27 / 04 / 2024

seyrantepe mix projesi

seyrantepe mix projesi

Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Seyrantepe Mix projesi www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Seyrantepe Mix Projecti'in en yeni havadan görüntüleri!

Seyrantepe Mix Project'i www.havadaneemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar görüntüledi

Eroğlu Seyrantepe Mix Project yakında satışta! İlk kareler!

Eroğlu Gayrimenkul Seyrantepe Mix Project için ön talep topluyor. Yakında satışa çıkacan olan Seyrantepe Mix projesinin temeli kısa süre önce atıldı...

Terrace Mix Evleri ne zaman teslim?

Toplam 437 konut ve 508 home ofisten meydana gelen Terrace Mix projesi İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirildi. Peki Terrace Mix Evleri ne zaman teslim?

İnanlar Terrace Mix nerede?

İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Esenyurt Terrace Mix projesi 7 blok şeklinde yükseliyor. Projede 437 adet daire ve 508 adet home ofis yer alıyor. Peki İnanlar Terrace Mix nerede?

TOKİ Seyrantepe Projesi’nde 165 konutun hak sahipleri belirlendi!

TOKİ tarafından İstanbul’un Kağıthane İlçesi Seyrantepe Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilen 165 konutun hak sahipleri belirlendi.

Esenyurt Terrace Mix nerede?

Anahtar teslimlerin hemen yapıldığı Esenyurt Terrace Mix projesi 7 blokta 437 adet daire ve 508 adet home ofisten oluşuyor. Peki Esenyurt Terrace Mix nerede?

Gül İnşaat Seyrantepe projesi nerede?

750 daire ve 12 dükkan olarak hayata geçirilen Gül İnşaat Seyrantepe projesinin detayları bugün netleşti. Peki, Gül İnşaat Seyrantepe projesi nerede?

Vadipark Seyrantepe Konut-Ofis 3 Projesi için ÇED süreci başladı!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı, “234 adet konut+92 adet ofis” kapasiteli “Vadipark Seyrantepe Konut-Ofis 3 Projesi” için Çevre Etki Değerlendirme (ÇED) sürecini başlattı.

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesi yıl sonu teslim!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesi bu yıl sonunda teslim edilecek. 368 dairenin yer aldığı Nidapark Seyrantepe Evleri'nde konut fiyatları 795 bin liradan başlıyor...

Ayazağa Vadipark Seyrantepe Projesi!

Ayazağa Vadipark Seyrantepe projesi Mart - Nisan aylarında satışa sunulacak. 400 konutun yer alacağı Vadipark Seyrantepe projesinde ticaret alanları ve ofis alanları da olacak...

Gaziantep Şehitkamil Seyrantepe Projesi'nde 966 konutun teslimi yapıldı!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Şehit Kamil Belediyesi işbirliğinde yürütülen Gaziantep Şehitkamil-Seyrantepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen 966 konutun anahtar teslimi yapıldı.

Terrace Mix Esenyurt'ta 139 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İnanlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Terrace Mix projesi 20 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri yer alıyor.

İnanlar Terrace Mix'te fiyatlar 139 bin TL'den başlıyor!

İnanlar İnşaat imzasıyla yükselen Terrace Mix projesi İstanbul Esenyurt'ta hayata geçiriliyor.Projede fiyatlar 139 bin TL'den başlangıç göstererek kata ve cepheye göre değişiyor.

Esenyurt İnanlar Terrace Mix'te daireler 139 bin TL'ye!

İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Terrace Mix projesi İstanbul Esenyurt'ta yükseliyor. Projede toplam 945 adet daire yer alıyor.

Terrace Mix'te 1+0 ve 1+1 dairelerde yatırım fırsatı!

İnanlar’ın Terrace Mix projesi de 1+0 ve 1+1 daireleriyle çağı yakalıyor, şıklığı, fonksiyonellik ile bir arada sunuyor. 1+0 ve 1+1 daireler küçük alanlarda büyük yaşam ve yatırım avantajları sunuyor.

seyrantepe mix projesi Haberi

seyrantepe mix projesi


Eroğlu Seyrantepe Mix'in havadan son görüntüleri için...