Bölgenin gerçekleştirilecek imar düzenlemesiyle yeni bir cehreye sahip olacağını da söyledi. Nüfusu 45 binin üzerinde olan Seyrantepe Mahallesi’nin yıkımlar ve imar düzenlemelerinden sonra geniş çaplı bir sosyal tesisin inşa edileceğinin talimatını verdi. 


Geri Dön